SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fenerbahçe, Erol Bulut'un Görevine Son Verdi

0
Güncellendi - 2021-03-25 21:08:29
Fenerbahçe, Erol Bulut'un Görevine Son Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Erol Bulut ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını, sarı-lacivertli ekibin başına Emre Belözoğlu'nun getirildiğini duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten Sayın Erol Bulut ile yollarımız bugün itibarıyla karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır. Fenerbahçe'mizin çatısı altında bugüne dek verdiği hizmetler için Erol Bulut'a teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz." denildi.

Bulut'un yerine sportif direktör Emre Belözoğlu'nun getirildiği belirtilerek, "Sezonun geri kalan haftalarında, yönetim kurulumuzun almış olduğu kararla, sportif direktörümüz Emre Belözoğlu futbol takımımızın teknik sorumlusu olarak görev yapacaktır. Süper Lig'de mücadelesini Emre Belözoğlu'nun yönetiminde sürdürecek olan takımımıza başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Önceki sezon Yeni Malatyaspor'da da görev yapan Erol Bulut yönetiminde Fenerbahçe, Süper Lig'de çıktığı 30 maçta 18 galibiyet, 5 beraberlik, 7 yenilgi yaşayıp, 31. haftayı 59 puanla 3. sırada bitirdi.

Avrupa kupalarında yer almayan sarı-lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası'na ise çeyrek finalde veda etti.

İstanbul, AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Balon patladı işte.malatyadan giderken raksediyirdin erol.ne oldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ensar (3 yıl önce)
    Erol hoca başarılı olurdu ama bu Emreymiş buda Volkanmış e adama adım mı attırırlar iyiki ayrıldı kurtardı yakasını . Şimdi o futbolcular düşünsün Emreyle nasıl olacak bu iş..
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (3 yıl önce)
    Geçmiş olsun Erol hocam,Futbolcu eskisi Emre geldiği günden beri kuyunu kazdı,biz Malatya dan bu tür Entrikaları görebiliyorduk, örnekmi Selçuk Şahin niye geldi,senin yardımcıların varken.....basına Fenerbahçe gömleğinin sana bir numara büyük geldiği filan,,,,,,,,,, önüne bak dik dur .....................
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Emre denen birinin olduğu yerde senin gibi dürüst adamlar birşey yapamaz Erol hoca.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Malatya ya gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (3 yıl önce)
    Sen kaliteli bir adamsın Erol hoca. Ama FB. Sana göre değildi. Emre nin olduğu yer iflah olmaz. Onlar daha çok sürünürler.
    0
    0
    Yanıtla