SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 'Topla Çok Oynadığı' Maçları Kaybetti

0
Güncellendi - 2018-11-29 06:04:19
EYMS 'Topla Çok Oynadığı' Maçları Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, rakiplerine göre topla çok oynadığı karşılaşmalarda puan kaybı yaşarken, rakiplerine göre daha az oranla topa sahip olduğu karşılaşmalarda ise net skorlar elde ediyor.

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 13 hafta sonunda 6 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet alarak 21 puan topladı. Ligin 13’üncü haftasında deplasmanda İstanbul ekibi Kasımpaşa’ya 3-0’lık skorla mağlup olan sarı kırmızılılar, bu sezonki en farklı mağlubiyetini aldı. Sarı kırmızılılar, bu sezon Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında kalesinde 4 gol görmüştü. Malatya ekibi, Kasımpaşa maçında kalesinde 3 gol gördü ve bu sezonki en çok gol yediği ikinci karşılaşmayı yaşadı.

TOPA DAHA ÇOK SAHİP OLDUĞU 4 KARŞILAŞMADA PUAN KAYBI YAŞADI

Evkur Yeni Malatyaspor, bu sezon karşı karşıya geldiği rakiplerine karşı topa fazla sahip olduğu karşılaşmalarda genellikle puan kayıpları yaşadı. Sarı kırmızılılar, şuana kadar topa daha fazla sahip olduğu 5 karşılaşmanın 1’ini kazanırken, 1’inde berabere kaldı ve 3’ünü kaybetti.

Ligin dördüncü haftasında Yeni Malatya Stadyumu’nda Atiker Komyaspor ile oynanan karşılaşmada yüzde 56,8’lik topa sahip olma oranıyla oynayan Evkur Yeni Malatyaspor, rakibine 1-0 mağlup oldu.

Sarı kırmızılılar, ligin 9’uncu haftasında MKE Ankaragücü deplasmanında yüzde 53,7’lik topa sahip olma oranıyla mücadele etti ancak sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Ligin 13’üncü haftasında deplasmanda İstanbul ekibi Kasımpaşa karşısında yüzde 56,6’lık topa sahip olma oranıyla mücadele eden Evkur Yeni Malatyaspor, karşılaşmayı 3-0 kaybetti.

Sarı kırmızılılar, ligin 8’inci haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor ile oynadığı karşılaşmada yüzde 61,1’lik topa sahip oranıyla mücadele etmiş ancak sahadan 4-4 berabere ayrılmıştı.

Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 6.haftasında sahasında konuk ettiği Çaykur Rizespor karşısında ise yüzde 59,3’lük top sahip olma oranıyla oynamış ve sahadan 1-0 galip ayrılmıştı.

TOPA AZ SAHİP OLUNCA NET SKORLAR GELİYOR

Evkur Yeni Malatyaspor, rakiplerine göre daha az topa sahip olma oranıyla oynadığı karşılaşmalarda ise net skorlar elde etti.

Sarı kırmızlılar, ligin 2.haftasında sahasında Fenerbahçe karşısında yüzde 33'lük topa sahip olma oranıyla oynamış ve rakibini 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Ligin 10’uncu haftasında sahasında konuk ettiği Galatasaray karşısında yüzde 42,1’lik topa sahip olma oranıyla oynayan Evkur Yeni Malatyaspor, sahadan 2-0’lık üstünlükle ayrıldı.

Sarı kırmızılılar, ligin 12.haftasında sahasında konuk ettiği Trabzonspor karşısında yüzde 34,4’lük topa sahip olma oranıyla mücadele ederken, rakibini 5-0 mağlup etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız