SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Genç Oyuncuları Sahaya Sürdük"

0
Güncellendi - 2018-10-31 22:12:10
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, "Tur atlamak istiyorduk, turu geçtik. Önümüzdeki kurada çıkacak takımı bekleyeceğiz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 4.Turu'nda 2.Lig ekibi Kırklarelispor ile karşı karşıya geldiklerini ifade eden Bulut, "Kazanmak ve tur atlamak istediğimiz bir maçtı. Nitekim o şekilde de oldu. Uzun zamandır bir arada oynamayan arkadaşlarımız vardı. Genç oyuncuları sahaya sürdük, onların nasıl katkı sağlayacaklarını görmüş olduk. Takıma yeni gelen Sulley gibi oyuncuları görme fırsatımız oldu. İyi bir maç oldu" dedi.

Bulut, Kırklarelispor'u ortaya koyduğu mücadeleden dolayı tebrik ederek, "Gerçekten iyi ve diri bir takım. İyi yerlere geleceklerini umut ediyorum. Biz yolumuza devam ediyoruz. Tur atlamak istiyorduk, turu geçtik. Önümüzdeki kurada çıkacak takımı bekleyeceğiz" diye konuştu.

Bulut, mücadelenin 25.dakikasında verilmeyen golle ilgili, "Ben gol olduğundan dolayı geriye döndüm ama hakem golü vermedi. Baktığımda içeriden çıktığını gördüm. 30 santim içerideydi. Biliyorsunuz kupada henüz Video Hakem Sistemi (VAR) yok, hakemler var. O yüzden bazen oluyor" değerlendirmesinde bulundu.

Bulut, bir gazetecinin, 'Kupa mücadelesinde ligde fazla forma şansı bulamayan oyunculara şans verdiniz, oyuncuların performanslarını nasıl buldunuz?' sorusuna, "Birkaç arkadaşımız gerçekten iyi oynadı. Stoperimiz Gökhan iyi bir performans gösterdi. Mustafa iyiydi. Ama 1-2 arkadaşımız benim beklediğim performansın altında kaldılar. Önümüzdeki süreçte devre arası transfer periyodu yaklaşıyor. Ona göre ne yapacağımıza bakacağız" cevabını verdi.

KIRKLARELİ CEPHESİ..

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Kırklarelispor'un teknik sorumlusu Bilgin Erdem, Evkur Yeni Malatyaspor'a karşı ellerinden geleni yaptıklarını ancak turu geçemediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4.Tur'da sürpriz sonuçların olduğuna dikkat çeken Erdem, "Bizde sürpriz bir sonuca imza atmak adına buraya geldik. Bu doğrultuda gücümüzü biliyorduk. Şuanda Süper Ligin en formda takımlarından birine karşı oynayacağımızı da biliyorduk. Kolay bir maç değildi. Kağıt üzerinde kolay bir maç olmadı. Bizde kolay lokma olmak istemedik. Bu doğrultuda çıkıp topumuzu oynadık. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Futbolu güzelleştirmeye çalıştık. Kaliteli bir takım olduğumuzu gösterdik. İnşallah Malatya seyircisine de güzel bir takım olduğumuzu ispatladık. Turu kaybettik, rakibimizi kutluyoruz. Malatyaspor'a Süper Lig'de başarılar diliyoruz. Üzüntülüyüz, bu organizasyonu da yapan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Başefendi (5 yıl önce)
    Futbolu güzelleştirmeye çalıştık açıklamanıza katılmıyorum sayın hocam. Maç 0-0 giderken takımınızın %90'ı yerlere yatıyordu. Allah dan bir gol attık da gerçek oyununuzu oynamaya başladınız. Keşke gol maçın başında atılsaydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Antalyadaki hazırlık kampında da hep ilk onbirde 90 dk oynayan futbolcuları oynatıp,ardından Ankaragücü maçında döküldük.yedeklerede sık sık fırsat verip,her zaman performanslarını hazır tutmak gerekiyor.çünkü yedek kulübemiz de bütçemizle aynı orantıda olduğundan buna göre işi sıkı tutmak gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla