SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gasp ve Hırsızlık Şüphelileri Tutuklandı

0
Güncellendi - 2021-12-28 03:25:56
Gasp ve Hırsızlık Şüphelileri Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 3 araç ile  bir kangal köpeğinin çalınması da dahil çeşitli hırsızlık ve gasp olaylarına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan toplam 4 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şubesi ekipleri, Özalper Mahallesi'nde bir ikametten bebek arabası, elektrikli süpürge, fırın ve 2 kahve makinesiyle Çilesiz Mahallesi'nde bir evden kangal cinsi köpeğin çalan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, güvenlik kamerası kayıtlarından kimliğini tespit ettiği zanlıyı yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kentte iki kamyonet ve bir minibüsün farklı zamanlarda çalınması olayıyla ilgili de çalışma yapan ekipler, her üç olayın şüphelisi 2 zanlıyı yakaladı. Araçlar müştekilerine teslim edilirken, şüpheliler çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Öte yandan Hidayet Mahallesi'nde bir kişiyi bıçakla tehdit edip 450 lirasını gasbeden şüpheli, yapılan çalışma sonucu suç aleti ve parayla yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen gasp şüphelisi, tutuklandı.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız