SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya'nın Radarında O da Var

0
Güncellendi - 2018-12-28 20:10:23
E.Yeni Malatya'nın Radarında O da Var
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de ilk yarıyı 29 puanla üçüncü sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor'da yönetim, ikinci yarıya daha güçlü bir kadroyla girmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Ligin ilk yarısında iyi bir çıkış yakalayan sarı kırmızılılar, zorlu geçecek ikinci yarı için transfer çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Erol Bulut'un verdiği rapor doğrultusunda görüşmelerini sürdüren yönetimin görüşmelerine hız verdiği öğrenildi.

Devre arasına girilmesiyle birlikte transfer dedikoduları her geçen gün artmaya başladı. Sadık Çiftpınar'ın transferi için Beşiktaş ve Fenerbahçe ile görüşmelerini sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor'un gündemine MKE Ankaragücü'nün Fildişli ön liberosu Brice Dja Djédjé'yi aldığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Brice Dja Djédjé için henüz bir girişimde bulunulmazken, Ankaragücü'nün bu transferden en az 2,5 milyon Euro gelir sağlamak istediği öğrenildi.

MKE Ankaragücü ile 30 Haziran 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcu, ilk yarıda 10 karşılaşmada forma giydi ve 840 dakika sahada kaldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • 44malatya (5 yıl önce)
    O.parayla.3 tane..oyuncu.alinir.sakin.hata. Yapmayin.verilen.paraya.yazik.sayin.baskan
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan Arpacı (5 yıl önce)
    Yani sadigi satıp da daha fazla paraya yerine kimseyi almaz başkan doğru da yapıyor eğer sadık giderse iyi paraya gitmeli istemiyoruz ama sadigin da büyük takım idealleri vardır illaki
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihat (5 yıl önce)
    Size sonuna kadar katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)
    iyi oyuncu ama kulubun o parayı verecegini sanmiyorum. Forvete trnavada oynayan turk oyuncu kubilay yılmaz genc ve kaliteli bir forvet gelse cok iyi is yapar bence ama hic bir turk kulubun gundeminde degil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Malatyaspor bu futbolcuya 2.5 milyon Euro verecekse 1 milyon Euro ya ne diye Sadık'ı satmaya çalışıyor. Lütfen saçma haberler yapmayin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Yürekten katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla