SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Futbolcuların Kalan Alacakları 1,5 Maaş"

A- A+ PAYLAŞ

"4-5 AYLIK GECİKME HİÇ OLMADI.." Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, son zamanlarda futbol kamuoyunda da yoğun biçimde konuşulan, ‘Yeni Malatyaspor’da futbolcu maaşları ödenmiyor’ iddiasının tam olarak gerçekleri yansıtmadığını belirterek, “Futbolcularımıza 4-5 maaş borcumuz olduğu yazılıyor, söyleniyor. Böyle bir durum yok. Bizim futbolcularımıza sadece 2,5 maaş borcumuz vardı. Bugün itibarıyla 1 maaş ödedik ve kalan maaş borcumuz sadece 1,5 maaştır” dedi.

Radyo Spor’da Perşembe akşamı yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’ın soruların cevaplandıran Adil Gevrek, Türkiye’de sadece Yeni Malatyaspor’un ekonomik sıkıntı yaşadığı gibi algı yaratıldığını ifade ederek, “Ekonomik sıkıntılarımızın kaynağında Türkiye Futbol Federasyonu ile Digiturk arasında yapılan anlaşmanın gereklerinin yerine getirilmemesidir. Yayıncı kuruluşun ödeyeceği paradan yapılan indirim sonucunda bütün Anadolu kulüpleri 30 milyon TL gelir kaybı yaşadı. Bütün kulüpler büyük sıkıntı yaşıyor” ifadelerini kullandı.

“Ekonomik sıkıntılarımızı fırsat bilip farklı şeyler yapmaya çalışan insanlar var. Biz onları biliyoruz”

Yeni Malatyaspor’un yönetimden kaynaklanmayan ve özellikle pandemiden kaynaklı şartlar nedeniyle yaşadığı ekonomik sıkıntıları kendi şahsi çıkarları için fırsata çevirmek isteyen bazı çevreler olduğuna dikkat çeken Adil Gevrek, “Büyük bölümü pandeminin yarattığı şartlardan doğan ekonomik sıkıntılarımızı fırsat bilip farklı şeyler yapmaya çalışan insanlar var. Biz onları biliyoruz; Yeni Malatyaspor taraftarı da biliyor; Malatya halkı da biliyor. Gelip hep birlikte bu takıma sahip çıkacaklarına bu sıkıntılardan farklı şeyler çıkarmaya çalışanlar var. Ama olsun, biz elimizden geleni yapacağız. Allah’ın izni ile bu sıkıntıları aşacağız” şeklindeki sözleri ile kendisini istifaya davet edenlere cevap verdi.

Adil Gevrek, Galatasaray’ın talip olduğu Youssuf için görüşmelerin devam ettiğini, istedikleri bedeli Galatasaray’a bildirdiklerini söyledi. Gevrek, “Youssuf’un hak ettiği bedeli istiyoruz. Değerini bulan futbolcuyu veririz ama değerini bulmayanı vermeyiz” dedi.

Başkan Gevrek, transfer yapma konusunda ise, “Bizim iyi bir takımımız var. Bu nedenle, bizim önceliğimiz mevcut futbolcularımızı mutlu etmektir” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da Salim Manav’ın soruları ve Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek’in verdiği cevaplar şöyle:

- Galatasaray maçında maçtan çok sahanın zemin durumu konuşuldu. Saha zemini ile ilgili sizin değerlendirmeniz nedir?

Yani maalesef bazen öyle oluyor ama baktığımız zaman zemin kötü mü kötü. Ama bu kadar da abartılacak kadar kötü değil. Mevcut hava şartları da dikkat alındığında o zeminin bakımın yapmak bir hayli zor oluyor. Fakat bu sezon bittikten sonra zeminle ilgili bir çalışmamız olacak. Bu sezonu mevcut zeminle sürdüreceğiz. Şu anda bir şey yapılamaz. Olağan bakımlar zaten yapılıyor. Arkadaşlarımız bu konuda gerekeni yapıyor. Yani zeminimiz çok iyi değil, futbol oynanamayacak kadar da kötü değil sahamız. Görsel olarak da zeminin iyi olduğunu söylemeyiz. Bu durum hava şartları ile de yakından ilgilidir. Sezon sonunda ise dışardan da teknik destek alarak bazı çalışmalar yapacağız zemin konusunda.

- Sayın başkan, medyada da yer aldı; Yeni Malatyaspor’da futbolculara 4-5 aydır ödeme yapılamadığı ileri sürülüyor. Son durum nedir, futbolculara ödemeler konusunda, futbolculara ödeme yapıldı mı Yeni Malatyaspor’da?

Ödeme yapıldı. Şunu da açıklığa kavuşturalım: Ödemelerin gecikmesi konusunda 4 -5 aylık bir gecikme hiç olmadı. Geciken maaşlar 2,5 maaştı ve bu durum bütün kulüplerimizde var. Bu mevzuların konuşulduğu sırada futbolcu arkadaşlarımızın içerdeki maaş alacağı 2,5 maaştı. Ancak, her kulüpte yaşanabilecek bu durum, Galatasaray maçı öncesinde farklı yansıtıldı ve epey abartıldı. Ha, bir sıkıntı var mıydı? Vardı, orda 2,5 maaş vardı; 1 maaş ödendi. Kalan ise 1,5 maaştır bugün itibarıyla. Geçen yıldan kalan bazı futbolcularımızın ufak ödemeleri vardı. An itibarıyla, genel ortalama olarak baktığımızda futbolcu arkadaşlarımızın kalan maaşları, kalan alacakları 1,5 maaştır.

Türkiye’nin bugünkü ekonomik şartlarında, pandeminin olduğu böyle bir dönemde, kulüplerin oyuncularına 1,5 ya da 2,5 maaş borcunun bulunması son derece normaldir. Fakat şunu söyleyeyim: Sezon sonuna kadar hiçbir futbolcunun bu kulüpte alacağı kalmayacaktır.

Ha, genel olarak ekonomik sıkıntı var mı, var. Ciddi sıkıntı var. Ama bu sıkıntıyı biz en aza düşürdük. Şimdi kalkıp da TFF ile Digitürk arasında yapılan anlaşmanın gereğinin tamamı yapılmış olsaydı, bugün hiçbir sıkıntımız olmayacaktı. Çünkü yayıncı kuruluş ile yapılan anlaşmanın bütün gereklerinin yerine getirilmemiş olması her Anadolu kulübü için 30 milyon TL fark ediyor. Bu da bizi ciddi anlamda sıkıntıya düşürdü. Biz, buna rağmen, ekonomik durumu düzeltmek için büyük çaba sarf ediyoruz. Biz, transferlerimizi yaparken, projelerimizi hayata geçirirken böyle bir indirim yapılacağını bilemezdik. Salgından dolayı ne taraftar gelirimiz, ne loca gelirimiz var. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Salgından kaynaklı sıkıntılar 2020’de başlayan ve 2021’e sarkan bizim dışımızdaki tüm bu sorunlara rağmen, ekonomik durumumuzu düzeltmeye çalışıyoruz. Ekonomik dengeleri sağlamaya çalışıyoruz, yeni kaynaklar bulmaya çalışıyoruz.

Fakat büyük bölümü pandeminin yarattığı şartlardan doğan ekonomik sıkıntılarımızı fırsat bilip farklı şeyler yapmaya çalışan insanlar var. Biz onları biliyoruz; Yeni Malatyaspor taraftarı da biliyor; Malatya halkı da biliyor. Gelip hep birlikte bu takıma sahip çıkacaklarına bu sıkıntılardan farklı şeyler çıkarmaya çalışanlar var. Ama olsun, biz elimizden geleni yapacağız. Allah’ın izni ile bu sıkıntıları aşacağız. Malatya halkı ile birlikte, taraftarımızla birlikte, işadamlarımız, siyasilerimizle birlikte Yeni Malatyaspor için en iyisini yapmaya çalışacağız. Biz Malatyasporumuzu en güzel şekilde temsil etmenin mücadelesini veriyoruz; sportif anlamda en güzel yere getirmeye çalışıyoruz.

Peki, TFF ile yayıncı kuruluş arasındaki kriz çözüldü mü?

Şimdi ben TFF ile yayıncı kuruluş arasındaki anlaşmanın gereklerinin yerine getirilmediğini, 30 milyon TL indirim yapıldığını ve bu indirimin bütün Anadolu kulüplerini büyük sıkıntıya soktuğunu söylediğimde, bana çok konuşan başkan diyorlar. Ama gerçek bu; böyle bir gerçek var. Bazıları konuşmayabilir… Deniliyor ki ‘futbolcuların alacakları geciktiriliyor, ödenmiyor’. Tamam diyorsunuz da, parayı ödeyemeyişimizin nedenleri var. 30 milyon indirim yapılmış. Ödemelerin gecikmesinin en önemli sebebi bu. Suçu tek bir yere yıkmak çözüm getirmez. TFF, Gençlik ve Spor Bakanlığı, kulüpler, taraftar, herkes bir sorumluluk alacak ve yeni bir yapılanmaya gidilmek zorunda. Kulüplerimiz en az yüzde 30 küçülmek zorunda, yoksa mevcut durum sürdürülebilir bir sistem değil. Ha, küçülmek istenmiyorsa, yeni kaynaklar bulunacak. O da çok zor olduğuna göre, herkesin, her kurumun sorumluluğunun farkında olması ve gereğini yapması lazım. Her kurumun elini taşın altına koyması lazım. Başka çözüm yolu yok.

Galatasaray takımınızın önemli oyuncularından Yusuf’u istiyor. Görüşmeler hangi aşamada?

Evet, Youssuf ile alakalı görüştük Galatasaray ile. Hatta 2-3 defa görüştük. Youssuf bizim için çok önemli bir oyuncu. Tabi bizim istediğimiz bir rakam var. Geçen sezon devre arasında 50 bin dolar vererek bonservisini aldık. Ucuz bir maliyetle aldık, scout ekiplerimiz bu oyuncumuzu tespit etti, getirdik takımımıza kazandırdık. Youssuf Türk futbolu için çok önemli yerlerde görev yapacak bir kaliteye sahip, hatta inanıyorum ki dünya çapında işlere imza atabilecek potansiyeli de var. Şu andaki takımımız için çok önemli bir işlev üstlenmiş durumda ama diğer yandan da kulübümüzün ekonomik sıkıntıları var. Bu durumda, bizim istediğimiz bir bedel vardı, Galatasaray tarafından bu değerlendirmeye alındı. Henüz sonuç alınmış bir süreç değil, görüşmeler de sona ermiş değil, görüşmelerimiz sürüyor. İstediğimiz rakama gelindiğinde ve bu rakamla yeni transfer yapabilme olanağımız olursa bu transfer gerçekleşebilir. Değerini bulan futbolcuyu veririz, çünkü değerini bulmadan vereceğimiz futbolcunun kaybı bize sıkıntı yaşatır. Şunu da belirteyim: Sadece Galatasaray değil, yurt dışından da 2-3 kulüp Youssuf’u takip ediyor.

Transfer döneminin kapanmasına çok az süre kaldı. Transfer yapacak mısınız?  

Biz, önce takımdaki mevcut oyuncularımızı mutlu etmek için çalışıyoruz. İyi bir takımımız var; önce onları mutlu edelim sonra gidecek olan olursa onların yerine yeni transfer yapılabilir.

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- Radyo Spor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

31 yorum yapılmış

  • Bülentb (3 yıl önce)
    Aylardır futbolcu ödemeleri yapmayan, şeffaf olmayan başkan ve yönetimi 1 aylık ödeme yaptı diye zannedersiniz her şey yolunda bunlarda efsane .Yağcılarda hemen başlamış yağa.Malatyasporu sevenler ,kamuoyu ,karakterli hoca ve karakterli futbolcu topluluğu tepki vermeseydi , ödeme falan olmazdı. Kendi borcunu ödemeyenler, borç takanlar destek verir bu anlayışa.Neden ; çünkü hep mazeretleri vardır.Yok pandemi,yok yayıncı kuruluş, yok döviz kuru vs.vs. Beceremiyeceğin işe girmeyeceksin.B planı yapmadan ortaya çıkmayacaksın.Şekere gelince kıtır kıtır, zora gelince vay vay.
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (3 yıl önce)
    UĞUR TÜRKANA CEVAP ALLAH Sizden razı olsun ne kadar güzel içimizi dökmüşsünüz aynı düşüncede olan Binlerce Malatyalı var Bir zamanlar ufa,dan gelen oyuncu satışlarından gelen tff,den reklamlardan Havuzdan gelen yüklü miliyon miliyon Avrolar vardı ve Bu Avrolar Bir anda uçtular ve gırtlağa kadar borç batağında olduğumuzu Tamda TRT,de Borçsuz Takımlar listesinin üst sıralarıda olduğumuzu biliyordukda Birde TV,den duyuca sevindik sevince boğulduk derken hemen akebinde Bu Korkunç Haberin duyulmasıyla ŞOK ŞOK ŞOK Olduk kasaya giren okadar kanatlanıp uçan paraların akibetini malesef hala Bugün olmuş öğrenemedik anlamadığım bu kadar şikayet isyan varken Sayın Savcıların kıllarını kıbırdatmaması Bir MALATYASPOR Sevdalısı olarak çok üzülüyorum Selam Malatyaspor sevdalılarına şükranlar Malayahabere.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    tff.den para geldiğinde ödeme yapsaydın işler bu kadar büyümezdi, herkes herşeyi duyuyor öğreniyor, takımda sende kamuoyunda tartışılıp yıpranmazdın, kötü bir imaj oluşmazdı, daha çok puan toplanırdı bununla beraber gelirde artardı ama galiba bu duruma gelineceğinhesap edemedin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan44 (3 yıl önce)
    Bu başkan gelmiş geçmiş ve bizi bataklıktan çıkararak bugünlere getirmiş en iyi başkan(soykan başkan hariç) . Vallahi bu giderse malatya akbabalara kalır. Başkanımızı rahat bırakın. Futbol bilenlerin şu pandemiden bir çok takımın gittiğinden haberi yok. Bizde zar zor ayakta kalıyoruz. Köstek olmayın destek olun. Hainliğin luzümü yokkkkk
    0
    0
    Yanıtla
  • masal
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamdi Karaçalı (3 yıl önce)Kaplan44 isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen katılıyorum başkanın tek hatası yönetime aldığı arkadaşları takıma maddi yardım yapacak kimse değiller bence takıma maddi destek verecek ekip kurması lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Yakup (3 yıl önce)
    Kimse takımı almazken sen aldın. Takımı düşürüp kaçanları özlemişlere aldırma başkanım. Kulüp'ün parasıyla lüks restoranlarda yemekler vermedin ondan misyonsuzsun. Haraç vermedin ondan korkaksın. Ucuz futbolcu buldun yıldız yapıp sattın ondan beceriksizim.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (3 yıl önce)
    Sn Başkan en yakın örneği, 50 bin dolara Yusuf’u bulup getiriyorsun.Bugün ki değeri 3 milyon Eouro’dan bahsediliyor yinede bilinçli olarak linç edilmeye çalışılıyorsun.Sabrın çok olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Yeşilyurttan Emre gemici mutlaka malatyaspora alınmalı.kulübün ekonomik durumunuda gözönüne alarak yapılabilecek en isabetli transfer olur.Hamzaoğlu ile umut bulut giderse bu takım her şart altında başarılı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (3 yıl önce)
    biz herzaman başkanımızın yanındayız bazı guruplar cıkıpta ayak bağı oluyurlar takımında huzurunu kacırıyorlar takıma destek olun başka malatya yok başkan herzaman dik durdu bundan sonrada dik duracak taraftarlar her zaman yanında ......
    0
    0
    Yanıtla
  • Haca444 (3 yıl önce)
    Yenin şu Karagümrüğü başkan güveniyoruz size helal olsun bu sıkıntılı dönemde ayaktayız yikilmadik..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mek44 (3 yıl önce)
    Büyük Malatya taraftarına naçizane önerim. Takımımız pandemi sürecinde maddi olarak zorluklar yaşıyor. Bunu yaşamayan takım yok. Önemli bir gelir kaynağu olarak seyirci yok. Bizler taraftarlar olarak, ayda sahamızda iki maçlık bilet alalım. (Yönetim sms ile yapabilir.) Bir maç 20 tl. Stadımız 27044 kişilik. 27044×20=540880 tl. Ayda iki maç olarak düşündüğümüzde 1 milyon civarında destek sağlarız. Böylece çorbada bizimde tuzumuz olur. Gerçek Malatya taraftarı duyarlı davranacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (3 yıl önce)
    Başkanım sizin üzerinize oynanan oyunun farkındayız.Bazı siyasilerde figüranlık yapıyorlar.Kesinlikle taraftarlar bazı kişilerin düşündüğü gibi düşünmüyor.Siz hesap konusunda MALİ kongre yapıp fırsatçıları ve onların yemcilerini susturursanız inanıyorum ki herkes avucunu yalayacak.Bu zorlu süreçte cesaretiniz den dolayı sizi tebrik ediyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Eren (3 yıl önce)
    Başkan kimse yok iken Sen vardın.. Unutmayacağız, unutturmayacağız. Allah gücünü artırsın..
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (3 yıl önce)
    Başkan bu sene kümede düşme borçlarıda kapat yüzünün akıyla seneye devam
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Tebrikler Sayın Başkan,Arkandan kimseyi konuşturma,İcraatları Düzgün yapın,MALATYASPOR da kimsenin alacağı kalmaz bunu gösterin Kamuoyuna,gereksizlerin sesi kesilsin sizden bir taraftar olarak isteğimiz bu....saygılar,sevgiler herkese......................
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Halen başkana güvenenler olduğu sürece zaten sonun eski malatyaspor olacaktır ! Adil başkan keşke bu işi geçen sezon sonu bıraksaydın.Geçen sene takımı malum düşürdün,Bu sezon neyin ne olacağı tam belli değil maddi kriz had safhada keşke bu işi yapabilecek bir kişiye devretsen bu takımı.En başından beri söyledim ,söyleyeceğim çok şanslı adamsın sayın başkan günü birlik başarılarla hakikaten önemli bir mesafe kat ettin ama dediğim gibi tamamen günü birlik planlar yapıyorsun.Bak mesela sen erol bulut'u getirdin ya sana yemin ederim o'nu getiriken bile aklında başarı adına bir şey yoktu o an kalbinden geçen bu sene kurtarırsak, kurtarırız,olmazsa da olmadı der önümüze bakarızdı,ama takım erol bulut'un çabası ve oyuncularında gayretiyle başarı yakaladı ve devamını getirdi.Ama işle maddi anlamda kötü gitmeye başladı bir türlü şeffaf olamadın ki yine söylüyorum senin yargı önünde hesap vermen gerekecek eğer bu takımı bırakırsan ki onun için bırakmıyorsun ciddi anlamda başına iş açacağının farkındasın.dediğim gibi başkan bu şehirde eski malatyaspor'u yönetenler mahkeme tarafından bile suçlu ilan edildi,usulsüzlükler yaptığı gerekçesiyle yargılandılar umarım bunu yazan biri olarak ben haksız çıkarım,siz haklı çıkarsınız.Saygı ve sevgilerle.
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (3 yıl önce)
    futbolculara maaş ödemesi geçikmiş ha 3 ha 5 ay ödeme yapmamışsın ister 1ay olsun sonuçta ödeme yapılmamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (3 yıl önce)
    böyle durumlarda yönetim elini taşın altına koyar ve ödemeleri yapar, klübe para geldiğinde ödediğini alır yada hibe eder parayı. belki de bu yüzden size istifa diyorlar. küme düştüğümüzde önemli oyuncuları satıp yerini dolduramadığınız ve istifa dediklerinde kimseye hesap vermem vs deyip ayrılmadığınız için , şimdide yardım etsinler konuşmasınlar demeniz çok tuhaf. yapamadık demek çok zor olmasa gerek ısrar etmek ne için? olabilir yani denedik olmadı borçsuz aldığınız klübün bu kadar borcu sadece dijitürk den kaynaklı olmasa gerek. şeffaf olup açıklama yapmanız nerelere ne harca yapıldı ne gelir oldu açıklamanız gerekir ki. kısaca güven tazelemeniz... o kadar güveniyorsunuz Malatya arkanızda diye seçim yapın güven tazeleyin kimse birşey diyemez bir daha..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı bey, Adil Gevrek'in borçsuz aldığı kulüp, Süper Lig'de değil, 2. lig'deydi. Yani eski sistemdeki 3. lig... Yani bir tık altı amatör... Bu nasıl kıyaslama?
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz dayı gibi yazdın. neyse. lafa gelince borçsuz aldım diyor ya kaç senedir buradayız diyor ya kimse yoktu o zaman diyor ya. ona istinaden söyledim. güven tazelesin o kadar cesareti varsa diyorum hani Malatya arkasındaymış ya. görsün güven tazelemesinde alacağı oy sayısını.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Takımımızdan önemli bir oyuncumuz gitmediği taktirde yeni oyuncu almamıza gerek yok.Mevcut kadromuzu mali açıdan rahatlatalım,bu bize yeter ve ligi iyi bir yerde bitiririz.Başkanım size güveniyoruz.Allah yolunuzu açık etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Kıymetli başkan aman Youssuf transferide Sadık gibi olmasın. 750 bin Euro artı 2 futbolcu gördük işte biri neredeyse hiç oynamadı kaldiki bonservisi ile verilen futbolcuydu. Taviz vermeyin 3 milyon Euro+ sonraki satıştan %20 pay.
    0
    0
    Yanıtla
  • kumaşçı (3 yıl önce)
    sayın başkan durmak yok yola devam Allahın izniyle çok güzel işler başardınız ve dahada başarılarınız devam edecektir sakın pes etmeyin bu sıkıntılı dönemde bu kulübü yardım almadan ayakta tuttunuz size ayakbağı olan ve malatyaspora zarar vermeye çalışanlara inat hep dik durdunuz malatyaspor sadece bir gurubun değil tüm malatyalıların takımıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (3 yıl önce)
    Başkanım söylediklerinde yerden göğe kadar haklısın.Seni çok eleştirdim ama durumun böyle olduğunu bilmiyordum.Bu açıklamaları hep geç yapıyorsun.Bu arada bir çok Malatya düşmanı ortaya çıkıp değişik iftiralarla taraftarı senden soğutuyor. Gilherme ve Jahoviç olayında da haklıymışsın ama o konuyu da geç açıkladın. Yusuf'u ölü fiyatına galatasaraya verebilirdin. Kulübün menfaati için dik durman taktire değer. Ama lütfen açıklamaları zamanında yap.Biz de dağ gibi arkanda duralım.Bir de şu mali kongreyi yap ki spekülasyon olmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Tüm kulupler için söylüyorum ayağınızı yorganınıza gore uzatın..düşünün bir büyük kulübün 5 katrilyon borcu gidip 20 transfer yapabiliyor..geçmişte hata yapıldı halen aynı hatayı yapmaya devam ediyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Adil Gevrek ten Masallar sana kim inanır Kadir İnanır .. :D
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Ancak durumu idare etmek yetmez. Eğer süper ligde iseniz iddialı klüp olmalısınız. Başarı yok ise sadece ligde kalmak için oynamanın hiç bir anlamı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (3 yıl önce)
    Taraftar, açıklama yapılmadığı için hiçbir şeyi bilmiyor madem böyle bir söylenti var hiç vakit kaybetmeden açıklama yapmanız gerekir ki artniyetli olanların önü kesilsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    başkan kadromuz iyi dağıtmayın yeter oyuncuları mutlu edin paralarını verin geriside boş saygılar..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Baskan sizlere guvenimiz sonsuz Isallah oyuncularin geri kalan maaslarini odersiniz
    0
    0
    Yanıtla