SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Rakibini Belirleyecek İlk Maç Oynandı

A- A+ PAYLAŞ

TFF Spor Toto Süper Ligi'nde 2018- 2019 sezonunu 5'inci sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi ön elemelerine 2. turdan itibaren katılacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'un, bu ligdeki rakibini belirleyecek olan 1. tur maçında Slovenya Temsilcisi NK Olimpija Ljubljana ile Letonya Temsilcisi Rigas FS, ilk maçlarını Slovenya'da oynadılar. Perşembe gecesi  oynanan karşılaşmayı deplasman ekibi Rigas FS, 3-2 kazanarak, ikinci maç için büyük avantaj sağladı.

EYMS'nin rakibini belirleyecek 1. tur ilk maçı, Slovenya'nın Stadion Stozice Stadı'nda oynandı. Urs Schnyder'in yönettiği karşılaşmada ev sahibi Olimpjia'nın gollerini 81. dakikada Boakye ve 90. dakikada Menalo atarken, konuk takımın golleri 52. dakikada Lemajic, 88. dakikada Kluskins ve 90+3. dakikada Vumkanic'den geldi.

Her iki takım arasındaki 2. maç 17 Temmuz Çarşamba günü Letonya'da oynanacak ve eleme turunda üstünlük sağlayan takım, 2. ön eleme turunda EYMS ile karşı karşıya gelecek. 2. ön eleme turunda ilk maç 25 Temmuz'da, rövanş maçı ise 1 Ağustos'ta oynanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: Ön eleme 1. maçını deplasmanda 3-2 kazanan Rigas FS takımı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Harun (4 yıl önce)
    Turkiye deki en bos bazı taraftar kitlesini barındıran takım. Hersey olumsuzluk uzerine, her kez teknik adam, her kez baskan ne hikmetse her yıl bir onceki yıldan iyi velevkş kötü olsun sevdiğimiz takımı yarı yolda mı bırakacağız. Herşey iyiyken takımın yanında ol zor gunde sat. Sahte taraftar profili iyi gün dostları sizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (4 yıl önce)
    Hasütler sezonu açmış olumlu bir bakış yok geçen sezon başlangıcında küme düşüyorduk bu sezon hemen elediler uefa dan hatta biri uçmuş diyorki kaleci yok hücumcu yok falan heralde farnolle yahoviç fofana top toplayıcı olarak transfer edildi sanıyorsun. El insaf be kardeşim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Alkıș...Evet en dogru ifade Hasütler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (4 yıl önce)
    Bu kadro ile uefa elemelerindeki en kötü takımda gelse eleniriz gelecek oyuncu kamp yememiş takımı tanımayan birileri elindeki en iyi adamlarda gitmiş bu kadro.ile bu yönetim ile.bir beklentiye girmeyin bi kaç güne bu teknik. Heyet de istifa eder
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur Y. (4 yıl önce)Metin isimli kullanıcı yorumuna
    kralı gelse yine eleriz bizim ruhumuz yeter, efsaneler ölmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsaneler olmazmi ölmeden tabuta koydunuz Su an amatörde can çekişiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Bu kadro ile başarı hayal kim gelirse gelsin su an alemlerdeki tüm kulüpler bizden takımın yarısı gitti giden oyuncularda en iyileriydi gele8nler iyi değil hücumda defansta çok eksik var kaleci alınmalı stoper alınmalı sol bek içler acısı ön-libero sağ açık orta saha ve forvet alınmalı ama gelenler amatör liglerden 2 oyuncu konya da kadroya giremeyen iki formsuz döküntü
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (4 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    ali bu saydıklarını başkan da sergende söylüyor iyisini almaya çalışıyoruz diyorlar , bu kadarda insanları usandırmayın be kardeşim , sizin gibi düşünen insanlar yüzünden bu siteye girip haber okumak istemiyorum inan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Adil başkan bizi Letonya’ya götür! ??
    0
    0
    Yanıtla