SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'FETÖ Davasında Adın Var' Deyip Çarpmışlar

0
Güncellendi - 2017-02-24 20:05:11
'FETÖ Davasında Adın Var' Deyip Çarpmışlar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir kadını, ‘FETÖ davasında adının geçtiğini’ söyleyerek, 35 bin TL dolandıran iki dolandırıcı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İddiaya göre, 21 Şubat’ta Sudiye S’yi (52) arayan ve kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar,  kadına adının FETÖ davasında geçtiğini söyleyerek, bu sorunu çözmek için para istedi. Sudiye S., 35 bin TL değerinde ziynet eşyası ile parayı, dolandırıcıların istediği yere götürdü ve teslim etti.

Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan adın, polise giderek yaşadığı olayı anlattı. Kadının ifadesi üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı.

Dolandırıcıların Adıyaman’da olduğunun tespit edilmesi üzerine Adıyaman emniyetiyle yapılan ortak çalışma sonucu şüpheliler İ.H.A. ve M.A. kısa sürede dolandırıcılık ile aldıkları para ve altınlarla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MURAT (7 yıl önce)
    52 Yaşında bir kadın, pek de söylendiği gibi yaşlı değil. Bu dolandırıcılara hala kanıyorlar ya, aklımız bir türlü almış değil..VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla