SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Firma Yetkilileriyle Valilikte Korona Toplantısı

0
Güncellendi - 2021-08-03 14:23:18
Firma Yetkilileriyle Valilikte Korona Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş başkanlığında OSB’de faaliyet gösteren yüksek istihdam oranına sahip firma yetkilileriyle çalışan sağlığı, salgın yönetimi ve yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşı çalışmaları ile ilgili toplantı gerçekleştirdi.

Valilik Toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Vali Aydın Baruş, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, İl Sanayi ve Teknoloji   Müdürü Akif Gülaçtı ile Malatya Organize ve Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Baykan Denim Konfeksiyon A.Ş., Çalık Denim Tekstil San. ve Tic. A.Ş., CMC Çağrı Merkezi, Talu Tekstil San. ve Tic. A.Ş., Fetih Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti., Baştürk Cam San. ve Tic., Şantuk Tekstil Sanayi, Kübra Tekstil Sanayi ve Dış Tic. A.Ş., Ilsan Tekstil Sanayi ve Tic., Malatya Şeker Fabrikası A.Ş., Mimsan Makine İnşaat San. Tic. Ltd. Şti., Emiroğulları Yemek Fabrikası İnş. Temizlik, Taha Giym San. ve Tic. Anonim Şirketi, Melita Denim Tekstil ve Trikotek Tekstil Sanayi firma yetkilileri katıldı.

Toplantıda Vali Baruş,  yeni tip corona virüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle dünya genelinde vaka sayısında artışlar gözlemlendiği farklı mutasyonların etkisiyle salgının yayılımının artabileceğinin öngörülmesi sebebiyle önlem almak, işgücü kaybını önlemek ve üretimin devamlılığını sağlamak amacıyla özellikle  Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren işverenlerin çalışan sağlığı ve güvenliği yükümlülükleri kapsamında çalışanların aşı yaptırabilmeleri noktasında personele gerekli kolaylığın ve desteğin sağlanması için konu üzerinde hassasiyetle durulmasını istedi.

Toplantı Vali Baruş ve işverenlerin karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Huzur (2 yıl önce)
    Sayın valim,bir sorum olacaktı. 2 yıldır boş geziyorum. Iskur sayfalarında 35 yaş yukarısı için iş yok. 42 yaşındayım. Organize sanayi form bile vermiyor. Arayana iş çok diyorlarda ben bulamadım. Ben ne yapmalıyım.2 yıl dile kolay bir zaman, hiç olmayan borçlara girdim.Eve ekmek alamıyoruz. 2 bayram gecti çocuklarımıza rezil rüsva olduk.Harama mı el uzatalım canımıza mı kıyalım. Siz benim yerimde olsanız napardiniz mesela.Bu topladığınız beyefendilerin işçi yükü yok işkur üzerinden, maaş ve sgk nın bir kısmı karşılanıyor zaten. Ne yapalım sayın valim napalım...
    0
    0
    Yanıtla