SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fırtına Evin Çatısını Uçurdu

0
Güncellendi - 2021-04-21 15:31:01
Fırtına Evin Çatısını Uçurdu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezinde de gece yarısından sonra zaman zaman fırtınaya dönüşen kuvvetli rüzgar nedeniyle Kale ilçesinde bir evin çatısı uçtu.

İlçede, gece etkisini arttıran kuvvetli rüzgar, hayatı olumsuz etkiledi. Rüzgar nedeniyle Bent Mahallesi'nde Mehmet Erdem'e ait evin çatısı uçtu.

Büyük korku ve paniğe yol açan olayda ölen ve yaralanan olmazken evde hasar meydana geldi.

Bu arada, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden, 22 Nisan sabah 06.00'ya kadar olan süreyi tapsayan hava tahmininde kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı tekrarlanarak, "Elazığ, Malatya ve Tunceli çevrelerinde güney güneybatılı yönlerden kuvvetli rüzgar, yer yer fırtına(40-70km/saat), Bingöl çevrelerinde kuvvetli rüzgar, yer yer fırtına(40-70) ve kısa süreli kuvvetli fırtına (60-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (çatı uçması, ağaç devrilmesi, ulaşımda aksamalar vb.) yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir." denildi.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız