SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fenerbahçe Galibiyetle Mutlu Olur"

0
Güncellendi - 2019-11-24 22:13:02
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü Ersun Yanal, ligde şampiyonluk yarışının düşük bir puan barajıyla devam ettiğini kaydederek, “Bizde özellikle gol performansımızı artırıp, bir an önce diğer gol pozisyonundaki oyuncularımızı devreye sokup, bu yarışta yine yüksek performans sergilemek istiyoruz” dedi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Yanal, “Zor bir maçtı ama kazanamadığımız hiçbir maç bizim için ‘başarılı oldu’ diyemem. Mevcut şartları düşünecek olursak bir dönem sağ bek-sol bek, bir dönem sağ açık-sol açık şimdi santrafor tabi bu yolda eksikler olacak ama biz sahaya çıktığımızda bu eksikleri telafi edecek bir takım olmalıyız” ifadelerini kullandı.

Yanal, yüzde 60 topa hakimiyetle oynadıklarını kaydederek, BtcTurk Yeni Malatyaspor kalesine 20’ye yakın şut attıklarını, bunun da Fenerbahçe ortalamasına yakın bir oyun olduğunu belirtti.

Oyunlarını golle süslemeleri gerektiğini ifade eden Yanal, “Oyuncuların sahadaki performansları, rakibe karşı olan tutumu bize yakın olan oyunu çevirmek üzereydik. Bu oyunun bizim lehimize dönmesi için fırsatta yakaladık. Son dakikada bu olsaydı daha farklı olabilirdi” diye konuştu.

Ligde 8 takımın çok yakın puanlarla devam ettiklerine dikkat çeken Yanal, şunları söyledi:

“İlginç bir lig yaşıyoruz. Üçte birlik bir bölümü bitirdik. Oldukça düşük bir puan barajıyla gidiyoruz. Bu sene ligin enteresan geçeceğini düşünüyorum. Bizde özellikle gol performansımızı artırıp, bir an önce diğer gol pozisyonundaki oyuncularımızı devreye sokup, bu yarışta yine yüksek performans sergilemek istiyoruz.”

Yanal, bir gazetecinin ‘Garry Rodrigues oyuna girdikten sonra Fenerbahçe daha etkili oldu. Rodrigues’i oyuna geç aldığınızı düşünüyor musunuz?’ sorusuna, “Her oyunun bir planı var. Bugünki planda da istediğimiz, organize ettiğimiz plana uyduk. Bana göre zaman doğruydu, pozisyona da girdi. Olsaydı, şimdi bunları konuşmuyor olurduk. Tabi sonuca göre konuşuyoruz ama ben performansından memnunum” cevabını verdi.

Bir başka gazetecinin ‘Fenerbahçe 1 puan mı kazandı, yoksa 2 puan mı kaybetti?’ sorusuna Yanal, şu cevabı verdi: “Fenerbahçe galibiyetle mutlu olur. Galibiyet bizim tek sloganımızdır. Biz galip gelmek için sahaya çıkarız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44malatya (4 yıl önce)
    Hayal dunya sinda yasiyorsunuz fenerede.bu.. Yakisir hakem golu iptal etti sevinin
    0
    0
    Yanıtla