SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fofana ve Bifouma da Takımla Çalıştı

0
Güncellendi - 2019-11-20 19:29:18
Fofana ve Bifouma da Takımla Çalıştı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 12.haftasında 24 Kasım Pazar günü 19.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 11 haftada 18 puan toplayan ve yedini sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 12.haftada 24 Kasım Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Ligde geride kalan son 5 haftada 11 puan toplayan sarı kırmızılı takım, Fenerbahçe karşısında da istediği sonucu alarak, iyi gidişatını sürdürmenin hesaplarını yapıyor. 

Sarı kırmızılı takım, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde, teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde hazırlıklarını sürdürdü. 

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı olan bölümünde teknik taktik çalışma yapıldı. İdmanı, kulüp ikinci başkanı Selim Pilten de sportif direktör Ali Ravcı ile birlikte izledi.

SAKAT OYUNCULAR TAKIMA KATILDI

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da sakatlıkları nedeniyle Göztepe maçı kadrosunda yer alamayan Bifouma, Fofana ve Rahman Buğra Çağıran çalışmalara katıldı. 

Fofana ile Bifouma, tedavilerinin ardından takımla birlikte çalışmalara katılırken, Rahman Buğra Çağıran ise kondisyoner eşliğinde düz koşu yaptı.

Takımla çalışmalarını sürdüren Bifouma ile Fofana'nın Fenerbahçe maçı kadrosunda yer almaları bekleniyor. 

Ayrıca, sakatlığı nedeniyle 4 haftadır takımdan ayrı olan Tunuslu orta saha oyuncusu Chaaleli'de takımla birlikte çalışmalara katıldı. Chaaleli'nin Fenerbahçe maçı kadrosunda yer alıp alamayacağı maç gününde netlik kazanacak. 

3 OYUNCU ANTRENMANA KATILMADI

Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan BtcTurk Yeni Malatyaspor'da Zimbabve milli takımından henüz dönmeyen savunma oyuncusu Teenage Lingani Habede antrenmanda yer almadı. Hadebe'nin maç gününe kadar Malatya'da olacağı öğrenilirken, teknik direktör Sergen Yalçın'ın Zimbabveli oyuncuya Fenerbahçe maçında görev verip vermeyeceği netlik kazanmadı. 

Öte yandan hasta olan sağ bek oyuncusu İssam Chebake'de antrenmanda yer almadı. Takımın kanat oyuncusu Gökhan Töre ise takımdan ayrı salonda çalıştı. Töre ve Chebake'nin takımla birlikte çalışmalara katılacakları bildirildi. 

JAHOVİC'İN OĞLU LEJS ANTRENMANA RENK KATTI

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un Kuzey Makedonya asıllı golcüsü Adis Jahovic antrenmana oğlu Lejs ile birlikte katıldı. 

Antrenman öncesi oğlu ile bir süre futbol oynayan Adis Jahovic, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Kimi zaman oğlu Lejs'e faul yapan Jahovic, kimi zaman ise kendisini bilerek yere attı. 

Takımın teknik patronu Sergen Yalçın'da Adis Jahovic'in oğlu Lejs ile yakından ilgilenerek, bir süre futbol oynadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    şu formalar Sarı siyah ve Adımız yalnız MALATYASPOR olsun artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Duygulara tercüman oldunuz
    0
    0
    Yanıtla