SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gece Terörü'nün Şüphelisi Tutuklandı

0
Güncellendi - 2021-10-26 01:49:17
'Gece Terörü'nün Şüphelisi Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

SİVİL POLİS OTOSUNA ÇARPARAK, 3 POLİSİ DE YARALAMIŞTI.. Malatya'da karıştığı olayda boynundan bıçakla yaralandıktan sonra tedavi için götürüldüğü Turgut Özal Tıp Merkezi'nden çift kabinli pikapla kaçan, polisin 'dur' ihtarına uymadığı gibi, Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı önünde engellemek isteyen Terörle Mücadele Şubesi'nin otosuna çarparak 3 polisin yaralanmasına neden olan, daha sonra yakalanan şüpheli, sorgusunun ardından gönderildiği mahkemece tutuklandı.

25 Ekim Pazartesi sabaha karşı 02.00 sıralarında meydana gelen olayda, kaçış aracı olarak kullandığı 34 CPU 401 plakalı pikabı, polis aracına çarptıktan sonra Tecde Hüseyin Gazi Caddesi üzerinde terkedip kaçmak isterken gözaltına alınan ve olay sırasında alkollü olduğu bildirilen Ahmet K. adlı şahsın, daha önce giriştiği kavgadaki yarası nedeniyle Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisinin yapılmasından sonra sorgulandığı, daha sonra Adliyeye gönderildi ve mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Bu arada, Ahmet K.'nin aracıyla çarptığı sivil ekip otosunda yaralanan polislerin sağlık durumlarının da iyi olduğu öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    Tutuklama yetmez.Verdiği her kuruş zararı ödemelidir.Artık Evini mi satar, ,maaşına zimmet mi konur.Bu konuda cezalar çok yüzeysel.Böylelerine asla müsamaha gösterilmemelidir.
    0
    0
    Yanıtla