SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fenerbahçe Sadık’ı Aldığı İçin Gurur Duyabilir”

0
Güncellendi - 2019-01-08 22:37:43
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un file bekçisi Fabien Farnolle, Sadık Çiftpınar’ın Fenerbahçe’ye transfer olmasıyla ilgili, “Sadık’ı ben hep askerim diye çağırırdım. Çünkü ona inanılmaz güveniyorduk. Fenerbahçe Sadık’ı aldığı için gurur duyabilir” dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un file bekçisi Fabien Farnolle, Antalya kampında İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine özel açıklamalarda bulundu. Takım için yaptığı her şeyden gurur duyduğunu söyleyen Farnolle, "İyi bir ilk yarı geçirdik. İkinci yarı için de çalışıyoruz. İnşallah ikinci yarıda iyi geçer" şeklinde konuştu.

Sadık Çiftpınar’ın Fenerbahçe’ye transfer olmasını değerlendiren deneyimli kaleci, "Sadık’ı ben hep askerim diye çağırırdım. Çünkü ona inanılmaz güveniyorduk. Benim önümde oynayan 4 oyuncu da asker gibiydi. Sadık en cesurlarından biriydi ve takım adına önemli parçalardan biriydi. Fenerbahçe Sadık’ı aldığı için gurur duyabilir. Çok iyi bir oyuncu aldılar. Gelecek oyuncular da Sadık’ın yerini doldurmaya çalışacaktır. Umarım öyle olur" diye konuştu.,

"Barış kanatta çok iyi işler yapıyor"

Takıma yeni gelen Barış Alıcı ve Yiğithan Güveli’yi ligden tanıdığını ifade eden 33 yaşındaki file bekçisi, "Barış kanatta çok iyi işler yapıyor. Yiğithan defansta fiziğiyle iyi. Zaten Fenerbaçe’de oynayan oyuncuların kötü olma şansı yok. Kaliteli oyuncular. Onları burada iyi ağırlayacağız. Aile gibi bir takıma geliyorlar” dedi.

Fabien Farnolle, Süper Lig’de kalecilerden M. Başakşehirli Mert Günok ve Antalyasporlu Ruud Boffin’i beğendiğini söylerken, Malatyasporlu taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

(İha -Antalya)

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    sezon başlamadan önce resmen kovaladığımız bu güzel insanı şimdi başımızın tacı yaptık.Artur mina yada aynı hoyratlığı yaptık,o da vazgeçilmezimiz oldu.bunlara yaptığımız aymazlığı şimdi sulley muniru ya yapıyoruz.yeni transferler evlere şenlik.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    sen ne güzel bir insansın,seni çok seviyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa korkmaz (5 yıl önce)
    adamsın adamm
    0
    0
    Yanıtla