SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fransa Polis Sayısını 2 Katına Çıkaracak

0
Güncellendi - 2022-01-11 01:44:14
Fransa Polis Sayısını 2 Katına Çıkaracak
A- A+ PAYLAŞ

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa’daki polis memurlarının sayısının 2030 yılına kadar 2 katına çıkarmayı planladığını açıkladı.

Fransa’da polis sayısı 2 katına çıkarılacak. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, 2030 yılına kadar ülkedeki polis memuru sayısını iki katına çıkarmayı planladığını açıkladı. Nice şehrindeki ziyareti sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Macron, "Para yatırıyoruz, eğitim veriyoruz dolayısıyla daha iyi organize oluyoruz. Sahada daha fazla çalışanın olmasını istediğimiz için hedefimiz 2030 yılına kadar polis memuru sayısını ikiye katlamak” dedi.

Cumhurbaşkanı Macron, ülkedeki polislerin havalimanlarında ve kamu binalarındaki görevlerinin idari personele devredilmesi gerektiğini belirtti. Bu sayede 3 bin 500 polis memurunun daha fazla devriye yapabileceğini aktaran Macron, polislerin vatandaşlara daha iyi hizmet verebileceğini de ifade etti.

Fransız Cumhurbaşkanı, geçtiğimiz sene eylül ayında 10 yıllık bir süre zarfında polis ve jandarma sayısının artırılması gerektiğini belirtmiş, İçişleri Bakanlığı’nın 2022 bütçesinde 1,5 milyar euro artış yapıldığını açıklamıştı.

Paris, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız