SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gelecek Partisi'nin 50 Kişilik Yeni Yönetim Kurulu

0
Güncellendi - 2021-09-14 01:00:54
Gelecek Partisi'nin 50 Kişilik Yeni Yönetim Kurulu
A- A+ PAYLAŞ

Gelecek Partisi (GP) Genel Başkanı Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından Avukat Raşit Alaca- Başkan'ın (soyadını sonradan mahkeme kararıyla Başkan olarak değiştirdi) yerine Malatya İl Başkanlığı görevine getirilen Dr. Ahmet Ercan Uçkan'nın birlikte çalışacağı yeni il yönetim kurulu belli oldu. Yeni yönetimi oluştururken her kesiminden isimlere yer verme konusunda hassasiyet gösterdiklerini vurgulayan İl Başkanı Dr. Uçkan, "Malatya'yı kucaklayan güçlü bir yönetim oluşturduğumuza inanıyorum. Arkadaşlarımızla birlikte önceliğimiz Malatya olacaktır." dedi.

"MALATYA HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ ALMALI"

Türk siyasetinde Malatya'nın çok önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Gelecek Partisi İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, Gelecek Partisinin yeni il yönetimini oluştururken büyük heyecan duyduklarını ifade etti.

Malatya'ya hizmeti arzulayan insanları Gelecek Partisi çatısı altında bir araya getirdiklerini belirten İl Başkanı Dr. Uçkan, "Malatya'yı kucaklayan güçlü bir yönetim oluşturduğumuza inanıyorum. Arkadaşlarımızla birlikte önceliğimiz Malatya olacaktır. Türk siyasetine önemli devlet adamları yetiştirmiş olan Malatya'nın her dönem güçlü iktidarlara destek vermiş olmasına rağmen arzu edilen hizmetleri alamadığını görüyoruz. Gelecek Partisi olarak bu bilinçle yeni yönetimimizi oluşturduk. Her biri Malatya için heyecan duyan arkadaşlarla birlikte yola çıktık. Malatya'nın hak ettiği hizmetleri alması gerektiğine inanıyoruz. Gelecek Partisi hem Türkiye'nin hem Malatya'nın geleceğinin teminatıdır. Bu ülke güçlüdür, her türlü zorluğu aşacak imkanlara sahiptir. Yeter ki hak ettiği şekilde yönetilsin. Gelecek Partisi tecrübeli kadrolarıyla iktidara doğru emin adımlarla yürümektedir." şeklinde konuştu.

50 KİŞİLİK YENİ YÖNETİM

Dr. Ahmet Ercan Uçkan başkanlığındaki 50 kişilik Gelecek Partisi Malatya İl Yönetimi ile İl Etik Kurulu ve İl Disiplin Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Murat Naci Ekim (Avukat) , Semih Aksoy (İş İnsanı), Osman Bereket (Emekli Asker), Fuat Bayer (Avukat) , Abdulhakim Ağrıdağı ( Mühendis), Murat Genç (Esnaf), Bedri Aslan (Esnaf), Özkan İnanç (işçi) , Çetin Atmaca (Eğitimci), Temur Erhan Demir ( Esnaf) , Muhammet Akkaya ( İş İnsanı) , Muharrem Sonkaya ( Sanayici) , Mustafa Gümüşboğa ( Mali Müşavir) , Talip Kurudere (İnşaat Mühendisi) , Murat Akın (Esnaf) , Özcan Apaydın ( Emekli Asker) , Yasin Daşan ( Sanayici) , Memduh Sar ( İş İnsanı) , İzzettin Polat ( Serbest Meslek), Abdulkadir Güzel ( İnşaat Mühendisi) , Zafer Çifçi ( Esnaf) , Ömer Keskin ( Esnaf) , Fatma Elvermez ( Ev Hanımı) , Semih Ünlü ( Harita Mühendisi) , Ender Korkmaz ( Esnaf) , Mehmet Sefa Ökmen (Kırtasiyeci) , Esma Demirel ( Ev Hanımı) , Mustafa Güven ( Yönetici), Hüseyin Dinçer ( Elektrik Teknikeri) , Burhan Tek ( Esnaf), Samet Taha Ak ( Öğrenci), Faruk Alkan ( Makine Teknikeri) , Yakup Kadak ( İşçi), Hasan Altunhan ( İş İnsanı) , Fatih Pulat ( Operatör), Emrah Öztürk ( İş İnsanı) , Fehmi Erboğa ( Esnaf) , Kübranur Demiral ( Özel Sektör) , Bayram Şahin ( Emekli), Fatma Dinçer (Ev hanımı), Azzet Demir ( Ev Hanımı) , Aziz Küllü ( Esnaf), Yahya Cangir ( Esnaf) , Mehmet Karanfil ( Serbest Meslek), Seyhan Eyiol ( İş İnsanı) , Aziz Apacık ( Esnaf) , İshak Mum ( Avukat Katibi) Salih Topal ( Esnaf) , Adem Çıbuk ( İş İnsanı)

İl Etik Kurulu:

Mehmet Bayer ( Esnaf) , İbrahim Özdemir ( Çiftçi) , Bilal Karanfil ( Serbest Meslek), Cumali Daşkıran ( Makine Teknikeri) , Ahmet Ayna ( İşçi)

İl Disiplin Kurulu:

Levent Ergül ( Müteahhit), Metin Çiçek (İş İnsanı), Durmuş Şahin ( Sanayici), İrfan Ölçüm ( Serbest Meslek), Yusuf Tutuş ( Öğrenci)

Bülten- malatyahaber.com

FOTO: İl Başkanlığı görevine getirilen Dr. Ahmet Ercan Uçkan, genel başkan Ahmet Davutoğlu ile..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Doğrucu (2 yıl önce)
    Kamera şakası gibiler kadroya bak kadroyu dolduracak kadar bile yandaşları yok ki aile partisine çevirmişler gençlik kolları başkanın annesi yönetim üyesi babası da il başkanı olur ailece sandığa gömülürler çok da güzel olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (2 yıl önce)
    Sanki Real Madrid in ilk onbiri hepsi yıldız.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURATHAN (2 yıl önce)
    Bir partinin il yönetimi o partinin halk nezdinde nekadar kabul gördüğünün resmidir. Tanıdık bilindik bir isme rastladınızmı hiç. Sadece kadro doldurma adına ev hanımı öğrenci vs ne bulmuşsa toplamışlar. Bu kadrolarmı malatya yı yönetecek,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ev hanımı,öğrenci,işçi diye geçtiğin seni 5 e katlar bilip bilmeden klavye başında sallamaktan başka işiniz gücünüz yok siz de haklısınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Dolmuşcu (2 yıl önce)
    Hey yavrum Hey kadroya bak yıldızlar Geçiti maşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    ak parti,gelecek partisi ve deva partisi ne farkları var?(Eskiden tv lerde bir reklam vardı.Yok aslında birbirimizden farkımız,ama biz osmanlı bankasıyız) Bunlar birbirlerinin aynısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necatin (2 yıl önce)
    Müthiş kadro yok böyle kadro ilk seçimde tek başına iktidar
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demir (2 yıl önce)
    Malatyamıza hayırlı uğurlu olsun. GELECEK MALATYA'nın GELECEK TÜRKİYENİN
    0
    0
    Yanıtla
  • siz ne yiyip ne içiyorsunuz bu kafayı yaşıyorsunuz haliniz ortada bu hallemi gelecek vaad ediyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • FUTURE (2 yıl önce)
    Türkiye; bugün ekonomik, siyasi ve dış ilişkiler bakımından bir bataklığın içindeyse ve toplumsal sorunların yumağı haline gelmişse, bu durumunbaşta gelen sorumlularından biri Ahmet Davutoğlu'dur. Türk halkından özür dilemeden, öz eleştiri vermeden 18 yıllık AK PARTİ geçmişi ile Türk halkının huzurunda çıkıp, "Bana oy verin bu sorunları ben çözerim" demesi, halkı aptal yerine koymaktır. Sen önce 18 yıllık AK Parti günahlarının hesabını ver ondan sonra konuş Bay Ahmet... İşin Malatya safahatına gelince, Gelecek Partisi'nin GİDECEK PARTİSİ olacağı şundan belli: 1 yıl içinde 3 il başkanı, 3 yönetim kurulu değiştirdiler. Önce Mehmet Koç'u gönderdileri ardından soyadından kurtulmak için mücadele veren bir başkan getirdiler, sonra onu da gönderdiler. Şimdi ise 50 defa AK PARTİ'de şansını deneyip bir yerlere gelemeyen ama ille de bir mevki makam sahibi olmak isteyen bir Elazığlı geldi. Başta AK Parti, diğer partierden yer bulamayan ne kadar kişi varsa partide toplayıp, halka gelecek vaad ettiler. Başta Ahmet Davutoğlu, bunların halka verecekleri bir gelecek yok, ama kendilerinin gidecekleri bir yer var: Dünyada ve Ahirette 18 yıllık AKP günlerinin ve yanlışları için bir gün hesap verecekleri zamana gidecekler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Future/Gelecek bey, Sn. Davutoglu partiden ayrılmadı. Parti onu ihraç etti. O da ayrıldı. Yıllar yili başdanışman, T.C. dişişler bakanı, T.C.Başbakanı, parti genel başkanı, milletvekili, akademisyen/profesör, yazar gönül insanı birine bunlari söylemek gölgesinde oturduğu ağacın dalını kesmektir. Gölgesinde oturduğu ağacın dalını kesen de nankördür. Emr olunduğu gibi dosdoğru olma erdemine ulaşan kahramanĺara selâm olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Malatya mıza hayırlı uğurlu olsun. Gelecek malatyanın
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Yav he he
    0
    0
    Yanıtla