SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kadın Taciz Eden Şahsı Bıçakladı

0
Güncellendi - 2022-01-12 19:19:33
Genç Kadın Taciz Eden Şahsı Bıçakladı
A- A+ PAYLAŞ

Otobüs durağında meydana gelen olayda, genç bir kadın kendini sürekli rahatsız ettiğini öne sürdüğü şahsı bıçakla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 16.00 sıralarında Orduzu Mahallesi Malatya Caddesi üzerinde meydana geldi. i 1. Ara Çıkmazı üzerindeki bir durakta hastaneye gitmek için otobüs bekleyen İ.K. adlı genç kadına  aracı ile yaklaşan M.B., genç kadını taciz etmeye başladı. Durumdan rahatsız olan genç kadın bölgede bulunan ikametine doğru ilerken, M.B, peşinde gittiği İ.K.’yi taciz etmeyi sürdürdü. Ara bir sokağa girdiklerinde M.B., genç kadına saldırırken, İ.K. ise çantasında çıkardığı ekmek bıçağı ile M.B.’yi sağ bacağının iç kısmı ile sağ omuzundan yaraladı. Polis ekiplerini arayan genç kadın yardım isterken olay yerine çok sayıda polis ile sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler genç kadını ekip aracına alırken, yaralı şahıs ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan M.B.’nin daha önceden de İ.K.’ye yönelik taciz girişimlerinde bulunduğu genç kadın tarafından polis ekiplerine belirtilirken, olayda kullanılan bıçakla birlikte gözaltına alınan genç kadın polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • huseyin (2 yıl önce)
    Taciz tecavuz cok agir suclar hicbir insan bu olaylara maruz birakilmamali, cocuklarimizi iyi egitelim helede erkek cocuklarimizi, kadina saygili olmayi anneler ogretmeli.. Ama haberde eksik birseyler var. cantada ekmek bicagi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzulu (2 yıl önce)
    Ellerine sağlık ablam, ellerin dert görmesin
    %0
    %100
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    ülkenin geldiği durum ..taciz tecavüz gasp soygun ...durmak yok ...
    0
    0
    Yanıtla
  • sade vatandaş (2 yıl önce)
    Hatırlayanlar vardır belki,yabancı uyruklu biri kadınları taciz ediyor, içlerinden şikayetçi olanlar oluyor. Yakalanıp serbest bırakılıyor bu sefer yine birilerinin karısına kızına saldırıyor iş kameralara yakalanıp sosyal medyada yankı bulunca yakalanıp sınır dışına edilmek üzere gönderildiği haberi çıkıyor. Yaptırımımız sadece bu kadar .Dahası yok!!! Peki kameralara yakalanmasa sosyal medyada infial olmasa!Sürekli olarak birilerine taciz tecavüz suçu işlemeye devam edecekti. Seçim zamanları insan hakları,kadın hakları, hayvan hakları gündeme gelir ve unutulur.İşte gerçeklik!!! Olansa sadece kendini savunamayana olur.Çok değil hırsıza tecavüzcüye ,tacizciye verdiğiniz kadar hakkı korumayı KADIN'a da verin. Verin ki; siz savunmuyorsanız bile terreddüt etmeden kendini savunsun. Ya da çevrede taciz,tecavüz olayını görüp müdahale etti diye birilerini yıllarca içeri atmayın. Adalet her canlı için olmalı!
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    Haberler: Araç çalan,Km. düşüren,mağaza soyan, Kuyumcuyu uyutarak çalan,bıçaklayan,dolandıran, çarpan,sübyancısı,tecavüzcüsü. daha neler neler ceza yok . denetimli serbest..
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    Malatya'da asayiş ber kemal mi sayın yetkililer?
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Bu ülkede kadının kendini savunması yasak.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Kadını niye polis merkezi ne götürmüşler.direk ablamı eve bıraksalardı.iyi yapmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Eline sağlık ellerin dert görmesin bir erkek olarak bu tür yaratiklardan utanıyorum bunlarin yaptıkları bu iğrenç hareket kendi akrabalari bayanlara yapılsa ne hissederler lütfen empati.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskimalatyalı n (2 yıl önce)
    Helal olsun ablaya, eline sağlık, engel olmasaydı hakkını alabilir miydi belli değil, belkide canını bile kaybederdi, çevresi, kendisi psikolojik travmayı yıllarca atamazdı,
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Suçun iyisi kötüsü olmaz.Olamaz.Ancak Türkiyede yaşananlara bakılırsa mualesef kadın çok iyi yapmış diyeceğim..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Ellerine saglık güzel ķızım helal olsun delikanlı kızmmısın baban annen ne kadar gurur duysa az bizler bile gurur duyduk Şayet ceza verilirse bütün insanlıga verilmiş olur bütün kalbimizle yanındayız
    0
    0
    Yanıtla