SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Farnolle'de 'Opsiyon' Devreye Girdi

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Benin asıllı Fransız kalecisi Fabien Ceddy Farnolle’un opsiyonu nedeniyle otomatik olarak takımda kaldığı öğrenildi.

Sarı siyahlı takımda geride kalan sezonda ortaya koyduğu performansla eleştiri alan 35 yaşındaki Farnolle’un opsiyonu nedeniyle takımda kaldığı bildirildi. Benin asıllı kalecinin sözleşmesindeki madde kapsamında 25 maç oynadığı için opsiyonu devreye girdi.

Kulüp Başkanı Gevrek, Farnolle ile ilgili “Onun bir opsiyonu vardı. Onun için bir şey söylemek doğru olmaz. Opsiyonu otomatik oldu yoksa bizim kullanmamızla ilgili bir durum değildi. 25 maç üzeri oynayınca otomatikman uzuyor. Böyle bir şey oldu. Şuanda opsiyonu uzadığı için bir şey söylemek doğru olmaz. Şuanda bizim uzatmamız değil o otomatikman uzadı” açıklamasını yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • new malatya (3 yıl önce)
    Fenerbahçe kalecisi haruna gelecek teklifleri değerlendirecek mis. Bence bizim için çok çok iyi bir kaleci olur hemen fenerle görüşülmeli. Bir kalecinin ne kadar önemli olduğu muslera öncesi ve sonrası Galatasaray'a bakarak anlaşılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Farnolle 34 maçın 34 ünde önündeki defans kurgusunun hatalarından dolayı artık dayanamaz hale geldi.Mükemmel bir kalecesi olmazsa bile iyi bir yedek olarak takımda kalmasında fayda var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (3 yıl önce)
    Futbolcularla yapılan sözleşmelerde esnek olunmasının nedeni; Malatya’nın yaşanılabilir bir yer olmaması(futbolcu açısından)... Futbolcu olduğunuzu düşünün... İstanbul, İzmir ve ya Antalya’da mı oynamak istersiniz yoksa Malatya, Gaziantep, Hatay, Erzurum,Rize..vs de mi oynamak istersiniz. Bunu bir türlü anlayamadınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (3 yıl önce)
    Sağdan soldan orta attırmasak işlem tamam. Ortadan gelenleri yakalıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Başkanın koruması olsun çünkü iyi bir kareteci 35 yaşındaki kaleciye obsiyon yazmış bu baskan gider ayak bizi batırıp öyle gidecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sabri (3 yıl önce)
    Kalecimiz kotu degil yeterki onunde oynayan defans saglam olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Vallahi bizim takım İSTANBUL sözleşmesinden daha düşünceli vay ocağınız yıkıla kendi kendini kazığa oturtan tek takım allahınızı severseniz diğer oyunlar ile ilgili sözleşmeleri açığa çıkarın daha şokkkkka girecek hal kalmadı utanıyorum artık
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (3 yıl önce)
    hatalı penaltıları dışında iyi kaleci yani defans ve takım halinde kötüydü Malatya amma yedek kalmalı beto tamam çok iyi işte alın alın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Küme düşme durumunda takıma tek pun bile alamayan Farnolle son derece başarısız bir sezon geçirmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (3 yıl önce)
    Kalecide opsiyon devreye girdi guilhermede hatiri sayilir kisiler ve 40.000 € devreye girdi jahovic ve bifouma yonetimi kaale almadi oynamak istemedi mecburen sattiniz hikmet karamani gonderemiyorsunuz tazminati devreye giriyor..malatyaspor ismini ucuzlatan bu muhtesem sozlesmeleri kim hazirladi merak ediyorum..basarili oldugunuz 2 konu var birincisi israrla yonetimde kalmak ikincisi de issiar dia transferi..bir futbolcuya bu kardar para veripte onu en uzun sure yatiran bir yonetim olarak tarihe gectiniz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin büker (3 yıl önce)
    Yorumlarımızın görünmüyor neden acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin büker (3 yıl önce)
    Farnolle devam edersek şimdiden küme düşmeye adayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin büker (3 yıl önce)
    Yeni sezonda malatyaspor bununla devam ederse her maçta aleyhimize penaltı verirler yani kısacası sonumuz iyi olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZTÜRK (3 yıl önce)
    Bu kaleciyle küme düşme opsiyonu da devreye girer. Bu kaleci el bombası gibi bize çok maç kaybettirdi istemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Bir tane taliplisi çıksa bizde durmaz.nasıl olsa bizim kulüp lig çöplüğü!
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (3 yıl önce)
    adil halen gitmedin mi?git ve farnolle'ni de götür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (3 yıl önce)
    Kendisinde onur varsa bırakır. Çünkü 5-6 maçı hep farnolle yüzünden kaybettik. Zamanında keşke kadro dışı bırakıksaydı bugün bu durumda olmazdık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (3 yıl önce)
    Bu yönetim futbol dan anlamadığı gibi yöneticilikten de bir haberler geçen yıl guilherme nin sözleşmesindeki madde şimdi bu güliyoruz aplancak halimize 100 trilyon borç var Mina nın bonservisini bile 3 yılda ödemeyen bir yönetim var ve Mina da Hatayspor la anlaştııı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Kesinlikle gitmeli. Yedek bile olmaz. Paraya kıyıp çok iyi bir kaleci alınmalı. Bize puan kazandıracak kalecidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    Kiralik gondersinler bir yere ya da beleşe satsinlar daha kârli olur
    0
    0
    Yanıtla
  • turo44 (3 yıl önce)
    SÜPER siniz Başkan, Söyleyecek laf bulamıyorum. Adam bizi küme düşürdü,desen seneye yine saç baş yolacağız. Saçları uzatalım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    valla fernol ekmeğine nankörlük etmiyeceksen başımızın üstüne yok nankör olacaksan hiç gelme gardaş her hafta penaltı yaptiriyosun. biraz dürüstlük istiyoruz sadece bu ha paranızı almadinizmi bu memleketin mülkü amirleri var cikarsiniz derdinizi onlara söylersiniz ama lütfen kulübe zarar vermeyin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırat44 (3 yıl önce)
    İşte bu yüzden Adil Gevrek ile olmaz.Amatör bir kalecinin yapmayacağı 4 penaltı yaptırarak düşmemizin en büyük müsebbibi kaleciyi ödüllendiriyorsun.Sen malatya nın hak ve hukukunu savunan bir yönetim olsan zamanında müdahele eder bu amatör kaleciyi kadro dışı bırakırdın.Yüksek ihtimal senin ve avanenin de sonradan habe4i ölmüştür ilgili sözleşme maddesinden
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Tüm Malatyalıların ortak sevdası Malatyasporumuzu bilerek ve isteyerek Türkiyeye rezil edenleri Allah her iki cihanda rezil etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)
    senin yaptığın sözleşmede bu kadar olur
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (3 yıl önce)
    BJK FB Maçıydı BJK Kalesinde ünlü Cordoba vardı maçta atılmak için etmediği çirkeflik kalmamıştı ve sonunda istediği oldu atıldı ve kaleye oyuncu geçmişti buna rağmen BJK Maçı almıştı ama sonradan anlaşıldıki Kaleci Cordoba FB,den para almış yani maçıda kendisinide satmış ve BJK bu sahtekarı kovmuştu Malatyasporun oyuncuları aylardır para alamıyorlardı Takım son sürat uçuruma gidiyordu bunların içindede Takımı sabote edenlerin olduğunu düşünmüyor değilim
    0
    0
    Yanıtla
  • AZİZ YİĞİT (3 yıl önce)
    adam son maçtan sonra avukatını çağırdı sayenizde ona güvenirseniz vay Malatya'mın haline
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (3 yıl önce)
    yemin ederim komedi bide çıkmış halen başkanlık yapmak istiyor adil efendi erkan kaş,issar dia hiç oynamadığı için sözleşmesinden dolayı takımda kalırsa şaşmam.Allahtan farnol hatalarına rağmen sevilen bir oyuncu yedek kaleci olarak kalabilir.
    0
    0
    Yanıtla