SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feribotta Uyuşturucu Operasyonu

0
Güncellendi - 2020-10-08 04:09:20
Feribotta Uyuşturucu Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ'ın Baskil ile Malatya'nın Battalgazi ilçesi arasında Karakaya Baraj Gölü üzerinde taşımacılık yapan feribottaki jandarma operasyonunda, uyuşturucu sevkiyatı yaptığı belirlenen şüpheli yakalandı, toplam 16 kilo 300 gram kubar esrar ele geçirildi.

Operasyonla ilgili olarak İl Jandarma'dan Valilik aracılığıyla şu bilgi verildi:

"Malatya İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında oluşturulan özel ekip marifetiyle yürütülen faaliyetler ve istihbari çalışmalar neticesinde, Elazığ ilinden, Malatya iline feribot ile uyuşturucu madde sevkiyatının yapılacağı bilgisi alınmıştır.

Battalgazi Kadıçayırı feribot seferleri takibe alınarak, şüpheli M.A isimli şahsın kullandığı araç tespit edilip, feribot iskelesi jandarma kontrol noktasında durdurulmuştur. Şahsın aracında ve üzerinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yapılan aramada (4.200) gram kubar esrar ele geçirilmiştir.

Gözaltına alınan M.A isimli şüpheli şahısla yapılan mülakat neticesinde, Elazığ ili Baskil ilçesinde bulunan evinde de uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisi alınmıştır. Adli makamlardan alınan talimat gereği, şüpheli şahsın Elazığ Baskil ilçesinde bulunan evinde arama yapmak maksadıyla özel ekip görevlendirilmiştir. Yapılan arama faaliyeti sonucunda (12.100) gram kubar esrar ve (1) adet Hassas Terazi ele geçirilmiştir.

İcra edilen arama faaliyetleri neticesinde, toplamda (16.300) gram Kubar Esrar maddesi ve (1) adet Hassas Terazi ele geçirilerek, olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44malatya (3 yıl önce)
    Insanlari zehirleyen uyucturucuya alistiran satan'a Agir ceza verilmesi polis teskilatina tesekkur
    0
    0
    Yanıtla