SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gelecek Takviyeyle Daha da İyi Olacağız"

0
Güncellendi - 2019-07-06 18:33:28
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un sol kanat oyuncusu Moryke Fofana, “Türkiye’de son senelerde yaşanan olayları da gördük. Akhisarspor’un Avrupa’da oynaması küme düşmesi, Osmanlıspor’un durumu. Konyaspor az kalsın ligden düşecekti. Bunları örnek olarak almalıyız. Tabi biz bazı adımlarımızı daha sağlam atıyoruz. İyi bir kadro yapımız var. O yönde ilerliyoruz. Gelecek 1-2 takviyeyle daha da iyi olacağız. Bazı yapılan hataları örnek almamız lazım, başımıza gelmeden almalıyız” dedi.

Bolu’da gerçekleştirilen birinci etap kamp çalışmalarında yer alan Fofana, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Bolu’da devam eden birinci etap kamp çalışmalarının verimli geçtiğini kaydeden Fofana, “Çok iyi çalışıyoruz. İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Tabi Sergen hocayla (Sergen Yalçın) çalışmam bana da bir artı getiriyor. Sadece bir an önce o sisteme uyum sağlamamız gerekecek” dedi.

Fildişili oyuncu, hiçbir kamp döneminin kolay geçmediğini belirterek, “Futbolculuk zor bir meslek. Kampta ne kadar çok çalışırsanız o kadar iyi sonuçlar alırsınız. Bunun farkında olduğunuz zaman çalışmayı severek yapıyorsunuz. Nitekim bizde böyle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Evkur Yeni Malatyaspor’u daha önce takip ettiğini dile getiren Fofana, şunları söyledi: “Tabi ki geçen sezon Malatyaspor’u ikinci sırada gördüğümüzde hepimizin ilgisini çekti. Nasıl başardıklarını merak ettik. Tabi ki takip ediyoruz. Her futbolcu, her takımı sene boyunca takip ediyor. Sadece güzel şeyler duydum.”

Fofana, ‘Evkur Yeni Malatyaspor’u tercih etmende ne etkili oldu?’ sorusuna, “Şehri gezme fırsatım olmadı ama döndüğümüzde Malatya’yı kapsamlı bir şekilde gezip, öğreneceğim. Kulübü seçmemdeki nedenlerden biri, kulübün geleceğe yönelik planlamasıydı. Hocasıyla, yönetimiyle, oluşumla beraber geleceğe atacağımız adımlarla iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. İnşallah öyle de bir sezon olur” cevabını verdi.

Yeni sezonda 21 numaralı formayı giyeceğini kaydeden Fofana, “Üç kulvarda oynamak bizim için gururu verici. Tabi ki zor yanları da var ama biz Türkiye’de son senelerde yaşanan olayları da gördük. Akhisarspor’un Avrupa’da oynaması küme düşmesi, Osmanlıspor’un durumu. Konyaspor az kalsın ligden düşecekti. Bunları örnek olarak almalıyız. Tabi biz bazı adımlarımızı daha sağlam atıyoruz. İyi bir kadro yapımız var. O yönde ilerliyoruz. Gelecek 1-2 takviyeyle daha da iyi olacağız. Bazı yapılan hataları örnek almamız lazım, başımıza gelmeden almalıyız. Neticede sağlam adımlarla yürürüz. Tabi ki üç kulvarda oynamak zor ama en iyi şekilde bu senenin zorluklarından çıkmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Harun (4 yıl önce)
    Görüp ne yapacaksınız kaciniz forma aldınız ,kaciniz gecensene kaç maça gittiniz . Sanki para havadan yağıyor reklamla,yayıncı krulusa bırakırsanız herşeyi işimiz var . Taraftar olarak iki milyona yakın malatyalidan ne destek geliyor Malatya'ya . Kaç iş adamı reklam veriyor kaç Malatyalı maça gidiyor . Her maçı 5000 bin kişiye oynuyor bu takım . He geldi hemen gelsin futbolcu . Evinde otur dünyanın her yerinde gelsin. Başkana laf şöyle, teknik heyete laf şöyle sen ne yapıyorsun. Eleştirenleri de eminim bir çoğu İstanbul Taksim'de mi tutuyor . Beşiktaş ,Galatasaray, Fenerbahçe bir çok geliri var onlarca trilyon taraftardan geliyor . Malatyadaki taraftar ancak eleştiri . Cebine akrep var . Herşeye harca maça destek verince lisanslı ürüne destek yok .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Takviye gelsede görsek ,Stoper şart ve orta saha.Başkan biraz kec kalıyor,artik Uefa yaklaştı.Başkana işını ıyı yapıyor ama Transferde çok Uyuyor İnşallah haftaya 2 Transfer yapar.Hayırlı olur İnşallah
    0
    0
    Yanıtla