SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gece Yarısı Seri Kundaklama!

0
Güncellendi - 2021-06-23 00:34:23
Gece Yarısı Seri Kundaklama!
A- A+ PAYLAŞ

POLİSİN YAKALADIĞI ENGELLİ ŞÜPHELİ TUTUKLANDI.. Gece yarısı iki mahallede 5 ayrı yerde çıkan yangın İtfaiye ekiplerince söndürüldü. Olaylarla ilgili olarak bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; Cevherizade Mahallesi, Küçük Mustafapaşa Mahallesi ile Mücelli Caddesinde bazı apartmanların girişinde, işyeri önlerinde 22.00 ile 02.00 saatleri arasında meydana gelen küçük çaplı yangınlara itfaiye müdahale ederek söndürdü. Yangınların kasten çıkarıldığı belirtilirken, son yangının ardından yangınları çıkardığı belirlenen bir kişi polis tarafından yakalandı.

Şahsın zihinsel engelli olduğu ve soruşturmanın sürdürüldüğü, siyasi bir yönü bulunmayan kundaklamalarla ilgili Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"17.06.2021 tarihinde  ve 21.06.2021 tarihindeki ilimiz genelinde 5 farklı adreste 7 müştekisinin olduğu, 3 adet araç, 3 adet koltuk, 3 adet bebek arabası ve 1 adet ahşap pazar el arabasının yakıldığı yangın, kundaklama ve mala zarar verme olayları ile ilgili şüpheli M. S. isimli şahıs olay yerine yakın olan kendisine ait ikamette yakalanmış ve şahsın  %50 engelli raporu olduğu tespit edilmiştir.

Olayla ilgili olarak şüpheli şahıs 21.06.2021 günü olay yerinde yakalanarak gözaltına alınmış, 22.06.2021 günü mevcutlu olarak Adli Makamlara sevk edilmiştir."

Psikolojik problemleri olduğu belirtilen şahsın mahkemece tutuklandığı bildirildi.

malatyahaber.com-Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • İSMAİL (2 yıl önce)
    zarar ziyan ne olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Berkant (2 yıl önce)
    Millet sakat diye acır onun yaptığına bak
    0
    0
    Yanıtla
  • kürşat akoğuz (2 yıl önce)Berkant isimli kullanıcı yorumuna
    Zihinsel engelli yazıyor haberde kınamamak gerek ayıptır günahtır.
    0
    0
    Yanıtla