SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gaspçılar Otomobil Çalarken Yakalandı

0
Güncellendi - 2020-12-28 20:19:29
Gaspçılar Otomobil Çalarken Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

ÜZERLERİNDE UYUŞTURUCU VE UYARICI MADDE DE BULUNDU.. Malatya'da bir akaryakıt istasyonu görevlisinden gasp yapan 2 şahıs, bir otomobil çalmak isterken suçtüstü yakalandılar. Çok sayıda suç kaydı bulunan şahısların üzerinde, uyuşturucu ve uyarıcı madde de ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı, Valilik aracılığıyla konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"25 Aralık 2020 günü; Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan Görgü mahallesinde faaliyet gösteren akaryakıt istasyon görevlisinin cep telefonunu gasp ederek, istasyonda bulunan pos cihazına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verilmiştir.

Malatya İl Jandarma Komutanlığından İstihbarat Unsurları, KOM, JASAT ve Yeşilyurt İlçe J.K.lığı ekiplerince olayı gerçekleştiren şahısların yakalama çalışmaları devam ettiği esnada; aynı gün Görgü mahallesinde bulunan bir otomobili çalarak kaçmaya çalıştıkları esnada İ.Ç ve T.Ö suçüstü yakalanmıştır.

Yakalanan İ.Ç ve T.Ö nün üzerlerinde yapılan arama neticesinde (6) gr metamfetamin (1) gr kubar esrar ve (16) gr kenevir tohumu ele geçirilmiştir. Olayı gerçekleştiren İ.Ç ‘nin (8) ayrı suçtan T.Ö’nün (14) ayrı suçtan, suç kayıtları (sabıka kaydı) oldukları tespit edilmiştir.

Gasp edilen (1) adet cep telefonu sahibine teslim edilmiştir. Cumhuriyet Savcının talimatı gereği şüpheliler İ.Ç ve T.Ö isimli şahıslar gözaltına alınmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız