SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fırat Mahallesi Parkı Tamamlanıyor

0
Güncellendi - 2021-10-31 01:16:48
Fırat Mahallesi Parkı Tamamlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatı üzerine Fırat Mahallesi Sükunet Sokağın yan kısmındaki 5 bin metrekarelik alan üzerinde yapımına başlanılan Yeni park çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İçerisinde; yürüyüş yolları, spor ve oyun aletleri, dekoratif oturma grupları, modern peyzaj düzenlemeleri ve yeşil alanın olacağı park çalışmalarında sona yaklaşıldı. Yüzde 80’i tamamlanan park çalışmaların 2021 yılı tamamlanmadan Fırat mahallesindeki vatandaşların istifadesine sunulması hedefleniyor.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in hizmette dur durak bilmediğini aktaran Fırat Mahallesi Muhtarı Nihat Biner, “Mahallemizde tespit etmiş olduğumuz sorunlar ve vatandaşlarımızın taleplerini Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e ilettiğimiz andan itibaren sorunların hızlıca çözüldüğüne şahitlik ediyoruz. Başkanımız bizzat konunun takipçisi oluyor. Bu anlamda kendisine mahallem ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Özellikle muhtarlığımızın arka kısmında 6-7 yıldır atıl durumda bulunan alanda bir park ihtiyacımızın olduğunu ilettik. Taleplerimizi değerlendiren başkanımız verdiği talimatlar üzerine park yapım projesi hayata geçti ve çalışmalar hızlı bir şekilde başladı. Çalışmalar şuanda yüzde 70-80’i tamamlanmış durumda. Tamamlandıktan sonra mahallemizin hizmetine sunulacak. Öte yandan mahallemizde bulunan Jandarma Komutanlığı Lojmanlarının arka kısmına Ay-Yıldızlı anıtlı park yaptıracak. Projeyi mahalle olarak çok beğendik. Halkımızın nefes alabileceği güzel bir proje daha kısa süre içinde mahallemizde hayat bulacak. Tabi başkanımız bunlarda yetinmiyor ve her alanda hizmete devam ediyor. Allah başkanımızdan razı olsun. Göreve geldiği günden itibaren Battalgazi’de yatırımlar ve hizmetler hiç durmuyor. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız