SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galatasaray Kafilesini Taraftarları Karşıladı

0
Güncellendi - 2021-11-28 01:44:46
Galatasaray Kafilesini Taraftarları Karşıladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 14. haftasında  Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Galatasaray, Cumartesi akşam saatlerinde geldiği kentte taraftarları tarafından coşkuyla karşılandı.

Türk Hava Yolları’na ait özel uçakla saat 17.45'de Malatya’ya gelen Galatasaray kafilesini havaalanında taraftarları karşıladı. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı alanda, taraftaralar Kulüp Başkanı Burak Elmas ve Teknik Direktör Fatih Terim’e çiçek takdim etti.

Futbolcular da kendilerini karşılamaya gelen taraftarların formalarını imzalarken, havaalanı dışında da çok sayıda taraftar takım otobüsünü meşalelerle karşıladı. Tezahüratlar eşliğinde havaalanından çıkış yapan sarı-kırmızıları taşıyan takım otobüsü daha sonra futbolcuların kamp yapacağı otele geçti.

Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor maçı kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Mustafa Muhammed, İsmail Çipe, Ömer Bayram, Olimpiu Morutan, Berkan Kutlu, Victor Nelsson, Christian Luyindama, Alexandru Cicaldau, Marcao, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Halil Dervişoğlu, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Batı hayranlığı kompleks belkide haklılar ömür boyu tatacaklari bir takımları var bizim ise hangi ligde olursa olsun bir.malatyasporumuz var çok yaşa.
    0
    0
    Yanıtla
  • ruşen uçar (2 yıl önce)
    malatyahaber in yöneticilri bir cok haberinizdemalatyalıliginizı öne çikarirken nedense istanbul takimlarinin her gelisindeki karşilamayı masum gibi göstermeye calisiyorsunuz mesala trabzon medyası gibi şehirci olun biraz
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (2 yıl önce)
    Şimdi bu güruhlar hakikaten Malatya'lımı? Yazıklar olsun!..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    İsteyen istediği takımı tutar bi zahmet ona da siz karar vermeyin. Sinema ve tiyatro izler gibi maç izleniyor stadyumda. 27 bin kişilik kapasiteden 1000 kişi bağırmıyor. Bağırmayı geç büyük takım dışında 3-4 bin kişi ancak gidiyor maçlara. Onların da çoğu taraftar gruplarından aldığı biletlerle bedavaya giriyor. Önce taraftarlığın hakkını verin ve her koşulda destekleyin. O havaalanında olan arkadaşlar İstanbul'a gidiyor GS maçlarına. YMS Süper ligden düşse 300-500 kişi ancak gider, çünkü herkes yine 3 büyükleri tutacak. Yine şu an az da olsa bi taraftar var. Ama koordine olamıyorlar, onlarda kendi aralarındaki anlaşmazlık ve küslüklerden dolayı. Malatya'nın düşmesini tabiki istemiyoruz ama şu İstanbul takımları vs söylemini bırakın. İsteyen istediği takımı tutar bu kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor sevdalısı (2 yıl önce)
    Nedir bu İstanbul takım sevdası hiçbir İstanbul takımını tutmuyorum ben Malatyalıyım Malatya sporluyum düşsede çıksada seviyorum memleketimi…. Ayrıyeten gs takımının masraflarını bir Malatyalı iş adamı karşılamış bizim böyle milletçi insanımız var artık gerisi size kalmış
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Her şeyde ötekileştirldik birakinda insanlar Avrupada göğsümüzü kabartan bu takıma hoş geldin desin.yapmayin ya,cidden yeter.sporun birleştirici gücünü bozmayalim,sonucta hepimiz kardeşiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hadi ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Artık bırakın ya şu İstanbul takımlarını, amatör de bile olsa kendi şehrimizin takımına sahip çıkalım. Malatyalı Malatyaspor dan başka takım tutmaz. Avrupa liglerinde kendi en üst düzeyde liginde başkentinden şampiyon çıkaramayan tek ülke maalesef bizim Ülkemiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum..Nedir bu şişirilmiş İstanbul takımlarını tutmak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bravvo aynen katılıyorum. Tabiri caizse ,resmen ihanet.Dinimizde de milliyetçilik en yakının anne baba,kardeşler, akrabalar,mahalle semt köy, kasaba,şehir ile başlar. Karşılamaya giden Malatyalı olmayanları ayrı tutuyorum.
    0
    0
    Yanıtla