SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gazetecilik İlkelerinden Taviz Vermeden Gerçeğin Peşinde..

0
Güncellendi - 2020-09-03 02:28:27
Gazetecilik İlkelerinden Taviz Vermeden Gerçeğin Peşinde..
A- A+ PAYLAŞ

BAŞYAZI

Malatyahaber.com 15 Nisan itibariyle 17. yayın yılını tamamlayarak 18. yayın yılına girdi.

Gazetecilikte 18 yıl uzun bir süre kuşkusuz, ancak, malatyahaber.com’un arkasındaki gazetecilik geçmişi, tecrübesi, meslekî birikimi, gazetecilik meslek ahlakı ilkelerini yalpa yapmadan katı biçimde uygulayan meslekî yaklaşımı çok daha uzun bir gazetecilik öyküsüne karşılık gelir.

Malatya’nın günlük yayın yapan en eski gazetesi, ilkesel habercilikteki dik duruşunun yanı sıra gazetecilik okulu olmakla tezahür etmiş Görüş Gazetesi’nde başlayan ve kadrosu her daim yenilenmesine karşın, gerçeğin peşinde, hakikatin izinde, Malatya ve Malatya halkının haber alma özgürlüğünün hizmetinde olmayı taviz vermeden yürüten bir gazetecilik ekolünün somutlaşmış halidir malatyahaber.com.

Yenilenen, değişen ve gelişen medya teknolojileri gazetecilik alanı için son derece önemli ve olumlu imkânlar sunarken, bu durum çeşitli nedenlerle, aynı zamanda gazetecilik mesleğinin ve meslek ahlakının bozulmasına ve yozlaşmasına da yol açmıştır.

Bu nedenle, gazetecilik mesleğine ilişkin ‘güvenilirlik’ meselesi, her zamankinden daha fazla alt düzeylere gerilemiş; buna karşılık okuyucu nezdinde, gazeteci-okuyucu ilişkisi, dürüstlük, doğruluk, ahlakîlik, ilkesellik, bağımsızlık ve elbette meslek cesareti temelinde çok daha fazla anlam ve önem kazanmıştır.

Malatyahaber.com bu anlamda, dürüst, cesur ve yetkin gazetecilikte, mesleğin yüz akı ve referans markasıdır.

Gazeteciliği, mesleğin önüne çıkarılan engeller ve barikatlara rağmen gerçekleri halka ulaştırmak, taviz vermeden halkın haber alma özgürlüğüne hizmet etmek, hakikati kitlelere duyurmak, gerçek ile halk arasında iletişim kanalı olmak, dürüst ve doğru haber vermek, kamusal çıkarlara, halkın ortak faydasına yönelik habercilik yapmak olarak değerlendiren malatyahaber.com, bu anlamda Malatya’nın özgür sesi olma kıvancını yaşamaktadır.

Özgür ve özgürlükçü yayın politikası, herhangi bir çıkar grubunun değil Malatya halkının çıkarlarının savunuculuğu, demokrasi ile halkın haber alma özgürlüğü ilişkisindeki ayrılmazlığa yönelik vurgusu, kamu yöneticileri ve güç odakları karşısındaki bağımsız tutumu, eski deyimle, malatyahaber.com’un alamet-i farikasıdır.

Diğer yandan, malatyahaber.com, medyada çok sesliliğin, ifade özgürlüğünün, halkın doğru bilgiye erişmesine olanak tanıyan bilgi demokrasisinin, bilgi kirliliğinin önüne geçen berraklaşmış doğrunun hayat bulduğu mecradır.

Malatyahaber.com’un sahip olduğu meslek anlayış ve ahlakı, gazeteciliği reklamcılıkla, halkla ilişkilerle, bir grubun sözcülüğüyle veya propagandacılıkla karıştırmaz; tam tersine özgür ve namuslu gazetecilikle birlikte, gazetecilik kisvesi altında gazetecilikten başka her işi yapma karakterine sahip olanlarla da mücadele eder.

Malatyahaber.com gazetecilik sorumluluğu bağlamında cesaret sahibidir. Yanlışa yanlış demekten çekinmez; eleştiri kültürünün, bireysel çıkarlara alet etmeden kamu adına hesap sormanın demokrasiyi derinleştireceği, kamusal hizmet kalitesini yükselteceği bilincinde olarak, olaylara ve olgulara eleştirel yaklaşmaktan imtina etmez.

Gazetecilikte düzey ve kalite malatyahaber.com gazeteciliğinin en önemli unsurları arasında yer alır; haber, yazı, görüntü, üslup, sunum tarzı ve toplamda içerik politikası yüksek bir yerde konumlanmış özgün bir kalite çıtasına karşılık gelir.

Bu nedenle, okuyucu ve sesini kamuoyuna duyurmak isteyen kişi, kurum ve kuruluşlar, malatyahaber.com’da yer bulmamış haberi yayınlanmamış saymakta, haberin doğruluk kriteri olarak malatyahaber.com’da yayınlanmış olmasını göstermektedir.

Bu, bizim için büyük onur olmakla birlikte aynı zamanda büyük bir toplumsal sorumluluk anlamına da gelmektedir. Sorumluluğumuzun farkındayız.

Malatyahaber.com, haber kaynakları ile iletişimini ve bağlantısını meslek etik ilkelerini gözeterek yürütür. Özel hayatın gizliliğine, mahremiyetin önemine bağlı bir yayın politikası yürütür. Yayıncılık aynı zamanda sorumluluk alma cesaret ve dürüstlüğüdür. Bu nedenle, yazdığı, yayınladığı her kelimenin sorumluluğunu üstlenir; kimliğini gizlemez; yayıncılığı, kayıt dışı, merdiven altı yöntemlerle değil, kurumsal kimlik, kalite, netlik ve açıklıkta yapar.

Kamu kaynaklarının doğru, etkin ve verimli kullanılması bağlamında Malatya’nın menfaatlerini koruyan, kollayan, geliştiren, Malatya’nın ulusal ve uluslararası arenada pozitif olaylarla gündeme gelmesine hizmet eden, yetkin ve liyakat sahibi kamu yöneticilerine hizmetlerinde destek verirken, kamu kaynaklarını israf eden, kamuda ele geçirdiği makamı bireysel kariyeri için basamak olarak kullanan ve Malatya’nın kamusal menfaatleri yerine bireysel, grupçu, klikçi, partizan tutum takınan kamu yöneticilerine ısrarla görev ve sorumluluklarını hatırlatır.

Liyakatsiz ve ehliyet düzeyi yetersiz olmakla birlikte egoları bir hayli yüksek olan kimi kamu yöneticileri kuşkusuz kent çıkarlarını koruyan ve kollayan malatyahaber.com’un eleştirel ve özgürlükten taviz vermeyen bu tutumundan rahatsızdır. Bu, bizim işimizi doğru yaptığımızı da göstermektedir. Söz konusu kamu yöneticileri, hizmette ve kente fayda üretmekte beceriksiz, fakat belirli çıkarlar karşılığında kendilerini yere göğe sığdıramayacak güdümlü bir basın yaratmak konusunda pek mahirdir. Buna karşılık, güdümlü basının kamuoyunda tek kuruşluk değeri yoktur.

Dolayısyla; internetin sağladığı olanaklar sayesinde bir bilgisayar, katman katman cehalet, kifayetsizlik ve muhterislikle çıkarcılığa yönelmiş sözde gazeteciliğin, haber hırsızlığı ile habercilik yaptığını zannedenlerin, kamu kuruluşlarını sömürme karşılığında bu kurumları sipariş haberlerle parlatanların kirlettiği yayın dünyasında, malatyahaber.com temiz gazeteciliğin, nitelikli yayıncılığın ve kaliteli içeriğin temsilcisi olarak diğerlerinden tümüyle ayrışmakta ve bu yönüyle okuyucusunun takdirini kazanmanın mutluluğunu yaşamaktadır.

Malatyahaber.com sadece bir haber ortamı değildir; aynı zamanda Malatya’nın kadim kültürel, tarihsel, mekânsal ve sosyal mirasıyla bugün arasında bir ilişki kurulması, bu mirasın geleceğe taşınması bağlamında görev ifa eder. Yazı, haber, söyleşi, biyografi, monografi, fotoğraf ve arşiv belgeleriyle kent belleğinin korunması, geleceğe taşınması, geçmişin kültürel mirası ve insani portrelerinin yaşayan kuşaklara aktarılmasına önem verir.

Peki, tüm bunlar sadece malatyahaber.com ekibinin başarısı mıdır? Hayır, malatyahaber.com’un 18 yıllık yaşamında ulaştığı mesleki zirvenin sahipleri oldukça geniş bir yelpazeye yayılmış destek ve motivasyon sahipleridir.

En başta destek ve varlıklarını her daim hissettiren, başta Malatya ve Türkiye olmak üzere dünyanın bir ucundan diğer ucuna farklı coğrafyalarda yaşamını sürdüren kadirşinas okurlarımız, muhabirlerimiz, yazarlarımız, gazeteci arkadaşlarımız, kurucularımız, gazetecilik mesleğinin değerlerimi ve ahlakını bize aktaran ustalarımız, büyüklerimiz, reklam temsilciliğini yürüten arkadaşlarımız, teknik destek ekibimiz ve elbette aileden çok kamusal yarara yönelmiş bir zaman planlaması gerektiren gazetecilik mesleğini yürütürken özveriyle destek olan aile üyelerimiz ve tüm değerli dostlarımız… Hepiniz Malatyahaber.com’un 18 yılına giren geçmişinin birer kahramanısınız. Katkı sunan herkese şükran duygularımız iletiyoruz.

Yorulmadan ve gazetecilik ilkelerinden taviz vermeden, ‘gerçeğin peşinde’, devam diyoruz.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

52 yorum yapılmış

  • Has Malatyalı (3 yıl önce)
    Nice yıllara! Malatya'nın 1 numaralı haber kaynağısınız. Sizi rahatsız edenler varsa kendilerinden utanmalılar, çekemeyenler de anten takmalılar. Saygı ve selamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekin Dogan (3 yıl önce)
    Nice, nice 18 yıllara....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Talas (3 yıl önce)
    Nice başarılı 18 yıllar
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Sayın Ağbaba iyi diyorsun hoş diyorsunda hiçbir ülkenin vatan haini de bizdeki kadar çok değil Bunlar Gazeteci sıfatıyla dolaşan ve kendisini kalemini arını namusunu şahsiyetini benliğini Dışarıya satmış hainlerdir ülke bunlardan çok çekti hala israil tohumu fetö yü tutanlar var Atatürkcülük adıyla ATATÜRKE Kurban olasıcalar saygılar sunar Malatyahaberin 18,inci yılını kutlarım
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Malatyahaberin 18. yayın yılını kutlar nice başarılı seneler dilerim. Malatyahaber portalı internette şehrin sesi, nefesi olmuştur. Özellikle bağımsız ve tarafsız yayıncılığının takdir edilmesi erekir. Teşekkürler Malayahaber. Başarılarınız devamını dilerim. Nice senelere.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taşkın (3 yıl önce)
    Sevgili Malatya haber ve memleketimizin diğer güzide basın kuruluşları size tavsiyem kopya çekmeyin artık bütün siteleri takip eden biri olarak diyorum ki yaptığıniz haberler noktası virgülüne kullanılan resime kadar aynı bu oturduğunuz yerden birbirinizden kopyalama işini bırakın her sitenin sahada adamı olsun sitelerden sayfalardan okuyup haber yapmayıniz iyi çalışmalar. EDİTÖR: Sayın okur, habercilik yapan adına ajans dediğimiz kuruluşlar var. Bunların adı Haber Ajansı. Parasını veriyorsunuz, abone oluyorsunuz, onların da haberlerini kullanabiliyorsunuz. Bu dünyanın her yerinde böyle oluyor. Ayrıca, Malatya'da en çok özel- özgün haber yayınlayan malatyahaber.com'u ise, sadece ajansların yaptığı haberleri yayınlayan, 'işletmecilerinin' neredeyse tamamına yakını gazetecilikle ilgisi olmayan bazı sitelerle karıştırıyorsunuz. Bu karşılaştırma doğru ve haklı değil!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çınar- Yeşilyurt Belediye Başkanı (3 yıl önce)
    15 Nisan 2002 yılından bu güne kadar internet yayıncılığını sürdüren www.malatyahaber.com haber sitemizin 18. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle; ilk günden bu güne kadar emeği geçen başta İsmet Yalvaç, Fuat Kozluklu ve Suat Kozluklu olmak üzere kurucusundan haber editörüne, muhabirinden okuyucusuna kadar herkesi tebrik eder,  başarılı yayın hayatı dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram Murat Asma (3 yıl önce)
    Onsekiz yıldan beri yakından takip ettiğim Malatyahaber.com'da emeği olanları, destek verenleri yürekten kutluyorum. Doğru ve Güzel Haberlerle Daha Nice Yıllara,.. 18. Yaşın Kutlu Olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • İhsan Akın- Tarım ve Hayvancılık Platformu Başkanı (3 yıl önce)
    Gerçek anlamda gazetecilik mesleğini en iyi şekilde yerine getiren, ciddiyetini hiçbir zaman bozmayan, hiç bir baskıya, kuru gürültüye taviz vermeden doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla kuruluşundan bugüne Malatya'nın ve dünyanın heryerindeki Malatyalıların, gerçek sesi olan, gerek yazarları gerek aktif çalışanları ile yaklaşık çeyrek asırdır hiçbir zaman duruşunu bozmayan, Malatyahaber’in 18nci kuruluş yaşını tebrik ediyor, başta gazeteci Sayın İsmet Yalvaç olmak üzere çalışma arkadaşları ve bu güne kadar emeği geçen herkesi kutluyor, nice çeyrek asırlara sağlıkla inşallah diyor, başarılar diliyorum. Tarım ve hayvancılık Platformu Başkanı İhsan Akın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan ÖZCAN - Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı (3 yıl önce)
    Değerli malatyahaber.com ailesi; Mesleki ciddiyet ve hizmet anlayışından taviz vermeden doğru, tarafsız, hızlı ve ilkeli habercilik anlayışıyla kuruluşundan bugüne Malatya'nın yurt içinde ve dışında gözü ve kulağı olan, başarılı çalışmalara imza atan Malatyahaber’in 18. kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta gazeteci İsmet Yalvaç olmak üzere çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum. Ramazan ÖZCAN - Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ÖĞRENCİ ABDULKADİR ÇELİKER (3 yıl önce)
    Doğru ve ilkeli habercilik anlayışıyla kuruluşundan bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atan Malatya Haber’in 18. kuruluş yıldönümünü kutlarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Bulaşmaz (3 yıl önce)
    Malatya'nın ilk haber portalı olup, ne kadar zahmetli ve zor şartlarda kurulduğuna şahit olan birisi olarak 18.Kuruluş Yıldönümünüzü canı gönülden kutluyorum. Başta İsmet Yalvaç olmak üzere 18 yıllık süreçte destek ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • DePrEm (3 yıl önce)
    1.Çevre yolunun yapılmasına, 2.karaciğer naklinde nobel alınmasına dair ve 3.esenlik teki olayların takibinde neler yaptınız sayın malatya haber
    0
    0
    Yanıtla
  • Temel (3 yıl önce)
    18. Yılınızı kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • İhsan Esen (3 yıl önce)
    İnternet medyasında doğru ve güvenilir haber anlayışıyla Malatya'mıza ve bölgemize hitap eden malatyahaber.com ailesinin 18. Yılını tebrik ediyor, başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (3 yıl önce)
    Malatya Haber web sitesinin 18.yaş yılı kutlu olsun.Nice başarılara imza atmasını bekler başta İsmet Yalvaç olmak üzere emeği geçenlere başarılar dilerim.Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çelenay (3 yıl önce)
    Malatya haberi 18. Yılında başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Kahtalı- AK Parti Malatya Milletvekili (3 yıl önce)
    Kurulduğu günden bugüne ilkeli haber anlayışından hiçbir taviz vermeyip, milletimize en doğru haberleri en hızlı şekilde ulaştırmaya çalışan malatyahaber.com ailesinin 18. kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta İsmet Yalvaç olmak üzere çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin Doğan- Kitap ve Kırtasiyeciler Derneği Başkanı (3 yıl önce)
    Malatyahaber Malatya'nın vicdanıdır... Doğru ve tarafsız habercilikte kamuoyunun vicdanıdır... Basın Yayın dünyasının vicdanıdır... Malatya ve bölgemizin değerlerinin korunmasından, bölgemizin vicanıdır... Malatya'nın Kültürel değerlerinin ve irfanının gelecek nesillere aktarılmasından irfanımızın vicdanıdır... Zaman zaman bütün ince detayları da göz ardı etmeden yaptığı, ulusal basında manşetlerden yer alan haberleriyle de Türkiye'nin vicdanıdır... Malatyahaber.com Bu değerlere sahip çıkarak inşallah çağları aşıp gelecek nesillere ulaşmasını canı gönülden temenni ediyorum ve diyorum ki daha nice 18. Yıllara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür (3 yıl önce)
    Nice Yıllara...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya 44 (3 yıl önce)
    Ne olursa olsun, Paraya ,makama, mevkiye herhangi bir şeye tarafsızlığınızdan ödün vermediğiniz sürece ben sizden okumaya devam edecegim.Dogum gununuz kutlu olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaşar Karaaslan (3 yıl önce)
    Orhan (Apaydın) Abi'nin müsaadesi olursa tabii yazısına imzamı atarak, Vefalı okurları ile birlikte, nice 18'li yıllara.. İyi ki varsın malatyahaber.com, iyi ki Varsın İsmet Yalvaç..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüséyin Karabulut (3 yıl önce)
    Malatya haber com'um değerli arkadaşlarım malatya haberin 18 yil dönümünü canı gönülden tebrik ediyorum. Canımızdan başarılar dilerim malatya da Görüş gazetesi ne ise malatyahaber de malatya için odur işallah bundan sonra ki yakınınızda ki basarilarimizi dilerim. Selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan tuğrulca (3 yıl önce)
    Değerli malatyahaber.com un yönetici ve emekçikeri 18 yılınızı kutluyorum. Gazetecilik birikiminin verdiği özgüvenle biz araştırmacılara kapılarını açarak birikimlerimizi paylaşmamıza zemin hazırlayan malatyahaber.com a nice yıllar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Göresiye (3 yıl önce)
    Nice yıllara
    0
    0
    Yanıtla
  • BİO Necmettin AKKAYA (3 yıl önce)
    Çok kıymetli İSMET YALVAÇ ve Malatya haber ailesi 18. yılınızı tebrik eder nice yıllara Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çakır- AK Parti Malatya Milletvekili (3 yıl önce)
    Değerli malatyahaber.com ailesi; Kurulduğunuz günden bugüne kadar ilkeli haber anlayışından hiç bir taviz vermeyip, milletimize en doğru haberleri en hızlı ve en güvenilir bir şekilde ulaştırmaya çalıştığınızı en iyi bilenlerden birisi olarak, 18. kuruluş yıldönümünüzü kutluyor, başta İsmet Yalvaç olmak üzere orada büyük bir emek, özveri ve gayret ile çalışan değerli arkadaşlarına başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Selam ve Sevgilerimle Ahmet ÇAKIR AK Parti Malatya Milletvekili
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın Baruş- Malatya Valisi (3 yıl önce)
    Sayın İsmet Yalvaç İnternet Medyamızın temsilcilerinden Malatyahaber.com'un 18. yılına girmesi nedeniyle şahsınızda tüm çalışanları kutlar; bundan sonraki yayın hayatında başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Veli Ağbaba- CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili (3 yıl önce)
    Değerli Malatyahaber.com emekçileri; Basın, demokrasi ve toplumsal hayata yön veren en önemli güçlerden biridir. Basının özgür olmadığı bir ülkede, demokrasiden ve özgürlüklerden söz edilemez. Dünyadaki tüm tutuklu gazetecilerin üçte 1’inin Türkiye cezaevlerinde olduğu, siyasi iktidarın ve ortağının infaz düzenlemesi adı altında, katilleri, mafya babalarını,hırsızları, dolandırıcıları serbest bırakıp,gazetecileri cezaevinde tutmaya devam ettiği, halka ‘AYI’ , ‘ZEKA ÖZÜRLÜLER’ diyebilen gazetecilerin el üstünde tutulduğu bir dönemde mesleği ilkeli, dürüst ve onurluca yapmak çok önemli ve değerli. Malatya’da haberciliğin önemli isimlerini bünyesinde barındıran, yaptığı haberler ile Malatya’nın gündemini belirleyen Malatyahaber’in toplumun haber alma, doğru bilgiye tarafsız bir şekilde ulaşması konusunda başarılı bir yayın hayatı sürdürdüğünü yakından takip ettiğimi belirtmek isterim. Malatyahaber sadece yaptığı haberler ile değil, Malatya’nın kültürel, sanatsal,tarihsel değerlerinin tanıtılması,korunması noktasında üstlendiği misyonla da unutulmaz işlere imza atmaktadır. Kent yöneticilerinin ısrarla görmek istemediği/unutturmak istedikleri hatta zaman zaman yok etmek istedikleri Malatyalılık Kültürü’nü görünce Malatyahaber’in verdiği çaba çok daha iyi anlaşılacaktır. 18 yıldır ilkeli gazetecilik yapan Malatyahaber.com internet sitesinin kuruluş yıldönümünü kutluyor, sitenizin gelişip büyümesi için bugüne kadar emek veren köşe yazarları, muhabirler, editörler ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut- Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü (3 yıl önce)
    Malatya medyamızın ilk internet haber sitesi malatyahaber.com'un kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, başta yöneticiler olmak üzere editörlerine ve muhabirlerine başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin Gürkan- Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı (3 yıl önce)
    Sayın İsmet YALVAÇ malatyahaber.com Editörü Malatya’nın ilk internet haber portalı olan ve 18 yıldır yaptığı haberlerle gerek il dışında, gerekse dünyanın dört bir yanında yaşayan hemşerilerimize ulaşan, bizler ile vatandaşlar arasında bir köprü vazifesi gören malatyahaber.com’u şahsınızda tebrik eder, yayın hayatınızda başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Öznur Çalık- Malatya Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi (3 yıl önce)
    Doğru ve ilkeli habercilik anlayışıyla kuruluşundan bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atan Malatya Haber’in 18. kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta Malatya Haber Sitesi Sahibi İsmet Yalvaç’a ve çalışma arkadaşlarına başarılarının devamını diliyorum. Selam ve Sevgilerimle Öznur ÇALIK MALATYA MİLLETVEKİLİ AK PARTİ MKYK ÜYESİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (3 yıl önce)
    Selahattin başkanın ilk zamanları sizi kaybettik sandım. Yanılmışım. Başarılarınızın devamını diliyorum. Nice yıllara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Güler Hazar (3 yıl önce)
    Sayın Editörümüz, Değerli ağabeyimiz İsmet Yalvaç, izin verirseniz ben de 18. yaş günümüzü kutlamak istiyorum... Ülkemizin, milletimizin, Malatya'mızın, okurlarımızın, birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarımızın, hepimizin yolu açık olsun.. Nice yaş günlerimizde görüşmek üzere....
    0
    0
    Yanıtla
  • Nezir Kızılkaya (3 yıl önce)
    Basın ahlak kurallarından asla taviz vermeden bağımsız, cesur ve nitelikli gazetecilikte mesleğin yüz akı, sadece Malatya ve Türkiye değil, bütün dünyada da Malatyalıların gözü kulağı olan, varlığı ile onur duyduğumuz "malatyahaber.com"a halkın doğru haber alma özgürlüğüne hizmet etmek yolunda yaptığı çalışmalarda başarılarılarının devamını diliyorum. Her geçen yıl daha deneyimli, ancak sorumluluğu daha da artmış bir haber sitesi olmanın bilinci içerisinde, doğru haberin referans merkezi olarak yüklendiği misyonu nice 15 senelere taşıması dileklerimle bütün "malatyahaber.com" ailesini kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Eskiden bir deyim vardı Görüş yazmışsa doğrudur.Evet Görüş gazetesinin öğrencileri tarafından kurulan ve Malatyamızda en çok okunan tarafsız, objektif, gerçek haber sitesi olan Malatyahaber e nice yıllar diliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (3 yıl önce)
    Umarım yandaş bir medya kuruluşu değil, Vatandaş temalı bir kurum olmaya devam edersiniz saygılarımla NİCE 18 yıllara
    0
    0
    Yanıtla
  • öneri (3 yıl önce)
    18 yaş : Gençliğin, yetişkinliğin simgesi... Hele hele kurucuların tecrübesi-birikimi ve bakış açısıyla birleşince tarafsız, adil... Kuşaktan kuşağa, yeni nesillere yollarınız açık ve aydınlık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan Apaydın (3 yıl önce)
    Sevgili İsmet Kardeşim Malatyahaber'in 18.yılında sadece kutlamayla kalmayıp, portalın yöneticisi olarak sana açık bir mektup yazmak üzere klavyemi kullanıyorum. Bunda amacım, yarım asır sadece gazetecilik yapan bir Malatyalının sizin yayınlar ile ilgili değerlendirmesini geniş okur kitleniz ile de paylaşmak. Bugünkü başyazın günümüz gazeteciliğine adeta bir manifesto gibi. Manifesto dediğimiz aynı zamanda 'yeminli bildirge' olarak kabul edilebileceğinden, her satır için aynı zamanda yemin ettiğini kabul etmek gerekir. Ve, eklemeliyim ki, yazının her paragrafında ortaya koyduğun ilkeler ve bu ilkelere bağlılığın konusunda yarım asırlık deneyimimle söylüyorum; Doğrusun. Bu nitelikte bir yayın bütün kentlere, tüm insanlığa ve demokrasimize nasip olsun... İnternet gazetelerinde yayınlanan haberlerin doğru olup olmadığını anlamak için yine internette portallara gereksinim duyulan günümüzde, ilkelerinize bağlı kalarak yaptığın işin hep sürmesi ve başarı dileklerimle.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Bahadır ALTAŞ (3 yıl önce)
    Malatya'nın Özgür sesi olarak güvenilir doğru ve dürüst yayıncılık için emek verenlere teşekkür eder nice yıllar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (3 yıl önce)
    ✌??
    0
    0
    Yanıtla
  • A. Turan (3 yıl önce)
    İyi ki varsınız. Sizleri canı gönülden tebrik eder. Daha nice nice başarılı yıllar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan Gündüz (3 yıl önce)
    Malatya'mızın bilgilenme pınarının 18. yılını tebrik ediyorum. Doğru, tarafsız ve güvenilir habercilik dolu nice nice yıllara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Kusura bakmayın ben biraz eleştireceğim. 18 yıldır gazetecilik geçmişinden bahsetmişsiniz. Ben 18 yıldır haberciliğinizin %80 kopyala yapıştır haberciliği olduğunu düşünüyorum. Bu surede ne kadar istihdam sağladınız habecilik sahada olur ne kadar sahada oldunuz. Ya ajans haberleri yada malatya yerel basınında çalışan başka çalışanların haberleri. Keşke bu 18 yılda birazda büyümeyi, gazeteciliğe yeni isimler kazandırmayı, yeni istihdamlar da oluştursaydiniz...
    0
    0
    Yanıtla
  • mltykrl (3 yıl önce)
    malatyahaber nice güzel yıllara.umarım başarınız hep devam eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Necati Gürdal (3 yıl önce)mltykrl isimli kullanıcı yorumuna
    Basın sektöründe eğilmeden bukulmeden yoluna devam eden insanlarin yalnızca haber doğru haber almasi icin verdiğiniz mücadele de başarılar dilerim. Nice yillara yolunuz açık olsun.basta site yöneticisi ismet Yalvaç ve emeğe geçenlere basarilar
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (3 yıl önce)
    Sayın site yönetimi, Malatyada önemli bir gelişme olsa haber almak istediğimiz Malatya Haber sitesi yoğunluktan olsa gerek hemen çöküyor. Buna bir tedbir almanız gerek. Size bu yakışır. Biz sizi seviyoruz. Nice mutlu, adil, gerçekçi haberle dolu seneler dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Asım Demirkök (3 yıl önce)
    18 yıla dayanan Malatya haber com. daki başarınız ve izlediğiniz ilkeli ve ahlaki duruşunuz yalnız elbette yalnız bu yıllara sığdırılacak kadar bir kısa ömürlü olmaz, olamaz diye düşünüyorum. Rahmetli anam he zaman oğlum Asım arkadaşlık ilişkisi mi, komşuluk ilişkisi mi, yol arkadaşlığımı kuracaksın köküne bak öyle yürü derdi. Malatya haber Com. daki başarılarınızın da geçmişteki başarılar üzerine yükseldiğini söylemek istiyorum. Sevgi ve selamlarımla nice başarılara yürümenizi temenni ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ENVER KALAYCIOĞLU (3 yıl önce)
    İsmet Bey Kardeşim...Malatya'nın güzel bir sözü ile başlayacağım." Otu çek köküne bak" Celal Ağabeyimiz yıllarca gazetecilik,,gazete genel yayın yöneticiliği yapmış,Cevdet Ağabeyimiz Görüş Gazetesiyle yıllardır Malatya ya hizmet etmekte,1975 den beri bir şekilde içinde bulunduğum Malatya Basını içerisinde sizin ailenin bir zikzak çizdiğini söyelemek mümkün değil,Aranızdan Türkiyenin en iyi gazatecileri çıkmış, Fuat Kozluklu gibi,Orhan Apaydın gibi,bunun sebebi duruş,kişilik,kimlik yönüyle basın ahlakından Malatya değerlerinden ödün vermeyişiniz.Sizi Güler Hazar ı Bülent Korkmaz ı,Niyazi Doğan ı diğer ekip arkadaşlarınızı kutluyorum...Başarılarınızın devamını diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Haftasonu hiç haber yapmayan gündemi kulaktan dolma takip eden ve gündemin hemen hemen 1-2 gün gerisinden gelen malatyahaber seninde yeni yaşın kutlu olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (3 yıl önce)
    öyleydiniz,ama artik degilsiniz,okurları siyasi düşüncedine göre degerlendirdiginizı,ornegin işinizi gelmeyen yorumları yayinlamaduginizı kendimden bilirum,yazik oldu o kadar emeginize..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayati (3 yıl önce)
    Gerçeğin peşinde daha nice yıllara, tebrik eder başarılarınızın her daim olmasını dilerim...
    0
    0
    Yanıtla