SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Galip Gelebilecek Pozisyonlar Yakaladık"

0
Güncellendi - 2019-11-10 17:28:05
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın cezası nedeniyle basın toplantısına katılan yardımcı antrenör Murat Şahin ise değişik bir karşılaşmanın geride kaldığını söyledi. İki takımın da iyi bir oyun ortaya koyamadığını kaydeden Şahin, şöyle konuştu:

"Golü yedikten sonra çok oyun durdu. Biz futbol oynamaya çalışan, her maça galibiyet için çıkan bir ekibiz. Müsabakada oyunun çok fazla durması tempomuzu etkiledi. İlk yarı hiç oyun oynanmadı, taraftarlar için çok güzel bir futbol sahaya çıkmadı, ikinci yarıda penaltıdan bulduğumuz golün ardından son dakikalarda Gökhan'la değerlendiremediğimiz pozisyon talihsizlikti. Galip gelebilecek pozisyonlar yakaladık ama berabere bitti.

Şimdi bir milli takım arasına giriyoruz, sakatlarımız ve cezalılarımız var. İnşallah onların da hepsi milli maçtan sonra aramıza katılacaktır. Fenerbahçe maçına hazırlanıp yolumuza devam edeceğiz."

İzmir, AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Yurtsever (4 yıl önce)
    Insallah ileride Malatyasporumuz daha iyi olur Sayin TFF Ile MHKBaskanlarini centilmenlige davet ediyorum Türk Futbol Tahrihinde Anadolu Takimlarini lutfen ezmeyin Türk Futboluna bu cirkin davaranislar yokismiyor lutfen sag duygulu olalim Saygilarimla Yurtsever
    0
    0
    Yanıtla
  • Yurtsever (4 yıl önce)
    Du an yorum yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    Adam hakli goztepeli oyuncular yerden kalkmadiki oyun oynansin..goztepenin boyle bir oyun tarzi ile oynamasi malatyasporumuzun gucunu ve rakiplerin cekindiklerini gosteriyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    1 puan iyidir ellerine ayaklarına sağlık da. Maç sonu Her hafta her hafta iyi oyun oynamadı iki takım demeyin. İyi oyun oynatın o zaman. Enteresan demeçler bunlar...
    0
    0
    Yanıtla