SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Facianın Eşiğinden Dönüldü

0
Güncellendi - 2019-05-20 00:18:40
Facianın Eşiğinden Dönüldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir yolcu treni demiryolu yanında askıda kalan otomobile çarptı.

Kaza, gece 03.15 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Kiltepe Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi civarında meydana geldi.  Edinilen bilgilere göre; E.A. yönetimindeki 44 AAU 449 plakalı otomobil sürücüsünün fark etmeyerek Maviay sokak çıkışında bulunan demiryolu geçişini hemzemin geçit zannederek girmesi sonucunda  askıda kaldı.

Askıda kalan otomobilini kendi çabaları ile bulunduğu yerden çıkarmaya çalışan araç sürücüsü başaralı olamayınca çevredeki vatandaşlardan yardım istedi bu sırada Ankara-Kurtalan seferini yapan içerisinde yaklaşık 150 yolcusu bulunan tren  askıda kalan otomobile çarptı. Kazada yaralanan olmazken, trende bulunan yolcular ile çevredeki vatandaşlar büyük korku yaşadı.

Otomobil sürücüsünün haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobil, tren yolundan çekildikten sonra tren, yoluna devam etti.

iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Şeftiren (4 yıl önce)
    Trenin hızına bakılmalı tren hızlı olmasa kesin fururdu çünkü gecenin vaktinde arabanın ışıkları yanıyor dortluleri yaniyordur trenin suratı fazladır zaten bu aralar trene güven kalmadı nerde eski makinistler
    0
    0
    Yanıtla
  • Trenci (4 yıl önce)
    Editör kaza yeri hemzemin geçit değil şöför öyle zannetmiş.hemzemin geçit olmadığından teker patinaja düşmüş.tekerin altı boşaldıkça gömülmüş.her arabanın olduğu yer hemzemin geçit değil
    0
    0
    Yanıtla
  • ?
    0
    0
    Yanıtla