SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'li Oyuncu FIFA'nın Haftanın Karmasına Girdi

0
Güncellendi - 2018-11-16 03:49:15
EYMS'li Oyuncu FIFA'nın Haftanın Karmasına Girdi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 12.haftasında Trabzonspor karşısında muhteşem bir gole imza atan Sırp on numara Danijel Aleksic, FIFA 19'un Haftanın Takımı'na seçildi.

Evkur Yeni Malatyaspor'un en golcü oyuncusu konumunda olan Danijel Aleksic, FIFA 19'un Haftanın Takımı'nda yer aldı.

Sarı kırmızılı takımın Sırp on numarası Danijel Aleksic, 12.haftada Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan ve 5-0 Evkur Yeni Malatyaspor'un üstünlüğüyle sonuçlanan Trabzonspor karşılaşmasına şov yapmıştı. Seyir zevki yüksek olan mücadelede 38.dakikada Zlatan Ibrahimovic'i bile kıskandıracak güzellikte bir gole imza atan Aleksic, ayrıca güzel bir frikik golüne de imza atarken, Guilherme'nin ikinci golünde asisti yapan ismi olmuştu.

Danijel Aleksic, Süper Ligin 12.haftasında ortaya koyduğu performans sonrası FIFA 19'un Haftanın Takımı'na seçildi. FIFA'nın iki grup olarak yaptığı 'Haftanın Takımı'nda yer alan isimler şöyle:

Wojciech Szczesny 87 - POR (Juventus)

Adil Rami 84 - DC (Marsilya)

Andrew Robertson 84 - TS (Liverpool)

Jonas Hector 82 - ASA (Köln)

David Silva 90 - CC (Manchester City)

Marco Reus 87 - COC (Borussia Dortmund )

Thomas Partey 84 - CC (Atletico Madrid)

El Shaarawy 84 - ES (Roma),

Edinson Cavani 90 - ATT (PSG)

Memphis Depay 85 - ATT (Lyon)

Alassane Plea 83 - AS (Borussia Mönchengladbach)

 

Matz Sels 81 - POR (Strasbourg)

André Almeida 82 - TD (Benfica)

Junior Firpo 81 - ASA (Betis)

Donny van de Beek 81 - COC (Ajax)

Sven Kums 81 - KK (Anderlecht)

Andre Pierre Gignac 83 - ATT (Tigres)

Salomon Rondon 81 - ATT (Newcastle)

Robin Jansson 72 - DC (AIK)

Danijel Aleksic 78 - ED (Evkur Yeni Malatyaspor)

Wilson Morelo 79 - ATT (Independiente Santa Fe)

Awer Mabille 76 - MS (Midtjylland)

Mattia Finotto 75 - ATT (Cittadella)

Aleksic, Evkur Yeni Malatyaspor'daki performansı nedeniyle geçtiğimiz günlerde ilk kez Sırbistan Milli Takımı'na seçildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız