SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gazeteci Karaduman Amcasını Kaybetti

0
Güncellendi - 2021-08-20 01:29:59
Gazeteci Karaduman Amcasını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

TRT Malatya Muhabiri, Gazeteci Burhan Karaduman'ın amcası Mehmet Karaduman (68), yaşadığı Ankara'da vefat etti.

Türkiye Halk Bankası'ndan emekli olduktan sonra Ankara- Pursaklar ilçesinde yaşamaya başlayan Mehmet Karaduman, uzun süreden bu yana çeşitli hastalıklar nedeniyle tedavi görüyordu.

Önceki gün evde rahatsızlanan ve Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan  Mehmet Karaduman, tüm müdahalelere rağmen Perşembe günü hayatını kaybetti.

Dört çocuk babası olan Mehmet Karaduman, 20 Ağustos Cuma günü Pursaklar Şehitlik Camii'nde, Cuma Namazı sonrasında kılınacak cenaze namazının ardından Pursaklar Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

malatyahaber.com olarak, Gazeteci arkadaşımız Burhan Karaduman ve Karaduman Ailesi'ne başsağlığı diliyoruz.

malatyahaber.com

FOTO: Mehmet Karaduman

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Batuhan Demirel (2 yıl önce)
    Mekanı Cennet Olsun. Rabbim Geride kalanlarına sabrılar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Niyazi Doğan (2 yıl önce)
    Arkadaşımız Burhan Karaduman'a başsağlığı, merhum amcasına Allah'tan rahmet diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla