SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Mağazasına İlgi Yoğun

0
Güncellendi - 2017-07-12 23:01:16
EYMS Mağazasına İlgi Yoğun
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’den Spor Toto Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor’da, Mayıs ayı içerisinde konteynerde açılan lisanslı ürün satışı yapılan store mağazasında ürünlere yoğun ilgi gösterildiği belirtildi.

Eski Belediye Meydanı’ndaki satış mağazasına özellikle tatilini Malatya’da geçiren Malatyalıların büyük ilgi gösterdiği, mağazanın zaman zaman bu taleplere karşılık vermede zorlandığı ifade edildi.

44 parça ürünün satıldığı store da satış sorumlusu olan Kenan Dağdeviren, Evkur Yeni Malatyaspor taraftarının kulübün lisanslı ürünlerine yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Dağdeviren, “Malatyalılar hem kulübe destek çıkıyor hem de mağazadan alışveriş yapıyor. Yazlık ürünler başta olmak üzere şapka, atkı, anahtarlık, eşofman, şort, tişört, forma, en çok tişört ve forma satışı yapılıyor. Genelde insanlar sarı-kırmızı ve sarı-siyah takım formalarını satın almayı tercih ediyor. Talebi karşılayamadığımız haftalar oldu. Mağazamıza gelen taraftarlar hiçbir şekilde ürünün fiyatını bile sormadan beğenip kabinde deniyor, beğendiyse ödemesini direkt yapıyor. Kendi şehrinin takımına, kulübüne destek olmak için gelip ürün aldıklarını ifade ediyor. Talebi karşılayamadığımız haftalar oldu. Mağazada tükenip kalmayan forma ve ürünler için ön sipariş veren taraftarlarımız var. Talebe göre ürünleri getirip Malatyalıların beğenisine sunarak satın almalarını kendi takımlarına sahip ve destek olmalarını sağlıyoruz” dedi.

“Yeni sezon ürünler çok yakında”

Dağdeviren, 15-20 güne kadar hem erkek hem kadın hem çocuk ürünlerinin taraftarların beğenisine sunulacağını ifade ederek, “Özellikle 2017-2018 sezonu formaları 15-20 güne kadar mağazamızda olacak. Yeni sezon takım ürünleri vitrine çıkınca var olan hareketliliğin daha da artacağını düşünüyorum. Gurbetçi Malatyalılar şehre gelmeye başladılar. Bizden farklı model ve tasarımlı formalar talep ediliyor. Taraftarlarımız yeterince ürün bulamamaktan şikayetçiydi. Yakın zamanda taraftarlarımız her oyuncunun formasını ve malzemesini burada bulabilecekler. Bu şehirde yaşayan herkesin artık takımına daha çok destek çıkması gerekiyor” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ali (6 yıl önce)
    Ya birgünde bir şeyden şikayet etmeyin lütfen ya. Ne bekliyorsunuz sokak pazarı fiyatına 10-20 tl ye formamı almak istiyorsunuz. Gidin 3 büyüklerin mağazasına bir tane forma sorun kaç paraymış. Gerçi şimdi bir kişi çıkar sen Malatyaspor'u 3 büyüklerle bir mi tutuyorsun der. Evet kardeşim benim için Malatyaspor 3 büyüklerden daha büyüktür. Bu store mağazalarını da reklam için açmadılar gelir için açtılar. İyi ve güçlü takım osun istiyorsan o forma 100 TL de olsa alacaksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı 44 61 01 (6 yıl önce)
    fiyatlar çok pahalı.. en basit tshirt 60 lira. elini attığın cebini yakıyor.. ayrıca konteynırda satılır mı yav. düzgün bi store mağazası aç klimalı, fitatları düşür, ara sıra kampanyalar yap. bak gör esas satışlardaki patlamayı. potansiyel çok ama işleyen yok..!
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam (6 yıl önce)
    ilgisiz alakasızlar mağazaya giren,çıkanla içerde neden ürün çeşidi yok neden her hafta bir üründe kampanya yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Anti trabzonspor (6 yıl önce)
    Sarı kırmızı istemiyoruz. Renkleri değişirseniz bizde birşeyler alırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Daracık alanda her ürünü nasıl sığdırıcaklar merak ettim. Bari bir iki yere daha böyle bir yer açılsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • şevket bübek (6 yıl önce)
    kendi fikrim oradaki arkadaşın üzerinde forma olması lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı 44 61 01 (6 yıl önce)şevket bübek isimli kullanıcı yorumuna
    aynen bence de..
    0
    0
    Yanıtla