SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Bu Sezon 2. Kırmızısı

0
Güncellendi - 2018-02-06 17:31:40
EYMS'nin Bu Sezon 2. Kırmızısı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligde 20 hafta geride kalırken ikinci kez kırmızı kart gördü. Sarı kırmızılılar, ligin ilk yarısında 17 haftalık süreçte bir kırmızı kart görmüştü.

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Ligin ilk yarısında 17 haftalık süreçte 42 sarı, 1’de kırmızı kart görmüştü. Sarı kırmızılılarda ligin ilk yarısındaki kırmızı kartı, 7.haftada Malatya’da oynanan Atiker Konyaspor karşılaşmasında sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran görmüştü. Evkur Yeni Malatyaspor’da ikinci kırmızı kartı, ligin 20.haftasında Antalyaspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada sağ bek oyuncusu İssam Chebake gördü.

Sarı kırmızılılar, ikinci yarının ilk 3 karşılaşmasında şuana kadar 7 sarı, 1’de kırmızı kart gördü. Şuana kadar ligin ikinci yarısında tek kırmızı kartı gören İssam Chebake, Osmanlıspor ile oynanan karşılaşmada 82.dakikada sarı kart görmüştü.

Ligin 19.haftasında Malatya’da oynanan Demir Grup Sivasspor karşılaşmasının 38.dakikasında sarı kart gören Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike, dördüncü sarı kartını gördüğü için Antalyaspor karşılaşmasında forma giyememişti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mustafa Talas (6 yıl önce)
    Bu seferki yok yere oldu ve bize çok pahalıya mal oldu
    0
    0
    Yanıtla