SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galatasaray Kafilesi Malatya'ya Geldi

0
Güncellendi - 2021-01-23 19:09:43
Galatasaray Kafilesi Malatya'ya Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 21. haftasında Pazar günü deplasmanda Yeni Malatyaspor ile oynayacak olan Galatasaray akşam üzeri özel uçakla Malatya’ya geldi.

12 gün önce Türkiye Kupası'nda deplasmanda karşılaştığı Yeni Malatyaspor ile bu sefer Süper Lig’in 21. haftasında karşı karşıya gelecek olan sarı-kırmızılı ekip 12 gün sonra yeniden Malatya’ya geldi. Galatasaray kafilesini taşıyan özel uçakla saat 17.30 sıralarında Malatya Erhaç Havaalanı'na iniş yaptı. Malatya Galatasaraylılar Derneği tarafından çiçeklerle karşılanan sarı-kırmızılı ekip daha sonra kampa gireceği otele geçti.

24 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Ali Palabıyık ile yardımcıları Kemal Yılmaz ve Erdinç Sezertam yönetecek.

Galatasaray’da Yeni Malatyaspor maçı öncesinde Younes Belhanda ile Christian Luyindama sarı kart sınırında bulunurken, Beşiktaş derbisinde direkt kırmızı kart gören Mbaye Diagne ile sakatlıkları bulunan Radamel Falcao, Emre Taşdemir, Şener Özbayraklı ve Oğulcan Çağlayan forma giyemeyecek. Yılbaşında talihsiz bir kaza geçiren Omar Elabdellaoui kafilede yer almadı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Başefendi (3 yıl önce)
    Sen isminin GAKKOŞ ALİ diye değiştirmeyemisin acaba. Bu takım şampiyon olsa, niye lig bitimine 5 hafta kala değilde son hafta şampiyon oldular diyecek potansiyel var sende. Mesleğin ne bilmiyorum ama varsa şayet sen işlerine odaklan. Futbol yorumunu da bilenlere bırak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tunahan (3 yıl önce)
    Ne kadar boş konuşuyorsunuz.bu Malatya'ya da Malatyalı yada yakışmayan bir düşünce ve yaklaşım.lütfen herşeye bir kılıf yaftalama içindesiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Hamza ile umut karşılamaya gitmemişlermi acaba? ne de olsa kankaları gelmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok ayıp ediyorsunuz.Bu insanlar profosyenel çalıştığı kulübe hem kendi kariyerleri için hem camia ve takım arkadaşları için en iyi hizmeti verme gayreti içindedirler.Çok rencide edici yorum.Özür yorumu yazman gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Sevdalisi (3 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    Cok güzel kelam etmissin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bomboş bir yorum şaşırmadım . Kupa maçında 120 dk koştu eleştirdiğin adam üstüne gol attı . Eğer ima ettiğin şey olsaydı 120 dk o maç oynanmazdı çünkü Galatasaray sonraki maçı derbi olduğu için 90 dkda maç bitsin istiyordu . 1 kere de altı dolu bir yorum yaz be kardeşim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral çıplak (3 yıl önce)KERNEKLİALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Çakma kernekli,4 senedir takımı eleştiriyorsun.Belliki ya adıyamanlı yada elazığlısın.Malatyasporla uzaktan yakından alakan yok.Stadın yolunu bilmezsin.Maça gitmemiş,takımı tanımayan birisin.Futboldan da hiç anlamazsın.Her sene bir iki oyuncunun adını ezberleyip onları eleştirmek den başka birşey bilmezsin.Takımla zerre kadar alakan yok.Bak hatırlatayım yanlışlıkla boutaible ilgili yorum yapmıyasın.Gideli 2 yıl oldu.
    0
    0
    Yanıtla