SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ferhat Yok, Sadık Belki

0
Güncellendi - 2017-03-30 01:00:45
Ferhat Yok, Sadık Belki
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin lideri Evkur Yeni Malatyaspor, 26’ncı haftada İstanbul’da Elazığspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde 25 hafta sonunda topladığı 50 puanla zirvede yer alan ve en yakın rakibinin 7 puan önünde yer alan sarı kırmızılılar, Elazığspor engelini de iyi bir şekilde geçip, şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Ligde geride kalan 6 haftada iyi bir çıkış yakalayan Evkur Yeni Malatyaspor’da Doğu Derbisi’nin hazırlıkları devam ediyor.

Teknik direktör İrfan Buz yönetiminde, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı takımda kart cezalısı Sedat Ağçay, Elazığspor maçında forma giyemeyecek.

Hafif sakatlıkları bulunan forvet oyuncusu Jonathan Ayite ile orta saha oyuncusu Mehmet Sak, hafta içerisinde takımla birlikte çalışırken, bu iki oyuncunun ilk 11’de yer alıp almayacaklarına teknik direktör İrfan Buz karar verecek.

Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan defans oyuncusu Sadık Çiftpınar’ın ise durumu henüz netlik kazanmadı.

Ferhat Kiraz’ın sakatlığı, Osman Fırat’ın ise kart cezalısı olması nedeniyle sol bek mevkii için sıkıntı yaşayan teknik heyet, bu bölge için çeşitli alternatifler deniyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • EROL (7 yıl önce)
    Bu sakatlardan ben hiç bir şey anlamış değilim.Malatya zemini iyi değildi devamlı sakatlanma var deniyordu üç aydır dışardasınız durduk yere sakatlanmaz ki insan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (7 yıl önce)
    Sadik ne yapip ne edip oynamasi lazim caner gibi oda bi risk alacagina inaniyorum sadik oynamasa elazigin forvet ve forvet arkasinda oynayacak olan oyuncusunu kim durduracak bilemiyorum murat mi sezer mi zor yinede hayirlisi sadik oynamali irfan hocam
    0
    0
    Yanıtla