SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fena Sayılmayacak Bir Noktadayız"

0
Güncellendi - 2019-12-26 17:23:15
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, Gaziantep Futbol Kulübü ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmayı kazanarak, ilk yarıyı güzel bir şekilde kapatmak istediklerini söyledi.

Ravcı, ligin 16.haftasında sahalarında Çaykur Rizespor ile oynadıkları karşılaşmada hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade etti. 

Ligin 15.haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0 yendiklerini ardından da Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turuna kaldıklarını anımsatan Ravcı, “Çaykur Rizespor karşısında hiç beklemediğimiz bir oyun ve 2-0’lık mağlubiyet. Ligin geneline bakıldığında her hafta sürpriz sonuçlar alınabiliyor. Bu sezonda enteresan bir lig görüyoruz. Puan açısından fena sayılmayacak bir noktadayız. Bizim tek üzüntümüz bu puan daha fazla olabilirdi. Daha iyisi olabilirdi, berabere kaldığımız maçları galibiyetle kapatabilirdik. Bazı hakem hataları, bireysel olarak yaptığımız hatalar belki bu duruma getirdi ama genel olarak bakıldığında sezonun başından itibaren katıldığımız UEFA Avrupa Ligi dahil bizim açımızdan çok verimli geçti” dedi.

Ravcı, UEFA Avrupa Ligi’nin kendileri için bir tecrübe olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Güzel geçti. Ülke puanına da katkıda bulunmuş olduk. Ama takdir edersiniz ki ilk yarının sonlarına doğru bireysel olarak bazı oyuncularda düşüş olması gayet normal. Bunlar futbolun içerisinde olan şeyler. Çükü hiçbir futbolcu ligin tamamında 34 maçta buna Avrupa ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarını da dahil edersek hep aynı performansta gidemez. Mutlaka düşüşler olacak. Sadece içeride yenildiğimiz Rizespor maçında morallerimiz biraz bozuldu. Ama o moral bozukluğunu biz soyunma odasında bıraktık, tekrar yeni haftaya güzel bir başlangıç yapmak ve son haftamızı iyi bitirmek için çalışıyoruz.” 

Gelinen noktada iyi bir puana sahip olduklarını dile getiren Ravcı, çok fazla üzülmeye gerek olmadığını ifade etti.

Ravcı, üzüntüye harcayacak fazla zamanlarının olmadığını anlatarak, “Belki geçen hafta güneş battı ama bu hafta güneş yeniden doğacak. Güneş doğduğunda biz ne yapacağımıza karar vereceğiz. Bu hafta inşallah Gaziantep’ten güzel bir sonuçla gelip, ilk yarıyı güzel bir şekilde kapatırız” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Gökmen (4 yıl önce)
    Hedef ilk 8 olunca 8 başarı sayılıyor demek ki. Lakayıtlık var maalesef. İnşallah daha iyi olur bundan sonra
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne 8 i yönetim ve teknik heyet için bu vurdum duymaz futbolcularda hirs yok sonuc hüsran olur herşey çok acik ortada
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Beşiktas i yen 3 büyüklere yenilme evinde sivas a rize ye alanya ya yenil 3 mac alinsaydı 2. Ydik vizyonunuz bu kadar
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Merak ettim Kombine Kartınız varmı acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Var sayın vaizinoglu bi durum mu vardı
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Vizyon sahibimisiniz onu anlamaya çalışıyorum da...
    0
    0
    Yanıtla