SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kızlarda da Katılacaklar

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig ekiplerinden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda da Malatya'yı temsil edecek.

2018-2019 Genç ve Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonalarında mücadele edecek takımlar belli oldu. Buna göre, Türkiye Kadınlar Futbol 3.Liginde yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonasına katıldı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, sezon hazırlıklarının devam ederken, Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'na da başvuruda bulunduklarını ifade söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Genç ve Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nın düzenleneceğini ifade eden Çelebi, "Malatya Bayanlar Spor Kulübü olarak bizde Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'na başvurumuzu yaptık. Ligde olduğu gibi Türkiye şampiyonasında da elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu.

Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda toplamda 95 takım yer alıyor.

Bu arada Çelebi, yer aldıkları 3. Lig 12.Grup'ta ise ilk hafta 18 Kasım Pazar günü 10.00'da deplasmanda Gaziantep Karataş Spor ile karşılaşacaklarını belirterek, "Sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Geçen sezondan üniversiteyi kazanıp aramızdan ayrılan arkadaşlarımız yerine takviyeler yaptık. Artık maç haftasına girdik. Önümüzde Gaziantep Karataş Spor maçı var. Deplasmandan iyi bir sonuçla dönerek, sezona güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız