SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fırsatları Değerlendirseydik Farklı Kazanmış Olacaktık"

0
Güncellendi - 2021-05-03 19:56:29
A- A+ PAYLAŞ

Helenex Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Yakaladığımız fırsatları daha iyi değerlendirseydik farklı kazanmış olacaktık." dedi.

Buz, 1-1 berabere kaldıkları Kayserispor maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bugün çok önemli bir müsabakaya çıktıklarını ve yüzde yüz kazanmak istediklerini söyledi.

Maçın 90 dakikasına bakıldığında iki farklı bir devre izlediklerini dile getiren Buz, şöyle devam etti:

"Özellikle ilk devrede hiç iyi oynamayan bir Yeni Malatyaspor vardı. Konsantrasyonumuz burada neden böyle düşüktü bilmiyorum. Biz aslında baskılarla kendi sahamızda oynamak istedik. İlk devre net bir şekilde iyi oynayamadığımızı söyleyebiliriz. Fakat Adem'in bir pozisyonu vardı, Karim'in pozisyonuna bir şey demiyorum, gol pozisyonunda faul, yahut yok, biz faul olarak gördük, belki yanlış gördük, olabilir. Fakat Adem'in pozisyonunda arkadan tendonuna yapılmış bir hareket var, kesinlikle kırmızı karttı."

İkinci devre çok farklı bir Yeni Malatyaspor olduğunu belirten İrfan Buz, "Sadece beraberlik değil, maçı çevirme fırsatlarımız vardı, direklerden dönen topumuz vardı. Kolay değil tabii, her hafta baskı altındasınız, sonuç almak zorundasınız, puan almak zorundasınız, puanlar almak zorundasınız. O yüzden burada arkadaşlarımız karakter gösterdi. Kazanmak istiyorduk ama her puanın da önemli olduğunu söyleyebiliriz. İkinci devrede Kayserispor, belki iki kere veya 3 kere orta sahayı geçmiştir. Bunu da net bir şekilde söyleyebiliriz, burada o yakaladığımız fırsatları daha iyi değerlendirseydik farklı kazanmış olacaktık." diye konuştu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

44 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Demekki umut bulutu fırsatları değerlendirsin diye oyuna aldı.her zaman Hattrick yapardı ama bu sefer denk gelmedi işte.keşke oyuna alırken yanındakilere bunun şimdiye kadar kaç golü var diye sorsaydı!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Ahmed umut semih ve Zeki ile mac kazanmazsin yazmaktan yorulduk rize macina bu oyuncular ile gitmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)
    Yeni Malatyasporumuz, Rizesporu YENECEK inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Van (2 yıl önce)
    İnşallah son 3 maçın olur
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Rakibi iyi inceleyip,ne yapabileceğimizi yürekten oynayıp,BÜTÜN MAÇLARDA KARAKTER ORTAYA KOYMAK LAZIM,sanki ilk yarıda başka oyuncular vardı,futbolcu arkadaşlar,kendinize yazık etmeyin,DEĞER i nizi kaybetmeyin,para ,pul bu işlerde araçtır,Malatya da paranız kalmaz, kayseri küme düşüyor, gidiyor bizi de paçamızdan tutup aşağıya çekti, ne söylesek boş,yine ne yapacaksa futbolcu yapacak,KENDİ GÖBEĞİMİZİ kendimiz keseceğiz....................
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Hamzanın boş ve şişkin egosu ve Adil Gevrek basiretsizliği bu takımı 10 numarasız bıraktı. Eğer Kayserinin hocası da sizin gibi beceriksiz olmasaydı o 1 puanı da alamazdınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • SAĞDUYU ZAMANI (2 yıl önce)
    ADEM BÜYÜK senin hakkın çok üzerimizde hakkını helal et oktay çevik'den sonra gönlümüzde taht kurdun umudumuz sensin kaptan olarak sende takımı toparla kim ne derse desin biz herseyi görüyor ve anlıyoruz sen istersen yaparsın sana da güveniyoruz.ayağına taş değmesin .her sey dilediğin gibi olur insallah.kariyerini de malatyada noktalamanı ve lk teknik tecrübeni de malatyada yasaman dileğiyle takım arkadaslarına ve size basarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Sanli kaplan dogru soyluyor herkes teknik hoca olmus uzaydan hocada oyuncuda gelse beyenmezler
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    Rizeden 3 puan alamazsanız Malatyaya gelmeyin.Sabır tükendi.Artık hesaplaşma zamanı.Yeter be.Sizinlemi uğraşacağız.Sezon başından beri, bir ileri üç geri.Verem ettiniz bizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şanlı Kaplan (2 yıl önce)
    Özkan Sümer zamanında ne güzel söylemiş; “Malatyaspor’un teknik direktöre ihtiyacı yok çünkü taraftarın her biri teknik direktör.”
    0
    0
    Yanıtla
  • İyi güzel hoş diyorsunda,Alay ettiğin Taraftarın ifade ettikleri hep gerçekleşip,doğru çıkıyorsa bu işte bir anormallik var demektir..İyiki futboldan anlayıp bunları eleştirenler var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vecihi (2 yıl önce)
    Ligi bitirmis iddaasiz rizesporu yenememek yada 1 puan dusuncesinde olmak Malatyasporun ve Malatya lobisinin acizligi olur. Alttaki takimlar boyle maclar bulmak icin can atiyor. Onumuzdeki 2 maç nimet ve bu ganimeti sonuna kadar degerlendirmek gerek. Ne yapip edin bu maci 2 farkli skorla kazanip gelin. 3 mac sonunda da Adil baskanla birlikte bu takımla vedalasip gidin sevgili İrfan hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Takımın son haftalarda en formda oyuncusu Steve mallanı,bu önemli maçta başlatmayıp,Ahmet ıldiz denen oyuncuyla başlarsan olacağı bu.Bizim 2 yıldır bir şey görmediğimiz bu kötü oyuncudan,sizler ne görüyorsunuzda oynatıyor ve takımı hep 10 kişi bırakan bu oyuncudan vazgeçmiyorsunuz.Sivas ve Kayseri maçından 4 puan alamayanlar,şimdide Rize ve Hatay gibi iki çok ekipden 4 puan hesabı yapması,bana hiç samimi gelmiyor.Semihde takımı ince ince doğramaya devam ediyor.Adil gevrek,bu takımı sen bu hale getirdin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Nuri bey futbolcu isimleri üzerinden yorum yapmanın doğru olduğunu düşünmüyorum.Kaldıki Ahmet İldiz çok yetenekli Ancak, bunun farkında olmayan eksiklerini giderip bir türlü üstüne koyamayan.ve özellikle kendisine ve takıma faydalı olamayan arkadaş.Ama şunu biliyorumki sahaya çıkan bütün futbolcu arkadaşların hepsi iyi niyetli ve ihanet içinde değiller olamazlarda.Bizim en büyük eksikliğimiz son iki yıldır çok dedikodular üretip takıma yeterince enerji verememek .
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent44 (2 yıl önce)
    Hadi ordan hoca efendi adamlar bizden daha iyi oynadı ve koştular kadroyu kuramıyorsunuz tehlike devam ediyor hoca efendi yönetim ortada yok adamlar koşmuyor birkaçı hariç Semih boşşşşl geçen hafta onun yüzünden yenildik
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru söylüyorsun mallan ı agua yı valace oynatma Ahmet Mustafa’yı oynat Semih efendi ver ha hatasında gol yiyelim işinegelmeyen yorumu beğenmesin hoca 1 puanlık hoca olmuş olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Hocam futbolda ödeme sorunu borcu olmayan geliri giderine denk olan kulüpler başarılı oluyor bakın bugün Yılmaz hoca oyuncuyu sahaya sokamadi oynamıyorum dedi soyunma odasında istenmeyen olaylar olmuş agucundeki son 5 haftadaki düşüşün nedeni ekonomik Sivas'ın Antebin Hatay'ın Alanya'nın karagumrukun başarısının sırrı parayı iyi kullanan başkanları olmasına bağlı futbolcuya az verirsin çok verirsin ama parasını günü gelince bankaya yatiracaksin en azından verilen sözleri tutacaksın federasyondan rica ediyorum hiç bir kulüp başkanı kulüplerini batırıp çantasını alıp girmemelidir kendi doneminde yaptığı borçları yönetimiyle ödemelidir yoksa Türk futbolunda bir çok kulüp batar ornekmi Eskişehir Bursa Sakarya Kocaeli Mersin ordu Karabük Elazığ Antep Çanakkale Bolu Diyarbakır efsanemiz Malatya ,ondan sonra kimse başkanı suçlamiyor takım kötümü gidiyor önce hoca sonra oyuncular suçlu kulüpleri borç batagina sokan oyuncusuna para ödemeyen baskanlar hiç sorumluluk almıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)
    Sayın hocam bu takımda bizim bilmediğimiz şeyler dönüyor. Bunu görüyoruz da ne olduğunu bilmiyoruz. Ya bu Umuttan,Ahmetten ne bekliyorsunuz.?Aquah ile bir sıkıntı var.Bunu çözmek size düşüyor.Orta sahasız oynuyoruz. Kadro yetersizliği göz önünde. Topçularla siz berabersiniz. Bizler size inanıyoruz. Takımıda inandırın hocam.Allah yardımcınız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Hocam, şöyle böyle olsaydı anlatma, bende şunu derim geldiğinden beri orta sahayı doğru kursaydın, şuan 44-45 puanımız olurdu. Rize’den ne yapıp edip puanla dönmeliyiz son haftaya kalırsa gidecek olan biziz. Bir de duran topları iyi kullanan Mallan var ama adama duran top kullandırtmıyorlar, boşa çıkıyor bazı futbolcular pas atmıyor sanki onun 11 de başlamasını istemeyenler var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Duran toplar zekinin...oda dağa taşa atıyor..buyukbaslari ligde kalırsak kesmek lazım...iyi olsa olcay..zeki...kub8lay..cbeaak. aquah....bizde kalır mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Helal Olsun Hoca ve futbolculara.önemli olan yenilmemekti. Bu 1 puan Malatya yi ligde tutacak.artık eski Malatya yok cidden takım toparlandı futbol oynuyor artık tek sorun son vuruşlar yetersiz kalinmasi ve Tetteh in sansizligi .Emeği geçen herkese teşekkürler bu takım ligde kalacak . Sadece ve sadece 1 galibiyet Sizlere inanıyoruz Sizlere güveniyoruz Takımın düşmesi için heveslenenler Adiyamansporu yada Elazığ i desteklesinler
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu işler inanmakla ,enerjiyle,sinerjiyle olmuyor.Parayla oluyor.Bunları bilmeniz lazım.Ya biliyor kasden aynı şeyleri yazıyorsunuz yada bilmiyorsunuz.Birşey bilmiyorsanız TRT sporu izleyin.Biz aylardır söylüyoruz.Bize inanmıyorsanız,Başarının,Klüp,Futbolcu ve para ile olan ilişkisini anlatan eski oyuncuların demeçlerini dinleyin belki ikna olursunuz..Oyunculara para verilmezse,bu takım puan alamaz.Küme düşer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent.malatya (2 yıl önce)
    Hocam Ahmetin yerine Mallan oynardı bunu taraftar ilk 11 i görünce yorumlarıyla seslendi sizin görmeniz için ise ilk yarının geçmesi gerekti. Kayseri geçen hafta 4 gol atan forvetleri İlhanla Avramovskiyi oyundan almasa defansa kapanmasa ikinci yarıda aynı birinci yarı gibi bir maç olurdu pozisyon filan bulamazdık. İkinci yarı kayseri sahamıza 2-3 defa gelebildi diyorsun o da Kayseri hocasının 1-0 ın üstüne yatmak için oynattığı berbat taktikten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mallan ancak yenik duruma geçince alacak ki beraberliğe katkı sağlasın, birde Mallanla başlayıp maçı kazanayım düşüncesini benimserse o zaman demek ki hoca maçı kazanmak istiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Kolay maç Yok .Ancak bundandan sonraki maçlardaki inancımız azmimiz İnşaallah bizi Lig’de tutacaktır.Bizim yapacağımız en azından son üç maç için en olumlu enerjiyi takıma yansıtıp dualarımızla desteklemektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Sayın hocam olsaydı atsaydık alsaydık la olmuyor bu işler. Rizeyi yen ve ligde kal bu kadar basit hiç bir iddiası olmayan Rize maça çok asılmayabilir. Hakkaniyetli kadro yapacam dedin gelirken ama aquah ve mallanın yedek olması ne kadar hakkaniyet anlamadık. Aquaha özel terapi uygulayın bu üç hafta ona çok ihtiyacımız var özel olarak onunla ilgilenin ve küstürmeyin adamı. Rizeyi yen ligde kal oyunculara bunu anlat artık taraftar uyku uyumaz oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Akçay (2 yıl önce)
    İrfan hoca sana olan güveni sorgulattın eğer Umut Kubilay Semih Ahmet ıldız israrında hızla vazgeçersen Malatyaspor ligde kalır aksi halde bu futbolculardan 1 tanesini dahi oynatırsan Malatya küme düşer sağır sultan duydu anladı bir tek sen mi anlamadın?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Hoca,ben sonuca bakarım. Superlig'in en kötü oynayan takımına sahipsiniz. Takım da ruh ve taktik yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    hocam ve oyuncular emeginize saglik hucum oynadiniz ama ileride gol atacak ademin disinda kimse yok yapilacak sey rize macinda puan almalisiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Özkan (2 yıl önce)
    Her Maçtan sonra şöyle veya böyle olsaydı neticeye bak takım kuramıyorum takımı oynatamıyorum dese eyvallah
    0
    0
    Yanıtla
  • KAĞAN (2 yıl önce)
    ŞANSIMIZ AZALIYOR Sayın hocam her geçen hafta şansımız azalmaya devam ediyor. Bizimle aynı durumda olan takımlara ya kaybettik yada ikili averajı karşı tarafa kaptırdık Bu şehire yazık oluyor. İnsanlar size ümit bağladı. Heyecan kalmadımı ne. 6 eksik futbolcuyla gelen bir takım bizden puan alıyor. Bu takımı siz çıkardınız. Bari düşürmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Hocam ikinci yarı mükemmel oynadık, özellikle Ahmet i çıkarman takımı değiştirdi, Umut Bulut değişikliği iyi olmadı yine gol kaçırdı takıma zarardan başka bir şey vermiyor. Birazda şansımız yanımızda olsa ikinci gol hatta fark olacaktı sağlık olsun olmayınca olmuyor, Rize deplasmanı da zor geçecek en az bir puan almamız lazım son haftaya kaldık mı zor
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Hocam,kusura bakmayın takım kayseriyi Bile yenemiyor..Ne anlatıyorsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Degerlendirecektiniz hocam rize hatay ve gs den puan alamayız gibi geliyor 41 puan bizi tutar mı bilmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • SAGDUYU (2 yıl önce)
    Hoca bizi kör sağırmı zannediyorsun allahaşkına.çıkıp özeleştiri yap ilk yarı yanlış kadro çıkarttım özür dilerim de mallan kubilay acquah varken ben ahmet ildiz ve ademin ortasında kendisi rahatsız eden defans oyuncusu bile yokken boş kaleye bilinçli olarak kafayı vurmayan dışarı atan umut buluttan medet umduğum için malatyalılardan ve takumdaki diğer oyunculardan özür dilerim dersin özür de erdemdir.ama biz artık alıştık hamzaoğluna da da sizede inadınız yerine gelsinde isterse takım yenilsin küme düşsün diyorsunuz.önümüzdeki rize ve hatay maçlarında da inadım inat ,malatyaspor umrumda değil nasılsa paramı federasyona şikayet eder alırım de ve ahnet umutla yoluna devam et bence bizde kurtulalım sende kariyerini inadıyla takım düşürmüş olarak tamamla. Lütfen hocam 2 dakika düşünün yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazımda "boş kaleyle bilinçli olarak vurmayan" olarak yazdığım da kasdım vurmayan değil vuramayan olması gerekirken yanlış yazılmıştır yanlışlığı düzeltirim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    Adil bilmiyor ali ravcı ne işe yarıyor irfana kadroyu doğru kurduramıyormu hala umut kubulay olcay ahmete umut bağlıyor lar yazıklar olsun sizlere
    0
    0
    Yanıtla
  • halil gür (2 yıl önce)
    Ahmed ıldız ve Umut sevdamız biterse, çok istediğimiz puan ya da puanları alırız inşaallah !
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Degerlendireydiniz gol attinizda biz mi engel olduk...sen yanlış kadroyla çıkarsan mallan ve kötüde olsa aquah dururken beceriksiz ahmet-zekiden orta saha kurarsan umuttan hala medet umarsan atamazsın hoca...yeter önümüzde iki maç var alın 4 puan bu ligde kalın..aldiklarinizin hakkını verin..logde kalin alacağınız varsada federasyona gider alirsiniz ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor 1966 (2 yıl önce)
    Semih’i değil de Zeki’yi sağa çelseydin hocam, sağdan gittiğimiz atakları daha iyi değerlendirebilirdik. Rize ligde kalmayı garantiledi diyebiliriz. Cumartesi günü Kayseri gibi etten duvar örmezlerse yeneriz inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kirve deplasmanda etten duvari biz örüyoruz. Bu hoca bu taktikle mac falan alamaz. Koskoca ilk yariyi Kayserispora hediye etti. Dua edelim de bisiler olsun 3 puani alip gelelim. İrfan hocaya kaldiysa 1 puan icin sahaya cikar son dkde uzaktan bir sut gol olur puansiz doneriz. Gerekirse futbolcular hocanin taktigini dinlemeyip saldirsinlar, 3 puani getirsinler. Elin takimlari hoca getiriyor 2 macta 4 puan aliyor bizimkisi kayserispordan erzurumdan cekinerek maca basliyor ve bu kisi ligimizde takim yonetiyor, tiyatro gibi. Hatta kontrati feshedilip 3 maclik bi hocayla anlasilmali. Elbet 3 macta 1 galibiyet alir gelen kisi
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane (2 yıl önce)
    Hocam ilk yarı tanınmaz haldeydik ademe yapılan kesin kırmızı kart ikinci yarıda sahada fırtına gibi esen takım vardı iki pozisyonu tetteh bir pozisyionu umut gole cevirebilirdi Adem güzel bir kafa vurdu üst direğe bir şutuda yan direğe çarptı sayın hocam teknik heyete ve oyuncularımıza güveniyoruz inşallah bir puan Rize'den 3 puanda Hatay'dan alırsak ligde kalırız bu sene baraj 44 olabilir ama biz ikili avaraja kalırsa kötü durumdayız düşeriz onun için Rize ve Hatay'dan 4 puan almalıyız,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çoban (2 yıl önce)
    Canın sağolsun hocam tebrikler sporcu kardeşlerim e de ayaklarına sağlık güzel oynadılar olmadımi olmuyor canınız sagolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur Türkan (2 yıl önce)
    Ben bu takımın rizeden de puansız döneceğine inanıyorum.Kalan 3 maçtan sadece hatayspor'u içeride yeneriz o da yeter mi bilmem.Bu maçları kazanamazsanız maalesef sonunda sizin aleyhinize döner işler.İki sezondur maalesef bu çukurdan çıkamadık ve bakalım geçen sene düştüğümüz lige yine mi veda edeceğiz cidden sonunu merak ediyorum bu hikayenin.
    0
    0
    Yanıtla