SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Antalya Kampı Çarşamba'ya Başlıyor

0
Güncellendi - 2018-12-31 02:01:01
EYMS'nin Antalya Kampı Çarşamba'ya Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 29 puanla üçüncü sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor'da ikinci yarı hazırlıkları 2 Ocak Çarşamba günü Antalya kampıyla başlıyor.

Süper Lig'de ilk yarıyı 29 puanda üçüncü sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında ortaya koyduğu performansı ikinci yarıda da sergileyerek, ligi ilk 6'nın içerisinde tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

İLK YARIDA FIRTINA GİBİ ESTİLER

Spor Toto Süper Lig’in 2018-2019 sezonunda 17 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak ilk yarıyı 29 puanla tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısını iyi bir şekilde noktaladı.

Ligde oynadığı 17 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, 29 puan toplayarak, ilk yarıyı averajla üçüncü sırada tamamladı ve devre arasına moralli bir şekilde girdi.

İlk yarıda oynadığı 17 müsabakada 26 gol atan ve kalesinde 16 gol gören sarı kırmızılılar, ligde konuk ettiği Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’u yendi, deplasmanda Medipol Başakşehir ile berabere kaldı, Beşiktaş’a ise mağlup oldu.

Ligin ilk yarısında özellikle büyük takımlara karşı aldığı sonuçlarla dikkat çeken Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında Fenerbahçe'yi 1-0, Galatasaray'ı 2-0, Trabzonspor'u ise 5-0 mağlup etti.

KUPADA YOLA DEVAM

Evkur Yeni Malatyaspor, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Ziraat Türkiye Kupasına 4.Tur'da dahil olan Evkur Yeni Malatyaspor, tek maç eleme usulüne göre oynanan karşılaşmada, evinde Kırklarelispor’u 1-0 mağlup ederek, bir üst tura yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur'unda Etimesgut Belediyespor ile eşleşen sarı kırmızılılar, evinde oynadığı ilk maçı 2-0 kazandı ve rövanş maçına avantajlı çıktı. Rövanş karşılaşmasında da rakibini 2-0'la geçen Evkur Yeni Malatyaspor, adını son 16 takım içerisine yazdırmayı başardı. Sarı kırmızılılar, son 16 turu kura çekiminde Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile eşleşti.

KAMP ÇALIŞMASI BAŞLIYOR

Ligin ilk yarısında hem lig hem de kupada iyi bir şekilde yoluna devam eden Evkur Yeni Malatyaspor'da gözler ikinci yarıya çevrildi.

Süper Lig'de ilk yarıda iyi sonuçlar alarak, 29 puan toplayan ve üçüncü sırada yer alan sarı kırmızılılar, sezonu üst sıralarda tamamlamanın hesaplarını yapıyor. Bu noktada teknik direktör Erol Bulut, takıma en az 4 ya da 5 oyuncunun katılmasını isterken, yönetim listelerinde yer alan futbolcularla görüşmelerini sürdürüyor.

Sarı kırmızılı takımda, transfer çalışmalarına yoğun bir mesai harcanırken, takım ise 2 Ocak'ta Antalya'da toplanarak, ikinci yarı hazırlıklarının startını verecek. Kamp çalışmaları 10 gün sürecek.

Yılbaşı sonrası sarı kırmızılı takımda izinler sona erecek ve takım 2 Ocak'ta Antalya'da toplanacak. 8-12 Ocak tarihleri arasında hazırlık karşılaşmaları oynamayı planlayan sarı kırmızılıların, devre arası kamp çalışmaları kapsamında en az 2 hazırlık karşılaşması oynamayı planladığı öğrenildi.

Antalya'daki kamp çalışmaları 13 Ocak'ta tamamlanacak ve takım Malatya'ya dönecek. Sarı kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turunda Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile sahasında karşılaşacak ve ardından Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında evinde İzmir ekibi Göztepe'yi konuk edecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız