SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fenerbahçe Maçını Kazanıp, Üst Sıraları Zorlayacağız"

0
Güncellendi - 2019-11-21 12:28:29
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un ileri uç oyuncusu Adis Jahovic, Fenerbahçe maçını kazanarak, üst sıraları zorlayacaklarını söyledi.

 Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan golcü futbolcu, ligde son 5 haftadadır yükselen bir performanslarının olduğunu ifade etti.

 Jahovic, Süper Lig'de son 5 karşılaşmada mağlubiyetlerinin olmadığını hatırlatarak, "Son iki maçı deplasmanda oynadık. İkisinden de 3 puanla dönebilirdik. Kasımpaşa maçında rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra son dakikada yediğimiz bir gol var. Göztepe maçında bir topumuz direkten döndü. O maçları galibiyetle bitirebilirdik ama şuan önümüze bakacağız. Önümüzde Fenerbahçe karşılaşması var. Bu maça iyi hazırlanıyoruz" dedi.

 Kuzey Makedonya asıllı oyuncu, bir gazetecinin 'Performansında bir düşüş var mı?' sorusuna, "Benim performansımdan öte takımın performansı önemli. Bazı futbolcular düşüş yaşayacaktır ama ben düşüş olduğunu düşünmüyorum. Kasımpaşa maçında gol attıktan sonra Göztepe maçını boş geçtim. Burada konuşmamız gereken önemli şeylerden biri Malatyaspor'un performansı, takımın maç kazanması. Ben gol atarım atmam ama önemli olan takımımızın kazanmasıdır" cevabını verdi.

 Jahovic, 24 Kasım Pazar günü Yeni Malatya Stadyumu'nda Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin ise "Fenerbahçe çok iyi bir takım, taktiksel olarak da sahada iyi duruyorlar. Zaten dört büyüklerin daha iyi olmalarının nedeni de bu. Biz yine aynı sistemimizi, mantaliteyi sahaya süreceğiz. Bu maçı kazanarak, üst sıraları zorlayacağız ve hep böyle devam edecek" değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Basri (4 yıl önce)
    Mücadeleci bir futbolcu değilsin
    0
    0
    Yanıtla