SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Ravcı İle Seri Yakaladı.. 1, 2, 3...

0
Güncellendi - 2019-05-14 05:06:45
EYMS Ravcı İle Seri Yakaladı.. 1, 2, 3...
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, takımın sportif direktörlüğünü de yürüten Ali Ravcı'yla çıktığı 3 karşılaşmada 9 puan toplayarak, bir anlamda 5.sıradaki yerini sağlamlaştırmaya başladı.

Süper Ligin ilk yarısında aldığı iyi sonuçlarla dikkatleri çeken Evkur Yeni Malatyaspor, sezonun ikinci yarısında bir düşüş içerisine girdi. Ligin 29.haftasına kadar 38 puan toplayan ve Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Galatasaray'a Malatya'da farklı kaybeden sarı kırmızılılarda teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrılmasının ardından takım farklı bir hüviyete büründü.

Tıpkı geçtiğimiz sezon olduğu gibi görev verildiğinde bir kez daha sportif direktör Ali Ravcı ve kulüp antrenörü Hakan Çalışkan takımın başına geçti. Gelinen süreçte hem ligdeki kötü gidişat hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a kötü bir futbolla elenilmesi bütün olumlu havayı olumsuza çevirmişti.

Teknik direktör Erol Bulut'tan boşalan koltuğa oturan ve takımın bütün zor dönemlerinde dümene geçen Ali Ravcı, takıma sihirli bir dokunuşla kaybettiği ruhu tekrar kazandırdı. Futbolcularına, 'Artık siz bu saatten sonra futbolcu değil sahada kardeşsiniz. Bazı şeyleri kendinizin düzeltmesi lazım' diyerek motive eden Ravcı, geride kalan 3 maçta istenilen sonuçların alınmasında büyük pay sahibi oldu.

Sarı kırmızılılar öncelikle ligin 30.haftasında sahasında İstanbul temsilcisi Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. 31.haftada küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada deplasmanda Akhisarspor'a konuk olan Evkur Yeni Malatyaspor, kritik mücadeleyi 2-0 kazandı. İlk 5'teki yerini sağlamlaştırmak isteyen sarı kırmızılılar, ligin 32.haftasında ise sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-1'le geçerek, 47 puanla haftayı 5.sırada tamamladı.

ÜST ÜSTE İKİNCİ KEZ ÜÇ GALİBİYET ALDILAR

Evkur Yeni Malatyaspor bu sezon ikinci kez üst üste 3 galibiyet alabilme başarısını gösterdi.

Sarı kırmızılılar, ligin ilk yarısında 10, 11 ve 12.haftalarda galibiyet alarak, ilk kez üst üste 3 galibiyet almıştı. Malatya ekibi 10.haftada sahasında Galatasaray'ı 2-0, 11.haftada deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 ve 12.haftada sahasında Trabzonspor'u 5-0 mağlup etmişti.

Sarı kırmızılılar, bu sezon üst üste 3 galibiyeti ise 30, 31 ve 32.haftalarda aldı. 30.haftada sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor, 31.haftada deplasmanda Akhisarspor'u 2-0'la geçerken, 32.haftada evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-1 mağlup etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • EROL (4 yıl önce)
    BU KULÜP BU TAKIM TÜM MALATYANIN AMA BU ŞEKİLDE GİDERSE MALESEF ÖNCEKİ YAZDIĞIM YORUMLARDA BELİRTİĞİM GİBİ TARAFTAR SAYISI ARTMAZ DÜŞER BUNUN NEDENLERİ VE BUNUN ÇOK SEBEBLERİ VAR YÖNETİM KURULURKEN MALATYAYI KUÇAKLAYAN VE HER KESİMİ TEMSİL EDEN BİR YÖNETİMİN MUHAKKAK OLMASI LAZIM KÜÇÜK TARAFTAR SAYISININ AZLIĞI YERİN UZAKLIĞI STADTA ÇALINAN MÜZİĞE KADAR PROTOKOL TÜRBÜNÜNDE AĞIRLANAN İNSANLARA KADAR DİKKAT EDİLMELİDİR GİDİŞ GELİŞ FARKLI ORGANİZAZSYON ŞART İLİMİZDE ŞU ANDA İKİ TANE ÜNÜVERSİTE VAR BUNLARIN SPOR AKADEMİLERİYLE GÖRÜŞEREK GEREKİRSE ANKET YAPTIRILARAK BUNLARIN SEBEBLERİ ARAŞTIRILMALI VE SEBEBLERİ SONUÇLARINA GÖRE HAREKET EDİLMELİDİR BEN YAPTIM OLDU BİTTİ BU SONUÇLARI DOĞURUR VE BU KAÇINILMAZ OLUR EN GÜZEL İNSAN GÜVEN VERENDİR BU GÜVEN ORTAMI İVEDİ BİR ŞEKİLDE SAĞLANMALIDIR BİR MAÇTA ARGUVAN TÜRKÜSÜ ÇALINSA BİR MAÇTA SOMUNCU BABA EKMEĞİ DAĞITILSA YÖREMİZLE İLGİLİ TANITIMLAR OLSA İYİ OLMAZMI GİBİ GİBİ YAPACAĞINIZ HER ŞEY TARAFTAR SAYISINI ARTIRACAKTIR YAPMIYACAĞINIZ ŞEYLERİN YAPABİLECEKLENİNİZE KİMSENİN ENGELEMESİNE İZİN VERMEYEREK KULÜBÜN GELECEKTE BU KONULARLA ALAKALI BİR HAMLE YAPMASI KAÇINILMAZDIR BİR DÜŞÜNCENİZ YOKSA MEVCUT DURUM BU OLUR KONUYU AMAÇ VE İSTEK OLARAK BAKARAK VE HER ŞEYİN MÜHİM NOKTASI BAŞLANGIÇTIR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Bu sadece Ali RAVCI.nın başarısı değil, 1.Erol Bulut döneminde futbol oynamak istemeyen topçularımızın hocalarını gönderdikten sonraki iştahları, 2. Kazandığımız maçlardaki rakiplerin durumlarının gayet zayıf ve çürük olması. Ligden düşmüş bir Akhisar, ilk golü onlar atsaydı da görseydiniz nasıl farklı mağlup oluyorduk. Biraz da kısmet bu iş...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafak (4 yıl önce)
    tamam ali ravcı malatyalı hemşehrimiz toprağımız eyvallah ama sakın gelecek sezon teknik direktör olarak düşünüyoruz demeyin avrupa ya gidersek sezon açılışı erken iyi bi hoca olmazsa iyi tranferler olmazsa akshisar osmanlı konya burssa olmayalım soluğu 1.ligde almayalım ve erzurum maçında stadda olan malatyaspor taraftarlıran teşekkür ediyorum yağmur çamur fırtına kar buz hattta iftar saaatine de koysalar malatyasporunu yalnız bırakmayacak gerçek malatyaspor sevdalıları orada hep birliklte takımımızı destekledik takımımızda malatya maçı verir satar bilmem ne diyenlere cevabı sahada güzel futbol ve 3 golle verdi MALATYASPORLU OLUNMAZ MALATYASPORLU DOĞULUR
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (4 yıl önce)
    Takımda 3 haftadır gözle görülür bir yükseliş var Daha atak oynuyoruz İnşaalh kupayı Gs alır ve uefa kupadına katılırız tebrikler Ali Ravcı
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazili (4 yıl önce)
    Hoca aramaya ne gerek? Hem yerli hem milli hem de işi biliyor. Aslan gibi hoca.
    0
    0
    Yanıtla