SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gece Yarısı Silahlı Saldırı

0
Güncellendi - 2021-11-27 02:49:47
Gece Yarısı Silahlı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Gece yarısı bir otoparka yönelik olarak yapılan silahlı saldırıya polis kısa sürede müdahale etti ve olaya karıştığı öne sürülen 5 şahsı gözaltına aldı. Olay sırasında bir kişinin yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 00.50 sıralarında Nuriye Mahallesi Dörtyol mevkii İnci Sokaktaki bir otopark önünde meydana geldi. Bölgeden silah sesleri duyulması üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, polis ekipleri kısa sürede olaya müdahale ettiler. Bir otomobille gelen 3 şahsın ateş açtığı, işyeri ve araçlara zarar verdiği, olay sırasında A.Ç. adlı bir kişinin yaralandığı öğrenildi. Olay yerinden kaçmak isteyen bir kişi silahıyla birlikte Nuriye Mahallesi Kerkük Sokakta yakalandı. Ayrıca polis ekiplerinin çalışmaları sırasında da 3 adet daha silah ele geçti. Olay yerinde çok sayıda boş kovan ve kartuş bulundu.

Polis, olayla ilgili araştırma ve soruşturmasını sürdürüyor.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Maalesef üzülerek söylüyorum ilimiz bu tür olaylarla anılır oldu ulusal bazda haberleri takip ediyorum bir çok ilimizde bu tür olaylar nerdeyse hiç yok denilecek kadar az ,son yıllara kadar ilimiz bir huzur kenti idi fakat son yıllarda adlî vakalarda artışlar gözlemliyoruz,emniyet güçlerimizin özverili çalışmaları ile bu suç şebekelerinin ilimizde barinamayacagini ümit ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahit Var (2 yıl önce)
    her gün , bir çok olaylar var. başımıza bir çıkacak var.Allah sonunu hayır etsin.
    0
    0
    Yanıtla