SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futsal Eleme Turu Maçları Sona Erdi

0
Güncellendi - 2017-05-27 02:33:24
Futsal Eleme Turu Maçları Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2016-2017 sezonu Futsal (Salon Futbolu) Ligi 1. eleme turu A grup maçları sona erdi.

Yeşiltepe Spor Salonu'nda yapılan maçlara Ankara Alesta Gençlik Spor, Eskişehir Yeni Kent Spor, Bingöl Gençlik Spor ve Karsspor takımları katıldı. 3 gün süren müsabakalar sonunda oynadığı maçları kazanan Bingöl Gençlik Spor birinci, Karsspor ikinci oldu.

1. Eleme Turu grup müsabakaları sonunda ilk iki sırada tamamlayan takımlar, 5-8 Haziran'da oynanacak 2. Eleme Turu grup müsabakalarında mücadele etmeye hak kazandı.

Bingöl Gençlik Spor Başkanı Yunus Kaya, müsabakaların ardından yaptığı açıklamada, maçlardan birinci olarak çıktıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Müsabakalar sonunda şampiyon olmayı istediklerini aktaran Kaya, "Ülkeyi yurt dışında biz temsil etmeyi istiyoruz. Bu yıl doğudan bir kulübün bunu yapmasının iyi bir mesaj olacağını düşünüyoruz. Umarım sporcu arkadaşlarımız şimdiye kadar verdikleri mücadeleyi özveriyle devam ettirirler ve o kupa hem Bingöl'e hem Türkiye'ye gelir." diye konuştu.

Karsspor Antrenörü Mehmet Durul Tuğ ise, "Güzel bir organizasyon. Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu tur organizasyonları daha da artırmasını istiyoruz. Bizim açıdan güzel bir turnuva oldu, iyi sonuçlar aldık. İlerleyen aşamalarda daha başarılı işler yapmak istiyoruz. Bu işe destek vermek isteyen çok insan var, ama futsalı biraz daha göz önüne çıkarmamız lazım."dedi.

Müsabakaların son gününde şu sonuçlar alındı:

Ankara Alesta Gençlik spor - Eskişehir Yeni Kent spor: 13-1

Bingöl Gençlikspor - Kars spor: 8-7

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız