SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Perşembe Günü Topbaşı Yapıyor

0
Güncellendi - 2018-11-13 18:29:56
EYMS Perşembe Günü Topbaşı Yapıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da milli takım arası nedeniyle futbolculara verilen izin sona eriyor. Perşembe günü Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde toplanacak olan sarı kırmızılılar, ligin 13.haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

Süper Lig’de 12 hafta sonunda 6 galibiyet, 3 beraberlik, 3’te mağlubiyet alarak 21 puan toplayan ve milli takım arasına dördüncü sırada giren Evkur Yeni Malatyaspor’da, milli maçlar nedeniyle takıma verilen ara sona eriyor. İznin ardından Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde toplanacak olan sarı kırmızılılar, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına start verecek.

Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, ligdeki performansıyla çıkışını sürdürüyor. Özellikle ligde dört büyükler olarak adlandırılan takımlara karşı aldığı sonuçlarla dikkat çeken sarı kırmızılılar, milli araya moralli bir şekilde girdi.

Sarı kırmızılılar,  ligin 10. haftasında ağırladığı Galatasaray'ı 2-0 yenerek 4 maçlık galibiyet serisini başlattı. Bu maçın ardından Ziraat Türkiye Kupası 4. tur müsabakasında konuk ettiği Kırklarelispor'u 1-0 yenen Malatya temsilcisi, ligde Aytemiz Alanyaspor deplasmanından ise aynı skorla galip ayrıldı. Ligin 12.haftasınsa sahasında Trabzonspor'u ağırlayan Evkur Yeni Malatyaspor, bordo mavili rakibini 5-0 yenerek Süper Lig tarihinin en farklı galibiyetini yaşadı.

Ligde 12 hafta sonunda 6 kez galip gelen Evkur Yeni Malatyaspor, ligde çıktığı 12 maçta 19 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde ise 10 gole engel olamadı.

GUİLHERME VE ALEKSİC PERFORMANSLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR

Evkur Yeni Malatyaspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Danijel Aleksic ile Guilherme Costa Marques, Trabzonspor maçında sergilediği performansla göz doldurdu.

Sarı kırmızılılar, bu sezon Aleksic'in ligde gol attığı 4 maçtan 12 puan çıkarttı. Göztepe, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor'a birer gol atarak takımına galibiyet getiren Sırp oyuncu, Trabzonspor karşısında ise fileleri 2 kere havalandırarak takımın en golcü oyuncusu oldu.

Brezilyalı orta saha oyuncusu Guilherme ise bu sezon Süper Lig'deki tüm karşılaşmalara ilk 11'de başladı. 2’si Trabzonspor'a olmak üzere söz konusu maçlarda 3 gol kaydeden Guilherme, takımının attığı 6 gole de katkıda bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Adem Büyük ise ligde 12 haftalık bölümde attığı 3 golle takımın puan yükünü sırtlayan oyuncular arasında yer aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    Futbolcular 6 günlük izni hak etti. Mili takımlarına giden futbolcular dinlenemedi yalnız.
    0
    0
    Yanıtla