SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kadın Kurtarılamadı

0
Güncellendi - 2021-08-04 21:50:33
Genç Kadın Kurtarılamadı
A- A+ PAYLAŞ

ÜST GEÇİTTEN ATLAMIŞTI.. Malatya'da üst geçitten atladıktan sonra aracın altında kalarak sürüklenen genç kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Malatya-Ankara karayolu Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi mevkiinde bulunan üst geçitte meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenilen Raziye Özcan (21) girdiği bunalım sonrası çıktığı üst geçitten aşağı atladı. Bu sırada yolda geçen bir aracın çarparak sürüklediği talihsiz kadın ağır şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan genç kadın burada tedavi altına alındı. Hastanede tedavisine devam edilen genç kadın bugün doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Hastanedeki 3 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Raziye Özcan'ın vefat haberi yakınlarını yasa boğarken, genç kadının cenazesinin şehir mezarlığına defin edildiği öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • sinan (2 yıl önce)
    Hangi daire başkanı yetkili bilemedim ama bu üst geçitlerin korkulukları plexiglass ile yükseltsek, başka yerlerde var böyle intihar eylemi potansiyeli olan mesela maliye önündeki akpınar alt geçiti, büyükşehir belediyesi içindeki bloklararsı geçişi sağlayan iki koprüler vukuatlı yerler.
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Allah rahmet etsin,çok genç yazık,Allah kimsemi çıkmaza sürüklemesin.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Suna (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah yakınlarının başı sağolsun. Olay eğitim ve araştırma hastanesi önünde olmuş turgut özal tıp hastanesine neden yollamislarki
    0
    0
    Yanıtla
  • başkan (2 yıl önce)Suna isimli kullanıcı yorumuna
    eğitim araştırmaya girdi sonradan turgut özala sevk oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • İlhan Can (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabrı cemil versin.
    0
    0
    Yanıtla