SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ'den Yargılanan Eski Başkan Yardımcısına Ceza

0
Güncellendi - 2018-12-09 17:52:18
FETÖ'den Yargılanan Eski Başkan Yardımcısına Ceza
A- A+ PAYLAŞ

MALATYA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISIYDI.. Malatya Adliyesi'nde görülmekte olan FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü davalarının 8'i daha sonuçlandırıldı. Biri eski Malatya Belediye Başkan Yardımcısı olan  5 sanık hakkında “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” ve “Silahlı Terör Örgütüne Yardım Etmek” suçlarından 6 yıl 10 ay ile 1 yıl 6 ay 22 gün arasında değişen hapis cezaları verilirken, 3 sanık ise beraat etti.

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki FETÖ/PDY davalarında tutuklu yargılanan Malatya Belediyesi eski başkan yardımcılarından Ahmet C. hakkında “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan 6 yıl 10 ay hapis cezası verilerek, hüküm ile birlikte tahliye edildi. Mahkeme Heyeti, aynı suçtan eski öğretmen Sedat D.’ye ise 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi. “Silahlı Terör Örgütüne Yardım Etmek” suçundan ise eski öğretmen Bilge P. 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki karar duruşmalarında ise; özel okulda görev yapan eski öğretmen Mustafa D. “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan 6 yıl 3 ay cezasına çarptırılırken, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan eski astsubay Gürbüz Y. hakkında ise 1 yıl 22 gün hapis cezası verilerek, hüküm ile birlikte cezası ertelendi.

Mahkeme Heyeti, Memet E., Şükrü Y. ve Zeynep D. hakkında ise beraatlarına hükmetti.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Adalet olmazsa Yaradının adaleti işlerde o diğer taraf için. Özellikle Üniversite ayağı henüz temizlenmedi. Beyler 1650 Avrupa Osmanlının eğitim sistemine girdi ve halen orada. Eğitim sistemi temizlenmez MİLLİ ve YERLİ olmazsa geleceğimiz tehlikede. Üniversitelerde kılık değiştirmiş vatan hainleri temizlenmek zorunda. Neden çünkü 7 milyon bu ülkenin geleceği genç okuyor. Bunlar daha fazla zehirlenmeden bu iş yapılmalı. Allah korusun es kaza iktidar elden giderse sonumuz harola. Dicle Üniversitesindekşi dava ile ilgili haber manşetlik lütfen okuyun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (5 yıl önce)
    Allah Türk Milletini ve Cumhuriyetini her türlü bela ve düşmanlarının şehrinden vatan hainleri ve Atatürk düşmanlarından korusun bin yaşa sen Türk milleti.
    0
    0
    Yanıtla