SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gaziantep- Yeni Malatya Maçı Palabıyık'ın

0
Güncellendi - 2020-11-26 01:52:19
Gaziantep- Yeni Malatya Maçı Palabıyık'ın
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 10.haftasında Gaziantep’te oynanacak olan Gaziantep Futbol Kulübü-Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Ali Palabıyık (fotoğrafta) yönetecek.

Süper Lig'de 10. haftanın hakemleri açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre, 28 Kasım Cumartesi günü 13.30’da Kalyon Stadyumu’nda oynanacak olan Gaziantep Futbol Kulübü-Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Ceyhun Sesigüzel ile Ankara Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Serkan Olguncan yapacak. Mücadelede, İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yiğit Arslan ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Haftanın maçlarını yönetecek hakemler şunlar:

27 Kasım Cuma

19.30 MKE Ankaragücü - Trabzonspor: Mustafa Öğretmenoğlu

28 Kasım Cumartesi

13.30 Gaziantep FK - Yeni Malatyaspor: Ali Palabıyık

16.00 Medipol Başakşehir - Denizlispor: Arda Kardeşler

19.00 Ç.Rizespor - Galatasaray: Atilla Karaoğlan

29 Kasım Pazar

13.30 Büyükşehir Belediye Erzurumspor - FT Antalyaspor: Ali Şansalan

16.00 A.Alanyaspor - İH Konyaspor: Bahattin Şimşek

16.00 Kasımpaşa - Gençlerbirliği: Mete Kalkavan

19.00 Fenerbahçe - Beşiktaş: Tugay Kaan Numanoğlu

30 Kasım Pazartesi

19.30 DG Sivasspor - Göztepe: Serkan Tokat

19.30 Kayserispor - Fatih Karagümrük: Alper Ulusoy

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44 malatya (3 yıl önce)
    Bazi yorumcular takima yonetime hocaya Surekli morel bozucu takim galip gelse maglup Olsa elestiriler Devan ediyorlar yapmayin
    0
    0
    Yanıtla