SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FKA Yönetimi Bingöl'de Toplandı

0
Güncellendi - 2019-01-17 00:20:54
FKA Yönetimi Bingöl'de Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Tunceli Valisi Tuncay Sonel başkanlığında Bingöl’de yapıldı.

Toplantıya, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Tunceli İl Genel Meclisi Başkanı Zülfü Külahcı, Elazığ İl Genel Meclisi Başkanı Metin Baki Ölçücü, Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeynel Açıkgöz, Bingöl İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demir, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Ayas ve Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu katıldı.

Toplantı öncesinde bir açıklama yapan Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Fırat Kalkınma Ajansı 2019 yılı Ocak ayı yönetim kurulu toplantısı için Bingöl’de bir araya geldiklerini söyledi.

Vali Sonel, “2018 yılının son günü ilan etmiş bulunduğumuz 16.000.000 TL bütçeli Endüstriyel Gelişim Mali Destek Programı’ nın tanıtım toplantılarına bölge illerimizde başlanmış bulunulmakta olup bugünkü toplantımızda da bu programımızın süreçleri hakkında değerlendirmelerde bulunulacak ve ayrıca 2018 Yılı Fizibilite Desteği Programı kapsamında başvuruda bulunan projelerin değerlendirme sonuçları görüşülecektir. Toplantımızda Ajansın devam eden faaliyetleri ile ilgili konular ve diğer gündem maddeleri görüşülecek ve bazı idari konularla ilgili kararlar alacağız” şeklinde konuştu.

Toplantının TRB1 bölgesine hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Sonel, “2019 yılının milletimize ve ülkemize güzellikler getirmesini diliyoruz. Ayrıca bugün ev sahipliği yapan Bingölümüzün değerli Valisi ve Belediye Başkanına misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Bu toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız