SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 4 İstanbul Takımından 7 Puan Aldı

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligdeki ikinci sezonunda şuana kadar İstanbul takımlarına karşı oynadığı 4 karşılaşmada 7 puan topladı. Sarı kırmızılılar, İstanbul takımlarına karşı oynadığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet aldı.

Süper Lig’de geride kalan 12 haftalık bölümde 6 galibiyet, 3 beraberlik, 3’te mağlubiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor 21 puan topladı. Sarı kırmızılılar, ligde şuana kadar hanesine yazdırdığı 21 puanın, 7’sini İstanbul takımlarından aldı.

6 PUAN İÇERİDE 1 PUAN DIŞARIDA

Spor Toto Süper Lig’de ikinci sezonunda iyi bir performans ortaya koyan Evkur Yeni Malatyaspor, bu sezon özellikle kendi sahasında aldığı sonuçlarla adından söz ettiriyor.

Geride kalan sezon Süper Lig’de yer alan 5 İstanbul takımına karşı 1 galibiyet, 2 beraberlik alarak 5 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, bu sezon şuana kadar oynadığı 4 karşılaşmada, geçen sezon ki topladığı puanı geride bırakmayı başardı.

Sahasında Fenerbahçe’yi 1-0, Galatasaray’ı ise 2-0’lık skorla mağlup eden sarı kırmızılılar, deplasmanda Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalırken, deplasmanda Beşiktaş’a 2-1 mağlup oldu.

İSTANBUL ŞANSIZLIĞINI 3 PUANLA KIRMAK İSTİYORLAR

Spor Toto Süper Lig’de ikinci sezonunda aldığı iyi sonuçlarla 21 puan toplayan ve dördüncü sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, İstanbul’da galip gelememe şansızlığını Kasımpaşa maçında kırmak istiyor.

Süper Lig’de geride kalan 3 haftalık bölümde kalesini kapatarak, 9 puan toplayan ve milli araya galibiyetle giren Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 13.haftasında Pazar günü 19.00’da İstanbul temsilcisi Kasımpaşa’ya konuk olacak.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, bu sezon dört büyükler diye tabir edilen takımlardan Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’u mağlup etti, Beşiktaş’a ise yenildi.

İYİ BİR ÇIKIŞ YAKALADILAR

Sarı kırmızılılar, ligin 10. haftasında ağırladığı Galatasaray’ı 2-0 yenerek ligde iyi bir çıkış yakaladı. Türkiye Kupası 4. Tur müsabakasında konuk ettiği Kırklarelispor’u 1-0 yenen Evkur Yeni Malatyaspor, ligde Aytemiz Alanyaspor deplasmanından ise aynı skorla galip ayrıldı.

Son olarak Trabzonspor’u ağırlayan Evkur Yeni Malatyaspor, bordo mavili rakibini 5-0 yenerek Süper Lig tarihinin en farklı galibiyetini yaşadı. Sarı kırmızılı takım, puanını 21’e çıkardı.

Ligde iyi bir gidişat yakalayan Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci sezonunda bir başka ilke daha imza atmak istiyor. Geçen sezondan buyana deplasmanda İstanbul ekipleri karşısında galibiyet alamayan sarı kırmızılılar, ligin 13.haftasında deplasmanda Kasımpaşa’yı yenerek, bu şansızlığını da ortadan kaldırmak istiyor.

Sarı kırmızılılar, geçen sezon İstanbul deplasmanından galibiyetle ayrılmayı başaramamıştı. Evkur Yeni Malatyaspor, geri kalan sezon oynadığı 5 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı.

Evkur Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezon deplasmanda İstanbul ekiplerine karşı oynadığı karşılaşmalarda Kasımpaşa’ya 3-2, Fenerbahçe’ye 3-1, Beşiktaş’a 3-1, Medipol Başakşehir’e 1-0, Galatasaray’a ise 2-0’lık sonuçlarla mağlup oldu.

Bu sezon ise İstanbul deplasmanında Beşiktaş’a 2-1’lik skorla mağlup olan sarı kırmızılılar, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: 2-0 sonuçlanan EYMS- Galatasaray maçında Kaptan Adem Büyük'ün gol sevinci

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Serdar (5 yıl önce)
    Malesef bir Erzurum bi Rize kadar olamiyoruz tribün ler tıklım tıklım biz kafaya oynuyoruz stad bom bos nerede eski atesli tutkulu malatya taraftari insan ozlem duyuyor suda gercekki en uzak stad malatyamin stadi beyler deresinde olsaydi havalani kavsagi felan eminim daha iyi olurdu ve kale arkalari bos oldugunda stad acayip goruntu alıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Kasımpaşa dan alacağımız üç puan hedef büyütme açısından şehirde büyük heyecan yaratacaktır.dört büyüklerin ve diğer takımların durumuna bakınca neden olmasın diye sormadan edemiyoruz.bence Malatya bunu hakkediyor.
    0
    0
    Yanıtla