SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbolcu Eşlerine Küfür Adliyelik

0
Güncellendi - 2021-01-03 02:11:47
Futbolcu Eşlerine Küfür Adliyelik
A- A+ PAYLAŞ

Trabzonspor Kulübünün yönetim kurulu ile yetkili kurulları, bazı futbolcuların eşlerine küfür edenler hakkında kulübün başlattığı adli sürecin sonuna kadar takipçisi olacaklarını bildirdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yönetim kurulu, divan başkanlık kurulu, istişare kurulu, denetim kurulu, sicil kurulu, disiplin kurulu ile arşiv ve müze kurulu tarafından yazılı açıklama yapılarak, Galatasaray maçı sonrasında bazı futbolcuların eşlerine sosyal medya üzerinden ağır şekilde küfür edilmesine sert tepki gösterildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yaşanan bu ahlak dışı durumu büyük bir üzüntüyle takip ettiğimizi ve şiddetle kınadığımızı belirtmek isteriz. Sosyal medyada kendini taraftar olarak tanımlayan ve bazı futbolcuların eşlerine galiz küfürler eden bu şahıslar hakkında kulübümüzün başlattığı adli sürecin de sonuna kadar takipçisi olacağız. Futbolumuzu terörize eden bu şahısların yüce Türk adaleti önünde en ağır cezayı alacağından şüphemiz yoktur."

Küfür eden şahısların kulübün üyesi olması halinde disiplin sürecinin de hızla yürütüleceğinin vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Birer evladımız olarak gördüğümüz, sonuna kadar yanlarında olacağımız futbolcularımızın ve değerli ailelerinin bu ahlaksız olay üzerinden morallerini bozmamaları en büyük temennimizdir. Diğer taraftan eleştiri medeni bir hak olmasına rağmen, eleştiriyi TCK hükümlerine göre 'hakaret' ya da 'tehdit' boyutuna taşıyanlar hakkında adli ve disiplin süreçlerinin en etkin şekilde uygulanmasının, Trabzonspor camiasının ahlaki değerlere saygısının gereği olduğunu takdirlerinize sunarız."

Trabzon, AA

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet (3 yıl önce)
    Malatyaspor yönetiminden de aynı tavrı bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla