SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'den Muhteşem Çıkış

A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 6 haftada 16 puan toplayarak muhteşem bir çıkışa imza attı. Sarı kırmızılılar, ligin 19’uncu haftasında Samsunspor deplasmanında aldığı mağlubiyetin ardından 6 haftalık bölümde 5 galibiyet, 1 beraberlik alarak zirvede puan farkını açmaya başladı.

Ligde 25 haftalık bölüm geride kaldı. 25 haftada 15 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, 50 puan topladı ve zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Özellikle geride kalan 6 haftada 5 galibiyet alan sarı kırmızılılar, bu bölümde yakaladığı çıkışla rakiplerini geride bırakmasını bildi.

MAĞLUBİYET SONRASI ÇIKIŞ YAKALADILAR

Malatya ekibi, ligin 19’ncu haftasında deplasmanda Samsunspor’a 3-0 mağlup olduktan sonra geride kalan 6 haftada mağlubiyet yüzü görmedi.

19’uncu haftada 34 puanla üçüncü sırada bulunan sarı kırmızılılar, 6 haftalık dilimde 16 puan toplayarak, puanını 50’ye yükseltti.

Ligin 25’nci haftasında deplasmanda Manisaspor’u 2-0’la geçen Evkur Yeni Malatyaspor, şampiyonluk yarışı veren rakiplerine karşı büyük üstünlük kurdu.

ARADAKİ PUAN FARKI AÇILIYOR

Ligin 19’uncu haftasında deplasmanda Samsunspor’a 3-0 mağlup olan sarı kırmızılılar, sonraki 6 haftalık dilimde muhteşem bir performans ortaya koydu.

Ligin 19’uncu haftasında 34 puanla üçüncü sırada bulunan Malatya ekibi, 6 haftada 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı. 6 haftalık bölümde 16 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, rakiplerine de büyük bir fark attı.

TFF 1. Ligin 25’inci haftasında 50 puanda zirvede yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci sıradaki Sivasspor’un 7, üçüncü Eskişehirspor’un 8, dördüncü Giresunspor ile beşinci Göztepe’nin ise 10 puan önünde bulunuyor.

ELAZIĞSPOR MAÇI İSTANBUL’DA OYNANACAK

Evkur Yeni Malatyaspor, Malatya İnönü Stadı’nın zemininin futbol oynamaya elverişli olmamasından dolayı Elazığspor maçını da İstanbul’da oynayacak.

Sarı kırmızılılar, iç sahada daha önce 3 maçını İstanbul’da oynarken, bu karşılaşmaların tamamını kazanarak, güzel bir performans ortaya koydu.

Evkur Yeni Malatyaspor, İstanbul’da oynadığı karşılaşmalarda Denizlispor’u 3-1, Altınordu’yu 2-0, Şanlıurfaspor’u ise 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Elazığspor ile İstanbul’da 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda karşılaşacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Yolun sonu şampiyonluk olsun.
    0
    0
    Yanıtla