SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Malatya Hazırlık Dönemini Tamamladı

0
Güncellendi - 2019-07-01 03:06:03
EYMS Malatya Hazırlık Dönemini Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig ile Türkiye Kupası’nın yanı sıra UEFA Avrupa Ligi’nde de mücadele edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, Malatya kampını tamamladı.

Geride kalan sezonda ligi beşinci sırada tamamlayarak, tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etme hakkını kazanan Evkur Yeni Malatyaspor sezonu erken açmıştı.

25 Temmuz’da Avrupa Ligi’nde ilk ön eleme maçını oynayacak olan sarı kırmızılılar, 25 Haziran’da teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde toplanarak, bir ön hazırlık çalışması gerçekleştirdi.

Kaplanlarımız, sabah yapılan antrenmanı ile Malatya kampını tamamladılar, takımımız bir günlük iznin ardından 1 Temmuz Pazartesi itibariyle Bolu Abant’da hazırlıklarına devam edecek.

5 gün Malatya’da ön hazırlık çalışması yapan sarı kırmızılılar, hazırlıklarını tamamladı. Bir günlük izne ayrılan teknik heyet ve futbolcular, 1 Temmuz’da Bolu Abant’ta toplanarak, birinci etap kamp çalışmalarına başlayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • cavidan Yılmaz (4 yıl önce)
    ya iyi söyle ya da sus
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (4 yıl önce)
    hazırlık maçlarında belli olur güç toplat kuvvetlendir koşan oyuncu istiyoruz mücadele eden sergen hoca güveniyoruz sana. Allah yolunuzu açık etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • 44FFM (4 yıl önce)
    Hemen art niyet neden sergen veya başkan bu kadar düşünemiyomu her ne olsa ehtiraz Birazda iyi gözle bakin
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan (4 yıl önce)
    Hep olumsuz yorum birazda destek olalim takimimiza sonuc olarak barcolena degiliz malatyasporumuzin dustugu gunleri unutmayalim mutavazi bir anadolu ekibiyiz inanmak başarmanin yarisidir
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    gozlerin icin bir doktor yorumun icin de 40 akilli araniyor
    0
    0
    Yanıtla
  • sendenden iyi aklıllımı var bak bir etrafına
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    10 kişiyle kamp sanırım şuan ki kadro ile ilk 18 bile çıkmıyor avrupa ya gidip rezil olacaz ülke puanı adil GEVREK ve yönetimi yüzünden ayaklara düşecek yazık Husrann
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetcan ne gereksiz eleştiri ve yorumların var . Şu az işler kötüye gidince iki dakkada sırt çevirenler vardirya bizde bir kısım taraftar öyle . Takım iyi gitsin , herşey Süper olsun,bilet bedava olsun, yemek versinler, evden alıp stada getirsinler bir taraftar grubu böyle . İyi,kötü, zor ,soğuk,sıcak demeden tam destek .
    0
    0
    Yanıtla